- 9 Mart 2011
- 11.871
- 9.335
- 448
- Konu Sahibi melekk0101
nişanlanana kadar nerde kalıyordunuzannemle ne de babamla kalamıyorum
ne de güzel bahaneleriniz var
şimdi gidecek yeriniz yok
üç çocukla nereye gideceksiniz mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlanana kadar nerde kalıyordunuzannemle ne de babamla kalamıyorum
zavallı adamceğizleri ne zor durumda bırakıyor şu kadınlar“fiziksel” aldatmak zorunda kalabilir
nişanlanana kadar nerde kalıyordunuz
ne de güzel bahaneleriniz var
şimdi gidecek yeriniz yok
üç çocukla nereye gideceksiniz mesela
Hiç sorma. Adam mecbur mu yani aldatma yükünü taşımaya.zavallı adamceğizleri ne zor durumda bırakıyor şu kadınlar
Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Yani o görüşmediginiz sürece adamdan ayrilmissin bende çok kıskanıp kızardım ama hesap vermek zorunda değil sanki sonucta ayrilmissiniz ne kadar sağlıklı olur bundan sonra ilişkiniz onu tartmaniz lazım.Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Ayrılın . Balık baştan kokar. Niye ayrıldın niye birleştin deneyeceğim. Maddi konular aldatmalar falan ileri de konular daha da çirkinleşecek.Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Tabi ki size karşı şüphesinden yapmıştır, evlenince de bakayım bi aldatayım napacak boşayacak mı acaba beni diye düşünüp bir kezcik daha deneyebilir sizi şüpheye düşüp.Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Çok üzgünüm ve üzülerek söylüyorum ki aldatmasının sebebi kesinlikle sizin ona yaşattığınız sorunlar değil. Erkekler ne kadar kabul etmese de sorun yaşatan kadınlar için daha çok çabalayıp emek veriyorlar (seviyorsa tabii..)Haklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim
Bu adam evlendikten çok kısa bir süre sonra sizi o beğenmeyip kurtulmaya çalıştığınız ailenize muhtaç etmezse bende bir şey bilmiyorumHayatım o kadar karışık ki intihar etmeyi bile düşünüyorum ailem yüzünden nişanlımı seviyorum fakat ona mecburmuşum gibi hissediyorum. Annem başkasıyla evli babam başka şehirde ve aşırı geri kafalı bi insan yani ne annemle ne de babamla kalamıyorum bunu söylemeyi hiç ama hiç istemezdim ama sanırım tek çarem evlenmek keşke böyle düşündürtmeselerdi
Bende nişanlıyım. Allah korusun su an dügünüme 2 ay var şu an görsem def ederim siz nasıl kendinize bunu yedirebiliyorsunuz? Siz aynısını yapsaydınız şu an o sizin hayatınızda olmayıp sizi nelerle suclayacaktı. Güzel manipüle edilmişsiniz. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Evlendiginizde de kavga ettik, hamileydin diye bahanelerle sizi aldatacakKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
At kurtul nisanliyken en ufak pruzu ciddi isaret gormek lazim sakin 3 sn fazla dusunmeKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
At kurtul nisanliyken en ufak pruzu ciddi isaret gormek lazim sakin 3 sn fazla dusunmeKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Birlikte olmuss devam etme zorunda hisediyorsankz aldatan yalanci toksik bidiyle omur curutmektense sonsuza kadar bekar kalmak evlaTek çareniz evlenmekse hayatta mutsuz olacaksınız. Çareyi kendinizde değil başkalarında arıyorsunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durup, özgüveninizi göstermiyorsunuz.
100% varAklî melekeleriniz yerinde değil mi, bir sıkıntınız yok???
Nasıl seviyorsunuz? Fiziğini mi,parasını mı neyini seviyorsunuz?Haklısınız zaten güvenmiyorum kendisine sadece bir umut diyorum ben aynı şeyi yapsaydım zaten asla affetmezdi kendisini de çok seviyorum ve hayatımın en çaresiz dönemindeyim