Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Siz bu kafa yapısıyla, boşansanız bile yine şimdiki eşinizden hallice birisi ve benzer bir aile profilinde biri ile evlenirsiniz zaten.
O yüzden eldekini boşamak çok mantıklı değil bence.

çok haklısınız

Bir ekleme yapayim. Herseyi kayinvalide ödüyor dedigimde bana "babam 200bine yakin masraf yapti" dedi

Bir ekleme yapayim. Herseyi kayinvalide ödüyor dedigimde bana "babam 200bine yakin masraf yapti" dedi
Çalışmıyorsun, kocanın taksitlerden arta kalan parası markete çıkmaya yetmez, kaynana sizi doyuracak dendiğinde "Ama ben de çalışcam karar aldık." diyor bi de mesela.

Evetttt hatırladım, 50 bindi hatta bir ara sonradan nasıl 200e çıkmış..

Sanki hepimiz altınlar içinde evlendik..
Kimsenin kahrını çekmek istemiyorsan kimseden bir şey beklemeyeceksin..

Eğer İslam'ı olarak bakacaksaniz sorun çıkmasın istiyorsanız mehir istemeyin. Aileler birbirine çirkef olmuş sizin aranızda bozulmuş neden bu kafanızda ki ısrar
Sonradan vazgeçtim.Mehir de ben ne isteyecegimi bilmiyordum.Babam karıştı.Arkadasinin kızına istediği orandan biraz aşağıda istedi.Bu sorun oldu.

Ben böyle yorumlar görmek istiyorum.

Bende bundan çok korkuyorum.

Düğün olacaksa bu dediğiniz zor.Onlar biz evlendik diye düğünde yapmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…