- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
acil tıp teknisyeni değilSiz niye iş aramıyorsunuz? Adam hem acil tıp teknisyeni hem de ek iş arayacak.
Siz ne yapacaksınız?
Çalışmak istemiyorsunuz belli.
Çok inançlısınız ya, islam'da kadının çalışması şart değil diyin bari öyle kurtarın kendinizi
Ben şahit oldum.Kv si otoriter gözüküyordu.Esi azda olsa romantikti.Yeni evliyken dayak falan yemiş.Hala evliler erkek ailesi daha baskın kalıyor.Gorucu usulü birde.Nisan doneminde de sinyal vermistir karsi taraf tanidiklariniz anlamamazliktan gelip evlenince duzelir demislerdir. Sonra daha beter olunca evlendikten sonra degisti dmeye baslamislardir. Hep ayni terane.
Ah, nişan döneminde öyle sinyaller geliyor ki. Kadın ya da erkek görmezden gelip sırf evlenmek için evlenince böyle oluyor.Nisan doneminde de sinyal vermistir karsi taraf tanidiklariniz anlamamazliktan gelip evlenince duzelir demislerdir. Sonra daha beter olunca evlendikten sonra degisti dmeye baslamislardir. Hep ayni terane.
Ee durumu kötü değil yine almış bir şeyler altın falan. Daha ne istiyorsunuz?acil tıp teknisyeni değildikkatli okumamissiniz.Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci.Maasi asgarinin 2 katına yakın.İyi sayilir.Altin aldı.Mobilyalar beyaz eşyayi eşim olacak kişi aldı.Yillarca çalışıp eve bakmış.Perde halıyı annesi aldı tantana yaptı birde bizde onlara para gönderdik.Kadin para yok diyor düğünden 1 ay sonrasinda da kızını nisanlayacakmis.Nisanlimin annesiyle de problemleri var oğlum evlen yasin geldi dedi.Parayi buluruz dedi.Simdi yan çiziyor.
Siz disarfan bir goz olarak ne kadar sahit olabilirsiniz ki? Neyse konu onlar degil sizsiniz.Ben şahit oldum.Kv si otoriter gözüküyordu.Esi azda olsa romantikti.Yeni evliyken dayak falan yemiş.Hala evliler erkek ailesi daha baskın kalıyor.Gorucu usulü birde.
Bende çok kızardım.Ama su yönden hak verin insanın eli kolu bağlanıyor.Dili tutuluyor.Eger kaderde varsa.Ah, nişan döneminde öyle sinyaller geliyor ki. Kadın ya da erkek görmezden gelip sırf evlenmek için evlenince böyle oluyor.
Örnek verdim.Sordugunuz için.Siz disarfan bir goz olarak ne kadar sahit olabilirsiniz ki? Neyse konu onlar degil sizsiniz.
Artık birşey istemiyorum isteyemem dediğim gibi annesi istemiyor.Babami dindar bulmuş sorun çıkarıyor bana kötü davranıyordu.Suan konuşmuyor benimle.Babam.ben alırım diyor.Kizim sana para gönderirim ama o adama yedirme diyor.Ben aptallık edip işi bırakmak için nikah yaptım.İs şartlarım ağırdı.Calissam ona laf ettirmezdim.4. senelik market tecrübem var.Tekrar orada iş bulabilirim.Babamdan 1 2 ay para alsam yeter bana.İs bulana kadar.Evlenirsem tabiki.Dugun olmazsa tekrar işe girip babama destek olmam lazım.Baya masraf yaptık.Cunku.Kv kızını da evlendirme derdinde 3 bin lira kalıyor nişanlımın maaşından.Kardesinin düğününü yapsın diye bekliyor.Ee durumu kötü değil yine almış bir şeyler altın falan. Daha ne istiyorsunuz?
Ilk siz soylediniz cevremdekilerde boyle diye ondan sordum durduk yere degil yaniÖrnek verdim.Sordugunuz için.
acil tıp teknisyeni değildikkatli okumamissiniz.Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci.Maasi asgarinin 2 katına yakın.İyi sayilir.Altin aldı.Mobilyalar beyaz eşyayi eşim olacak kişi aldı.Yillarca çalışıp eve bakmış.Perde halıyı annesi aldı tantana yaptı birde bizde onlara para gönderdik.Kadin para yok diyor düğünden 1 ay sonrasinda da kızını nisanlayacakmis.Nisanlimin annesiyle de problemleri var oğlum evlen yasin geldi dedi.Parayi buluruz dedi.Simdi yan çiziyor.
Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci
Acil müdahale teknisyeni deyince insanlar doğal olarak acil tıp teknisyeni zannetmiş bu tanımdan kim anlar doğalgazcı olduğunuBu ünvanı kim buldu ? Böyle bir ünvan ve tanımlama bulunmamakta.
Bende dün iş güvenliği müşaviri diye bsey gördüm googledım böyle bi iş kolu yokAcil müdahale teknisyeni deyince insanlar doğal olarak acil tıp teknisyeni zannetmiş bu tanımdan kim anlar doğalgazcı olduğunu
Acil müdahale teknisyeni deyince insanlar doğal olarak acil tıp teknisyeni zannetmiş bu tanımdan kim anlar doğalgazcı olduğunu
Kendisi dedi.
Siz niye iş aramıyorsunuz? Adam hem acil tıp teknisyeni hem de ek iş arayacak.
Siz ne yapacaksınız?
Çalışmak istemiyorsunuz belli.
Çok inançlısınız ya, islam'da kadının çalışması şart değil diyin bari öyle kurtarın kendinizi
Siz okudunuz mu acaba?acil tıp teknisyeni değildikkatli okumamissiniz.Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci.Maasi asgarinin 2 katına yakın.İyi sayilir.Altin aldı.Mobilyalar beyaz eşyayi eşim olacak kişi aldı.Yillarca çalışıp eve bakmış.Perde halıyı annesi aldı tantana yaptı birde bizde onlara para gönderdik.Kadin para yok diyor düğünden 1 ay sonrasinda da kızını nisanlayacakmis.Nisanlimin annesiyle de problemleri var oğlum evlen yasin geldi dedi.Parayi buluruz dedi.Simdi yan çiziyor.
Bende dün iş güvenliği müşaviri diye bsey gördüm googledım böyle bi iş kolu yokbelki bu vardır ama üşendim bakmadm
Sayaçcı çıkmasın?Adam kendisi için, böyle bir ünvan uydurduysa; orada da çok ciddi sıkıntı var.
AsdfjksksjSayaçcı çıkmasın?
Korkuyorum sizdenBen üşenmedim; yeni bir ünvan mı uydurdular diye kontrol edip geldim.