Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Konu sahibi o kadar çok başlık açmıştır ki bütün KK kendisini tanır.

Kendisini tesettürlü olmayan ama dini inancı yüksek biri olarak tanıtır. Ne hikmetse yazdıkları inançlı birine uymayacak şeylerdir

İnternetten bulduğu kişiye 3 ayda kancayı takmıştır. İşten güya tazminat almak için nikah yapmış, yaşı 30a dayandığı için evlilik merakı sarmış, kilosuyla hiçbir türlü barışamayan, kocası ve kaynanası hariç başka derdi olmayan biridir.

Nikahlı eşine sürekli nişanlım diyip duruyordu.
Kk en sonunda eşim dedirtebilmişti kendisine.

Kendisi İşsizdir fakat bütün masrafları kayınvalidesine yıkmaya çalışır.
Kirasına kadar tüm masraflarını kv karşılayacağı için koltuklarının rengine bile kendisi karar veremez ama çalışmaya da totosu yoktur.

Bir ara boşanmaya kalktı.
Boşandıktan sonra yeniden evlenmeyi düşünüp nikahlı kocasıyla yaşadıklarından dolayı ya tekrar evlenemezsem telaşına girdi.

Şimdi de boşanmaktan vazgeçmiş yeni hesapla konularını açıyor.

Ps:
Kendisinin Anala karşı gerçekten takıntısı var.

Bazı kocalara ve KVlere çok üzülüyorum.
Hemen boşansanız da adamın başını yakmasanız keşke.

Dikkat ederseniz tekrar sormami' sebebi mantıklı insanlar.Soyledigim lafı başka yerden anlamayanlara sordum .

Anal ‘ sekizzzz’ olayı ne anlatır mısınız ya da link var mı

Size yada partnerinize yaptığınız oral seksten ne kadar zevk alıyorsunuz ?
Anal konusu kapanmis foto ekledim, oralin de altinsini yaptim. Kendisi orale cok ok iken anala asla ve katiyen yaklasilmamasi gerektigini savunmaktadir. Ancak kocisi her ikisini de istemektedir.

Eklentiler

• 2FD324E6-737F-41BB-894D-B0E868557A9B.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 153
Hanfendinin tek işi gücü beni takip etmekmis
İnan işim var hatta inanmazsin maaş bile veriyorlar ama senin yazmadigin gunlerde o parayi ezmek bile keyifli olmuyor bir daha iptal yapip gitme bizi uzme olur mu?

Kendisi bile kendi hayatını bu kadar özet geçemezdi teşekkürler

Eşinin erkek kardeşinin yetim maaşını elinden almasını söylemişti eşine.Düğün masrafları için.Sonra geri ödeyecekmiş.
Bir de aynı eve girmeden boşanıp nafaka,tazminat davası açabilirmiyim diye sormuştu.
Onları unutmuşsunuz.

Babamı üzmek istemiyorum.Bir ara çok şikayet ediyordum nişanlımı.Surekli ağlıyordum annesi babama terbiyesizlik yaptı.Suan şikayet etmiyorum babam sakın.
Aklima bisey geldi ama, bence anasiyla babanin arasini yapsan, sanki bütün dertleriniz biter sizin

Kahvecim bie insan ancak bu kadar belli eder kendini. Tebrik ediyorum Hoş geldin.
Dün gördüm galiba üyelik iptalini, gitmiş ama gelir muhakkak diyordum, şaşırtmadin beni.

Canım kafa yapınız çok farklı, baba veli kısmında patladım özellikle… siz iki yetişkin insansınız. Biz eşimle kazandık düğünümğzü yaptık takılarımızı kendimiz aldık mehir ne ki? Anlamsız bir şey, boşanırken mal paylaşımı yapılır mehirler falan kalmaz ortada. O yğzden çeyrek altın dersin geçersin mehire… eşyamızı da kendimiz alıyoruz, kimse de bir şeye karışmıyor. Senin baban onun annesi mehirler eski davalar… uıpratmayın kendinizi modern dünyaya adım atın. Nişanlık gelinlik falan önemli şeyler değil. Çoğu kadın artık sade nikah istiyor. Ha tamam bu senin hayalin olabilir ama çalış kazan al gelinliğini kendin. Çek arabanı altına, gez dolaş bul. Ben eşimin ailesi bardak takımı aldı diye rahatsız hissettim. Bağımsız ol, bapımsız olun rahat edersiniz bence

Dikkat ederseniz tekrar sormami' sebebi mantıklı insanlar.Soyledigim lafı başka yerden anlamayanlara sordum .

Buradaki herkes ben de dahil hepimiz size yardım etmeye çalıştık. Ama siz anlamak istemiyorsunuz.

Eşinizin maddi durumu belli olduğu halde, eşinizin kardeşinin yetim maaşına bile göz dikmişsiniz.

100 gram altını bırakın eşinizin kira ödeyecek durumu yok.
İnsanlar size maddi durumumuz yok dedikçe her geçen gün isteklerinizi ısrarla arttırmaya devam ediyorsunuz.
Açıkçası bu yüzden eşinizi sevdiğinizi bile düşünmüyorum.

KV size bakmaya mecbur değil, siz de böyle bir durumun içinde laf duyuyorsanız ve hazmedemiyorsanız yol yakınken kendinize saygınız olsun ayrılın dedik.

Hem her şeyinizi yapsınlar hem de laf etmesinler istiyorsunuz. 3 aylık kocanızı 30 senelik ailesinden soğutamazsınız.

Durumlar çok açık: ya karı koca çalışıp maddi gücünüz olacak kendi babanıza bile minnet etmeden kiranızı ödeyip her şeyinizi kendiniz alacaksınız ya da çalışmak istemiyorsanız KVnin tüm lafları yutup susup hazmedeceksiniz.

Buradaki herkes madem bu kadar şikayetçisiniz boşanın dedi, gidip barışmışsınız.

Ne yapalım istiyorsunuz sizin yerinize boşanma davanızı da biz mi açalım?

Kurtulduk sanmıştım

baştan sona hatalı olmayacak işi kendin zorlamıssın ittire ittire getirmişssin zaten babanda sırf sen mutlu ol diye ses etmemiş ama bi yerde ona da gelmısler artık . Benım fikrim boşanman. Çünkü bana göre evlendıkten sonra da boşanacaksınzı . O yüzden simdiden bosanman daha iyi yoksa bir daha kı başlığında cocuk görüyorum simdiden

500 mü milletinki kıymetli ellam. Gerçi vermemişler bilemedim

İstemenin sonu yok. Kim kime çıkarıp; "ben yiyemedim, yemesini bilmiyorum, buyur sen ye " diye 500 gram altın verir. Bir yerde veren varsa; birazcık aklı olan insan nedenini sorgular.

Ancak millete dedikodu malzemesi olunur böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…