Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Siz bu kafa yapısıyla, boşansanız bile yine şimdiki eşinizden hallice birisi ve benzer bir aile profilinde biri ile evlenirsiniz zaten.
O yüzden eldekini boşamak çok mantıklı değil bence.

İstemenin sonu yok. Kim kime çıkarıp; "ben yiyemedim, yemesini bilmiyorum, buyur sen ye " diye 500 gram altın verir. Bir yerde veren varsa; birazcık aklı olan insan nedenini sorgular.

Ancak millete dedikodu malzemesi olunur böyle.

çok haklısınız

Konu sahibi o kadar çok başlık açmıştır ki bütün KK kendisini tanır.

Kendisini tesettürlü olmayan ama dini inancı yüksek biri olarak tanıtır. Ne hikmetse yazdıkları inançlı birine uymayacak şeylerdir 😂

İnternetten bulduğu kişiye 3 ayda kancayı takmıştır. İşten güya tazminat almak için nikah yapmış, yaşı 30a dayandığı için evlilik merakı sarmış, kilosuyla hiçbir türlü barışamayan, kocası ve kaynanası hariç başka derdi olmayan biridir.

Nikahlı eşine sürekli nişanlım diyip duruyordu.
Kk en sonunda eşim dedirtebilmişti kendisine.

Kendisi İşsizdir fakat bütün masrafları kayınvalidesine yıkmaya çalışır.
Kirasına kadar tüm masraflarını kv karşılayacağı için koltuklarının rengine bile kendisi karar veremez ama çalışmaya da totosu yoktur.

Bir ara boşanmaya kalktı.
Boşandıktan sonra yeniden evlenmeyi düşünüp nikahlı kocasıyla yaşadıklarından dolayı ya tekrar evlenemezsem telaşına girdi.

Şimdi de boşanmaktan vazgeçmiş yeni hesapla konularını açıyor.

Ps:
Kendisinin Anala karşı gerçekten takıntısı var.

Bazı kocalara ve KVlere çok üzülüyorum.
Hemen boşansanız da adamın başını yakmasanız keşke.

Bir ekleme yapayim. Herseyi kayinvalide ödüyor dedigimde bana "babam 200bine yakin masraf yapti" dedi 😅

Bir ekleme yapayim. Herseyi kayinvalide ödüyor dedigimde bana "babam 200bine yakin masraf yapti" dedi 😅
Çalışmıyorsun, kocanın taksitlerden arta kalan parası markete çıkmaya yetmez, kaynana sizi doyuracak dendiğinde "Ama ben de çalışcam karar aldık." diyor bi de mesela. 😂

Evetttt hatırladım, 50 bindi hatta bir ara 😂 sonradan nasıl 200e çıkmış..

Sanki hepimiz altınlar içinde evlendik..
Kimsenin kahrını çekmek istemiyorsan kimseden bir şey beklemeyeceksin..

Eğer İslam'ı olarak bakacaksaniz sorun çıkmasın istiyorsanız mehir istemeyin. Aileler birbirine çirkef olmuş sizin aranızda bozulmuş neden bu kafanızda ki ısrar
Sonradan vazgeçtim.Mehir de ben ne isteyecegimi bilmiyordum.Babam karıştı.Arkadasinin kızına istediği orandan biraz aşağıda istedi.Bu sorun oldu.

Bazı insanlar olmaması gerekeni oldurmak için çok çaba sarf eder, konu sahibesi de olmaması gereken için çaba sarf ediyor.

Bir fıkra var, yanlış anlaşılacak diye yazamıyorum, fıkradaki karakteri değiştirerek yazayım, bir yerde sel felaketi olacağı konuşuluyormuş, sel olursa ne yaparız nasıl kaçarız diye konuşulurken adamın biri ben hiçbir yere gitmem Allah beni korur diyor, sel oluyor millet arabalarla kaçıyor adama gel seni de götürelim diyorlar, Allah beni korur diyor, salla yanına geliyorlar yine gitmiyor, helikopterle geliyorlar yine gitmiyor, boğulup ölüyor, devamını yazmayayım :))
Şimdi biz burada bazen konularda sel gelecek diyoruz, arabayla, salla, helikopterle kurtarma operasyonu yapmak istiyoruz ama illa boğulacağım diyenler oluyor, o zaman yapacak bir şey yok🤷‍♀️
Ben böyle yorumlar görmek istiyorum.

Malasef çok yüz-göz olunmuş. Bu evlilik hayalinizdeki gibi olmayacak muhtemelen, siz kayınvalide ile görüşmek istemiyorsunuz esiniz kayinpederle, babanız damatla. Evlenmeden bunlar yaşandıysa esiniz ayni eve girince babanızla gorusmenize bile engel olmaya kalkabilir. Bence ayrılmak en mantıklısı
Bende bundan çok korkuyorum.

Ama bir gelinlik bile kiralanamıyor. Sanırım başkasının gelinliğini giymeni istiyorlar. Bu üzücü değil mi ? Fatura, kira gibi şeyler nasıl halledilecek evlenince ?
Yanlış hatırlamıyorsam kredi borcu vardı, maaşından kesiliyordu.
Ben sana evliliği ertelemeni tavsiye etmiştim. Yani evlenmiş zaten de, var olan düzeni ikinizde bozmayın, ikiniz de çalışın, birkaç yıl sonra düğün yapın. Bu süre içinde de uygun yollu mobilyalardan falan taksite girin. Şimdi bir araya gelirseniz geçim sizin için zor görünüyor.
Düğün olacaksa bu dediğiniz zor.Onlar biz evlendik diye düğünde yapmazlar.

X