Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Ciddimisin ya? Benim cok az vardi dogumlarim normal oldugu icin ilk dogumda felaket oldu diyebilirim. Yememe arada dikkat edemesemde genel hatlariyla dikkat ederim.. nasil olustu dersen hic hatirlamiyorum
Ben de hiç dikkat etmiyorum. Corba hiç sevmiyorum. Bende yok. Kuzenim de benimle ayni yeme icme alışkanlığına sahip. Onda var. Gittikce de fena oluyor.

Herhalde bünye ile de alakası var. Belki yatkındır.

Yani her hastalık gibi kisiden kisiye farklilik gösteriyor. Ama genel olarak yasam kalitesini cok etkiliyor. Berbat bir vaziyet.

Allah hicbirimizi sagliktan ayirmasin. Cok gecmis olsun.

Gecmişin geçmişte kalmadığını birkere daha öğrendik...Nasıl eski yaşadığı cinsellikleri bile bile beraber oluosunz böle adamlarla ya

Kuzum sen uzunca bir süre iliskiden uzak dur. Tedavini ol kurtul. Sonra bi de nişanlımla acikca konuş. Bi derdi varsa o da tedavi olsun. Başka sekilde kesinlikle kendisi ile ilişkiye isteksiz olacağını bilsin.

Gerçi daha önce wclerden de bu virüsün kapıldığını duymuştum.
Bunu ben de duydum ama sonradan tuvaletlerden bulaşmadığını da duydum.
Sanırım tuvaletlerden bulaşıyor diyenler biraz kılıf uydurmuş gibi özellikle evli erkekler için uydurulmuş bir kılıfa benziyor.

Sanırım tuvaletlerden bulaşıyor diyenler biraz kılıf uydurmuş gibi özellikle evli erkekler için uydurulmuş bir kılıfa benziyor.

Yakın bir arkadaşımın başına geldi ama ve kesinlikle wcden dedi.
Cinsellik yaşamadı hiç.
Ama ne kadar yakın olsak da sakladığı bir sır var mıdır bilemem tabi.. :)

bekar olup hiç sevişmemiş birine wc den bulaştığını duymuştum. ama ne kadar inandırıcı emin olamadım:)

bekar olup hiç sevişmemiş birine wc den bulaştığını duymuştum. ama ne kadar inandırıcı emin olamadım:)
nomunomuchua ciddi anlamda tuvalet takintim var. Evin heryeri pis olsa toz falan tuvalet bembeyaz olmali domestos,maske,eldiven ile güzel bir ekip olduk. Bu tuvaletlerden ne gibi hastalıklar bulaşıyor gerçekten merak icindeyim
Mantar,bagisiklik sistemi cokunce ve gunluk pedler naylon camasirlar vs,basur bagirsakla alakali yeme icme ,diger enfeksiyonlar cinsel yolla. Bu tuvaletin ne sucu var acaba bilen aydinlatsin lütfen

Yani evinizdeki wc kontrol altında temizliğini sık sık yaptığınız için sorun yok.
Ama dışarda mecbur kalıp ortak kullandıklarımız
Bizden önce bu virüsü taşıyan birinin girdiğini düşünürsek.. :/
Aslında en temizi kolay kolay dışarda wc kullanmamak ama tut tut nereye kadar.
Ben peçete falan seriyorum her yana ama ne kadar korur Allah'a emanet..

Arkadaşım dışardaki tuvaletlerden kaptığını söylemişti.
Çok da çekti zavallım yakmada falan..

Hayiiir o pecete sarmayı yapmayin lutfen. O daha beter mikroplari taşıyormuş tam emin olmamakla birlikte ya instagramda ya facete görmüştüm. Bir araştırın isterseniz..
Keske dışarda girmek zorunda olmasak gercekten bende geriliyorum ama mecbur

Ana!
Eee peki ne yapacağız.
Mümkün değil direk oturamam.
Altımıza mı yapalım

Ana!
Eee peki ne yapacağız.
Mümkün değil direk oturamam.
Altımıza mı yapalım
Valla bilmiyorum ama cok defa esime arabayi bi tarafa çeksene cisimi yapcam demisligim var kimsenin gormeyecegi köşelerde takintim yüzünden aboo
Hadi ben manyagim da esim de buna canak nasil tutuyor onu anlamiyorum

evet senden önce yaşadığı ilişkiden kapmıştır virüs. virus kadınlarda kendini belli ediyor onları yaktir ve düzenli smear testi yaptır çok geçmiş olsun hpv olmaması büyük sans

Haklısınız ama o bana diyor zaten beraber gidelim diye yani belki o da farkında değil basur diye bile kendi teşhis koymuş doktora gitmemiş basur var ben de diyor belki de o siğil

Basur ve siğil farklı hastalıklar. Bölgeleri de farklı dediğim gibi. Kendi kendine basur teşhisi koyup, hastaneye gitmeyen biri siğil için neden gitsin ayrıca? Bence yine yalan söylüyordu gittim diyerek. Madem kendi teklif etti tamam deyip gidin beraber ve süreci takip edin.

Kamasutra hareketleri ne onu bile ben anlattım galiba bilmiyor
Otel hayatı olan sevgilisi ona herşeyi öğretmiştir emin ol, ne bilmemesi , bariz yalan söylüyor , en başta da basur var bak bende diyerek sende olabilecek siğillleri bu şekilde yutturmaya çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…