Nişanlım bana şiddet gösterdi

1 senede bıçak çeken evlenince öldürür. Hemen ailenize şiddeti söyleyin ki zaten kendi demiş elimde kalacak diye ve ayrılın.

Ne affetmesi ya hu! Senden özür dileyen bile yok ancak suçlamışlar. Neyse evlende gör o bıçakla neler yapıyor? Hep böyle kişiler katil oluyor işte. Kıskandığın manyağa bak. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun.

Cinsel birliktelik yaşamış ve o yüzden ayrilamiyorsunuz gibi geldi...belliki nisanlinizda bunun farkında..ondan ayrilamayacaginizin...yapmayın bunu kendinize..evlenip ayrılmak çok daha zor aileniz için daha büyük üzüntü olur ayrılın ne olursa olsun adam sinir hastası belliki

Adamın siddet göstermesine de geçtim, öyle bi rezaletin üstüne senin kabahatlerinin konuşulduğu ortam baya kan dondurucu. Aklın varsa böyle delilerin arasına girmezsin.

ve üstelik hiçbir şekilde özür dilemedi babam son kez başbaşa konuşun karar verin dedi ben mesaj attım bugün işim var yarın dedi ben içimdeki herşeyi dökmek için yazdım çünkü uyku uyuyamıyorum. Düşünsenize mükemmel giden bir ilişkimiz vardı herkes bize imrenirdi ben hayatımın şokunu yaşadım bir senedir kendini doldurmuş
Ne diye doldurmuş. Ne yaptin ki? Bi sikayetci olsan en azindan bi daha yapmaya çekinir böyle kendinde hak gorecek çünkü kimsenin yadirgadigi bi durum yok hak etmissin gibi duruo tuhaf.

Daha nisanliyken bu olmuş evlenince neler olacağını tahmin edebiliyor musunuz ? Siz iyi misiniz ya bu adamla hala barismayi mi dusunuyorsunuz ? Gerçekten bazen inanamıyorum insanlara. Allah aşkına öldürülen kadınlardan biri de siz mi olacaksiniz bile isteye ?

Back