Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Ahakilsizbasim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
135
12
33
Güncelleme:sayfa 26 kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben

Son düzenleme:
Keşke prezervatif kullansaydınız.
Ayrıca sizden sonra değil sizden önce ılan ilişkiden bulaşmıştır. Sonra da size bulaş olmuştur.
Hpv'nin tedavisi var (bitkisel). Ben yaktırmadım,tekrar edebiliyormuş. O yüzden gerek duymadım.
Benim siğillerim tamamen geçti.

Muhtemelen para karşılığı birliktelik yaşamıştır ve ondan bulaşmıştır,bi arkadaşım da bu tarz bişe yaşamıştı sonra adam eskort bi kadınla yaşadığı ilişkiyi itiraf etmişti. Valla iyice tedavi olmadan hayatta evlenmezdim heralde,beyfendinin saçma fantazileri için doktor doktor dolaşamam.

Bilmiyorum ki ben yani şuan yaşamıyordur demi ben eminim ama bilemiyorsun ki
Canım demişsin ya hani 'senden sonra kimseyle olmadım' demiş nişanlın. Ama öncesinde olmuş biriyle. Önemli olan zaten senden önce başkasıyla birlikte olmuşsa öyle geçmiştir sana demek istiyorum

Yok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum

Nişanlım doktora gitti benim için ama doktor sen de bir şey yok demiş şaştık kaldık

Yok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum

O kızla alakalı hele böyle bi yorum yapıyorsa kesin kız masumdur,şuan yaşamadığına nasıl bu kadar eminsiniz?

neye güvenerek prezervatif kullanmadan ilişki yaşadınız ki? ve bu adamla nasıl evleneceksiniz onun tedavi olması gerekmiyor mu tamamen bilmediğim için soruyorum. korkunç ya.

ayrıca doktordan utanmanıza gerek yok biraz dik durun "nasıl bir birliktelik yaşadınız" ne biçim soru? utanacak bir şey yok boşuna kendinizi kötü hissetmeyin tedavi olun.

Yok ben de sadece basur vardı dedi onu da önceden söylemişti bilse yapmaz kesinlikle öyle birisi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…