Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Kimden kaptığını iyi öğren bari de bida birlikte olmayın o taşıyıcı

Erkekler taşıyıcı sonuçta istedikleriyle oluyolar olan aktardığı kadınlara oluyo geçmediğini ayrıldığını düşün ileriki cinsel hayatında ne kadar kötü

İnşallah geçer ne diyeyim çok zor hemoroid var benim hamileliklerde oldu dr a gidemiyorum bide ameliyat resmi gördüm korktum bide muayene için o pozisyonda yok gitmem diye oturuyorum biz bayanların işi ne zor ya

Çünkü kemali yapmaz da ondan :KK70: o kadar insan ayni şeyi söylüyor ama kafa piril piril hic supheye düşmüyor

O zaman buraya gelip, o yalan soylemez acaba ben kimle birlikte olmus olabilirim kizlar diye sorar sfsdsfsf

Hakketten bence de bu gidişle adam suçlayacak konusahibini :deli: Bence yediği bişeyden bulaşmıştır konusahibi,nişanlın kesin masumdur son kullanma tarihi geçmiş bazı ürünler hpv yapıyor,kaynım oldu ordan biliyorum :halay:

Bunca rezillikten sonra ben evlenmezdim. Okurken iğrendim. Sağlık personelinin bu kadar profesyonellikten uzak ve avam şekilde konuşması da iyice iğrenç.
Sağlık personeli değildir o konuşan bence , uydur gitsin yapıyor nişanlısı .. :)

Nasılsa basur var bende diyip hpv ile ilişkilendiren biri

teşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.

genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.

yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
Adacayını nasıl kullanıyoruz

teşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.

genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.

yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
Adacayını nasıl kullanmamız gerekiyor acaba

Birincisi hpv virusu muhtemelen nisanlinizdan bulasti. Ona da gecmiste yasadigi iliskilerden kaldi.muhtemelen nisanliniz hpv virusu tasiyicisi. Bagisiklik sistemi guclu oldugunda bu virus aktif olmuyor. Bagisiklik sistemi coktugunde aktif hale geliyor. Bu arada bir cesit hpv virusu yok. Smear testinde virusun turunu sordunuz mu? Cunku bazi hpv tipleri bir kac yil sonra vucut tarafindan atilirken bazilari vucutta sinsi sinsi bekliyor. Bir suru tipi var. Sizinkisi hangi tip? Hep tip hpv rahim agzi kanseri yapmiyor cunku. Bu arada hpv nin tedavisi yok. Ilaci, bitkisel tedavisi falan yok. Sadece lazer ile yakiliyor ancak virus vucuttan gitmedigi icin bagisiklik sisteminiz coktugunde yeniden aktif oluyor...her 10 kadindan biri bu virusu tasiyor.
Nisanlinizin eski iliskileri muhtemelen oara karsiligi yapilan iliskilerden ve korunmamis...

Bak ben de sağlıkçıyım cinsel yolla bulaşan o kadar çok hastalık var ki insanlar sadece aids hpv falan zannedio sadece 20 çeşit enfeksiyon var çoğu kadında kısırlık yapıo genital siğili yaktırabilirsiniz ama o virüs bulaşmış tedavi olun nişanlıyız diyosunuz evlendikten snr nasıl birlikteliğiniz olacak çocuk yaparken de korunamazsınız zaten senden snr deil senden önce olmuş genital siğil erkekte çok belirti vermez genelde taşıyıcıdır ama masum bi ilişki yaşamamış yaşadığı kadının cinsel hayatı aktifmiş klamidya testi yaptır mutlaka

X