- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Keşke prezervatif kullansaydınız.
Ayrıca sizden sonra değil sizden önce ılan ilişkiden bulaşmıştır. Sonra da size bulaş olmuştur.
Hpv'nin tedavisi var (bitkisel). Ben yaktırmadım,tekrar edebiliyormuş. O yüzden gerek duymadım.
Benim siğillerim tamamen geçti.
Evet bitkisel.Nasil tedavi oldunuz da hepsi gecti? Bitkisel mi ?
Evet bitkisel.
Yakma işleminde tekrarlama riski varmış,o yüzden yaptırmadım. Elma sirkesiyle geçirdim. Zaten doktorum bağışıklık sistemimi güçlü tuttukça hpv virüsünün %90'ının vücuttan atıldığını söyledi. O yüzden günde bir bardak kefir ya da probiyotik içiyorum,sağlıklı besleniyorum.
Yok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum
anlamadım sahte mi yaniBaşlığı okudum
Ve foruma girip ikinci üyelik yazmak istedim
Ama yazmaya gerek yok
Banlanmış
Tuvalet derken umumi tuvalet evinizdeki değil. Havuz kenarları başkasının havlusu çamaşırı bunlardan bulaşabiliyor. Hpv için cinsel ilişki olması gerekmiyor. Ve bunun 120 den fazla türü var bazıları hiç belirti vermeden ilerliyor siğil yapanlar genelde zararlı değil sessiz ilerleyenler kansere çeviriyor.@nomunomuchua ciddi anlamda tuvalet takintim var. Evin heryeri pis olsa toz falan tuvalet bembeyaz olmali domestos,maske,eldiven ile güzel bir ekip olduk. Bu tuvaletlerden ne gibi hastalıklar bulaşıyor gerçekten merak icindeyim
Mantar,bagisiklik sistemi cokunce ve gunluk pedler naylon camasirlar vs,basur bagirsakla alakali yeme icme ,diger enfeksiyonlar cinsel yolla. Bu tuvaletin ne sucu var acaba bilen aydinlatsin lütfen
20 yil sonrada belirti verebilirmis hic belli olmuyor.Arkadasta sigil ciktigina gore kanser yapmayan hpv tip kapmis.Sigillrri yaktiracak onlar tekrar cikacak,tkaybolmalari zaman aliyormus.14 ay cok uzun dimi? Arada biseyler yapmis erkek arkadas yoksa ilk iliskiden sonra olmazmiydi bu sigil? Kafamda deli sorular
Hanimlar bu virus wc den bulasmaz.Bu hpv genital bolgemizde yasiyor,yani cinsel bolgeye temas ile bulasiyor.Bu virusu tasiyan kisi oral sexle bulastirir,anal ile vs.Wc de idrarla vs atilmaz o.Cocuklardada rastlanirmis bu viruse ,ozaman istismar arastirilirmis.Yani evinizdeki wc kontrol altında temizliğini sık sık yaptığınız için sorun yok.
Ama dışarda mecbur kalıp ortak kullandıklarımız
Bizden önce bu virüsü taşıyan birinin girdiğini düşünürsek.. :/
Aslında en temizi kolay kolay dışarda wc kullanmamak ama tut tut nereye kadar.
Ben peçete falan seriyorum her yana ama ne kadar korur Allah'a emanet..
Arkadaşım dışardaki tuvaletlerden kaptığını söylemişti.
Çok da çekti zavallım yakmada falan..
Aynen ya üye ismine bak bideanlamadım sahte mi yani
bu tarz virüsleri ancak hayat kadınlarından fln kapabilirMerhaba kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben
Konu sahibi için vücuduna bulaşan virüsten çok şu an nişanlısının başkasıyla ilişkisi olup olmaması, aldatılma şüphesi, sağlıüından daha önemli galibaiyi de zaten önemli olan senden sonra değil de senden önce yaşadığı ilişki değil mi sana bulaşması için? Onu anlamadm
Adam basur teşhisini bile kendi koymuş. Yaaani hiçbir şey olmasa bile şu adamla evlenmek gibi bir hata yapma. Neden? Zekadan dolayı evlenme.Basur var ben de diyor arada çıkıyor ama geçiyor diyor tedaviyi de kendi koymuş doktora da gitmemiş ilişkiye girmeden önce söylemişti belki o da bilmiyor
+1Muhtemelen para karşılığı birliktelik yaşamıştır ve ondan bulaşmıştır,bi arkadaşım da bu tarz bişe yaşamıştı sonra adam eskort bi kadınla yaşadığı ilişkiyi itiraf etmişti. Valla iyice tedavi olmadan hayatta evlenmezdim heralde,beyfendinin saçma fantazileri için doktor doktor dolaşamam.
Senden sonra değil senden öncekilerden bulaşmıştır muhtemelen. Bence nişanlınızda dotora gitsin bir süre cinselliğe bence ara verin sizin tek taraflı tedavi olmanızın bi anlamı yokMerhaba kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben
Senden sonra değil senden öncekilerden bulaşmıştır . Bence nişanlınızda doktora gitsin bir süre cinselliğe bence ara verin sizin tek taraflı tedavi olmanızın bi anlamı yok