Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Konunun içeriğine ve hastalıkla ilgili bilgi verip, yardımcı olanlara bir kenara ayırıyorum ama
Hayır arkadaşlar bir konuyu hortlatıyorsunuz iyi güzel hoşta diyemicem ama hadi hortlattınız ve konu sahibine hitap ederek yazıyorsunuz, azıcık mantık yürütüp bir de konu sahibinin en son forumda ne zaman online olduğuna bakıverseniz, sonra yasaklı mı değil mi? Hani size cevap veŕbilecek durumda mı?
Neyse yav.

C -Cheryl Blossom hala uzakta😔
Ama olsun değdi o konuda :KK9:
Mapustan yeni çıktım, yorgunuuum :KK70:

Sadece genital icin mi vucuttaki tum sigiller icin mi bu bitkisel tedavi nasil oluyor birde soylemeniz mümkün mu benmde ayagimda varsa
Sadece genital siğil için. Ama ayaklarınız için sirkeli su yapıp ayaklarınızı onun içerisinde bekletebilirsiniz. Bence aynı etkiyi gösterir. Bir de lapitakın ayak bakım kremini tavsiye ediyorum. Belki geçirir benim ayaklarımda küçük küçük kabarcıklar çıktığında onu kullanmıştım.

Merhaba hepsini yaşadık açıkçası ve korunmadık salak kafam birlikte olalı 14 ay oldu sordum birlikte olmamış ama aktif otel hayatı olan bir sevgilisi vardı biliyorım nişanlım kendisi diyor beraber gidelim bakınalım ikimizde diye

Bu kadar dikkatsizlik ve ozensizlikle hepsini yasadiniz mi?
Size tavsiyem saglam bir cinsellik, cinsel yolla bulasan hastaliklar ve diger cesitlerin muhtemel zararlari konusunda egitim alin, arastirin.
Bilmediginiz seyleri yapmadan once dusunun.
Erkek arkadasinizin size zararli olacak taleplerini kabul etmeyin.
Sizi herkes yapiyor diye kandirdi sanirim.
Yanlis.

Ben esimle evlenene kadar sürtünme bile yaşamadık. Ne olur ne olmaz dedim erkek milleti. Bana gelene kadar hayatına kimler girmiştir allah bilir. AIDS HPV cart curt bir sürü şey var. Allah korusun bir bulassa hayatım kararır. Nişanlım falan diye guvenip böyle geri dönülmez hatalar yapmayın. Yapacaksaniz da mutlaka önlemini alın. Sonra üzülen taraf siz olursunuz. Kimseye açıklama da yapamazsınız. Sağlık kontrollerini aksatma ne ilaç verildiyse düzenli kullan ve partnerini de doktora gidip tedavi olması için ikna et. Tekrar tekrar sana bulastirmasin

Mapustan yeni çıktım, yorgunuuum :KK70:

Sadece genital siğil için. Ama ayaklarınız için sirkeli su yapıp ayaklarınızı onun içerisinde bekletebilirsiniz. Bence aynı etkiyi gösterir. Bir de lapitakın ayak bakım kremini tavsiye ediyorum. Belki geçirir benim ayaklarımda küçük küçük kabarcıklar çıktığında onu kullanmıştım.
Aaa gelmıssın😍😍🥰 hosgeldin 💜💜

Keşke prezervatif kullansaydınız.
Ayrıca sizden sonra değil sizden önce ılan ilişkiden bulaşmıştır. Sonra da size bulaş olmuştur.
Hpv'nin tedavisi var (bitkisel). Ben yaktırmadım,tekrar edebiliyormuş. O yüzden gerek duymadım.
Benim siğillerim tamamen geçti.
[/QUOTE]
Nasıl geçti merak ettim

Ana!
Eee peki ne yapacağız.
Mümkün değil direk oturamam.
Altımıza mı yapalım :KK70:

Ben yanınızda taşıdığınız peçeteleri kullanın diye okumuştum. Ordaki tuvalet kağıtları da mikroplardan nasibini alıyormuş. Adlında en iyisi klozet kılıfı. Ama pek satıldığını görmedim. Yurtdışında daha yaygın.

Bi insan boyle biseyi nasıl atlar aklım almiyo. Nişanlin kesin "et ete değecek arkadaş!" diyen tayfadandir. Genital siğil kadınlarda rahim kanserine kadar goturebilen bisey, nisanliniz ne kadar bencil ve düşüncesiz farkında misiniz? Siz utanmayin o utansin cinsel bilinçten yoksun herifin teki olduğu için.

Ben yanınızda taşıdığınız peçeteleri kullanın diye okumuştum. Ordaki tuvalet kağıtları da mikroplardan nasibini alıyormuş. Adlında en iyisi klozet kılıfı. Ama pek satıldığını görmedim. Yurtdışında daha yaygın.
Joker bebede satılıyor. Hem de fiyatı da fena değil. Ordan alın. Ben her zaman cantamda 1 tane bulunduruyorum.

Güncelleme:sayfa 26 kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben
Ne yaptınız acaba çok merak ettim bende yeni 4 tane sigil farkettim

Sirkeyi alıp doğrudan dan dan diye sürüp kullanmadığıma emin olabilirsiniz. Ben tavsiye ettim,kullanıp araştırmak konu sahibine kalmış bir yöntem zira kafasına silah dayamadım. Okuyup araştırabilir,bakabilir internette sirkenin hpv tedavisinde kullanıldığı bilgileri mevcut. Bende oradan baktım,araştırdım ve kullandım. Sirkeyi kullanım yöntemimi bilmiyorsunuz bile,neden bilgilendirme yaptığınızı da anlamadım. Merak etmeyin,bilgisiz ya da doktora gitmeyen insanlardan değilim,kendi özel doktorum var ve kendisiyle de bu konuyu konuştum. Bende bu yüzden bu kadar net yazabiliyorum. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

(Ayrıca merak etmeyin,pH düzenini bozup yararlı bakterilere zarar verecek kadar yoğun oranda kullanmadım,daha sonrasında önlem amaçlı krem ve fitil kullandım ve siğillerim geri dönmedi. Bağışıklık sistemimi güçlü tuttuğum sürece herhangi bir problem olmayacak gibi. Vajinal kültür ve smear testimi en son geçen ay verdim,bir problem çıkmadı.)
Merhaba,sirkeyi nasl kullandunız msj atarmısınız

Ben olsam evlenemezdim. Sana değer verse koronurdu. Sevmek ve değer vermek çok farkli iki olgu. Senin bundan sonra için nasil alacak o adami.

X