- 26 Aralık 2018
- 135
- 12
- 33
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Demiş..
Duymadıysan inanma..
Gerçi daha önce wclerden de bu virüsün kapıldığını duymuştum.
Şimdi direk günahını da almayayım..
Geçmiş olsun..
Nişanlım doktora gitti benim için ama doktor sen de bir şey yok demiş şaştık kaldık
Yok yalan söylemez eminim bana hiç yalan söylemedi hatta özele gidelim beraber ddi banaYalan söylüyor.
Gitti devlet hastanesine bir şey yok demişler şimdi de özele gidelim ben tekrar bakıtayum diyornişanlın da doktora gidip tedavi olsun.
Basur bulaşıcı değildir , siğil falan yapmaz .. sizi sakın böyle birşeyle kandırmasına müsade etmeyinYok ben de sadece basur vardı dedi onu da önceden söylemişti bilse yapmaz kesinlikle öyle birisi değil
Sonuçları kötü olsa da bana hiç yalan söylemedi doktor banyodan da geçmiş olabilir dedi yani bilmiyorum otellerde çok kaldı olabilir mi
Saf elma sirkesi içilebiliyor,faydalı bir formül. Enfeksiyonlara ve birçok hastalığa iyi geliyor.(bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı saf elma sirkesi)nasıl yani? sirkeyi içmişsinizdir umarım.
Ama o ürolojiye gitti ordan anlarlr mı nereye gitmesi lazım özel hastaneye gidelim diyorDr onda olmadığını söylediyse bu şu demek.
Sana bulaştı.
Başka ilişkiler yaşadıysan ordan ya da wclerden falan..
Senden de ona bulaşma ihtimali yüksek bundan sonrasında..
Gitti devlet hastanesine bir şey yok demişler şimdi de özele gidelim ben tekrar bakıtayum diyor
Saf elma sirkesi içilebiliyor,faydalı bir formül. Enfeksiyonlara ve birçok hastalığa iyi geliyor.(bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı saf elma sirkesi)
Fakat ben içerek kullanmadım. Neden sordunuz?
Yok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum
Sirkeyi alıp doğrudan dan dan diye sürüp kullanmadığıma emin olabilirsiniz. Ben tavsiye ettim,kullanıp araştırmak konu sahibine kalmış bir yöntem zira kafasına silah dayamadım. Okuyup araştırabilir,bakabilir internette sirkenin hpv tedavisinde kullanıldığı bilgileri mevcut. Bende oradan baktım,araştırdım ve kullandım. Sirkeyi kullanım yöntemimi bilmiyorsunuz bile,neden bilgilendirme yaptığınızı da anlamadım. Merak etmeyin,bilgisiz ya da doktora gitmeyen insanlardan değilim,kendi özel doktorum var ve kendisiyle de bu konuyu konuştum. Bende bu yüzden bu kadar net yazabiliyorum. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.teşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.
genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.
yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
O kızla alakalı hele böyle bi yorum yapıyorsa kesin kız masumdur,şuan yaşamadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Güzel kardeşim saf olmayın. Adam yakında senden bana geçti kiminle ne yaşadın diyecek neredeyse.
Ya ben biliyorum zaten lütfen pislik demenize gerek yok her şeyi anlattı banaçakal senden sonra kimseyle olmadım diyor
senden önce kimlerle birlikte oldugu belli oluyor pislik