Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

14 ay cok uzun dimi? Arada biseyler yapmis erkek arkadas yoksa ilk iliskiden sonra olmazmiydi bu sigil? Kafamda deli sorular

Uzman değilim, virüslerin uyku dönemi oluyor. Vücudun bağışıklığı düştüğü zaman aktif hale gelebiliyor ama yine de 14 ay çok uzun bence de.

İlk mesajı tekrar okudum şimdi, sanırım sorunların bir kısmı genel olarak anal sekse bağlı deformasyon. Konu sahibi pek net değil ama nişanlıya olan güven bana biraz temelsiz geldi.

Benim erkek arkadaşımda da var siğil. Uzun yıllar geçmeyebiliyor maalesef. Kendisi sık sık doktora gitti ve bulaşmadığını kesin öğrenince benimle yakınlaştı. Bence nişanlınız bencil biri ve yalan söylüyor. Siz ona baktınız mı siğil var mıydı acaba gözüken ?

Basur bulaşıcı değildir ayrıca. Bu anüste olur, siğiller bacak içi ya da genital bölgede gözükür.

Bence ikiniz birlikte gidin doktora ve kendinizi aptal yerine koydurmayın lütfen.
Haklısınız ama o bana diyor zaten beraber gidelim diye yani belki o da farkında değil basur diye bile kendi teşhis koymuş doktora gitmemiş basur var ben de diyor belki de o siğil

Uzman değilim, virüslerin uyku dönemi oluyor. Vücudun bağışıklığı düştüğü zaman aktif hale gelebiliyor ama yine de 14 ay çok uzun bence de.

İlk mesajı tekrar okudum şimdi, sanırım sorunların bir kısmı genel olarak anal sekse bağlı deformasyon. Konu sahibi pek net değil ama nişanlıya olan güven bana biraz temelsiz geldi.
İlaç kullanmaya başladım bağışıklığım yeni düştü ondan galiba

Yani sizin 14 aydır nişanlınızla aktif cinsel hayatınız var ve yeni bu sorunlar başladı. Doğru mu anladım?

Eğer böyleyse, ya nişanlınız sizi aldattı ya da eğer siz ağdaya gidiyorsanız siğil oradan bulaştı. Doktorun bölgenin büyüklüğüne şaşırması da ondan olabilir.
Genital bölge de uzun süredir vardı gitmedim doktora makatta fark edince gittim

Yeme icme bozukluğu. Yani corbasız başlangıçlar ve sıvı tüketiminin az olmask en önemli nedenleri
Ciddimisin ya? Benim cok az vardi dogumlarim normal oldugu icin ilk dogumda felaket oldu diyebilirim. Yememe arada dikkat edemesemde genel hatlariyla dikkat ederim.. nasil olustu dersen hic hatirlamiyorum

Onu biliyorum bende yazdim hatta ama 14 aydir illa cikmazmiydi ortaya?

Ya uzuldum cidden ne diyebilirim ki.. Ama tedavi oluyorum dediniz. Adam da yani keske dikkatli olsaymis sizden once neler yapmis da virusleri kapip durmus!!! bi sorgulayin derim!!! bazi aliskanliklar bitmez uzulmeyin ilerde!

Ya uzuldum cidden ne diyebilirim ki.. Ama tedavi oluyorum dediniz. Adam da yani keske dikkatli olsaymis sizden once neler yapmis da virusleri kapip durmus!!! bi sorgulayin derim!!! bazi aliskanliklar bitmez uzulmeyin ilerde!
Yani haklısınız belli olmaz tabiki ama geçmiş geçmişte kaldı ne yapabilirim kabul ettim başta her şeyi anlattı keşke dikkatli olsaydı ama biranda oldu of of

Basur bulaşıcı değildir. Yeme içme düzeninizle, kabızlık durumunuzla alakalıdır. Yani barsak sistemiyle ilgili. Bunu nasıl bilmezsiniz?

2niz birlikte çıkın doktora eşli tedavi uygulansın. Bi de cinsel hayatınıza karışmak haddim değil de ters ilişki yaşamışsınız anladığım kadarıyla.. Yapmayın gözünüzü seveyim çok sıkıntısını çekersiniz.

X