- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Zalain diye bir krem var onu alın siğilli bölgeye sürün geçiriyor. Ama tedavi ediyodur mu o virüsü sanmamLütfen yardımcı ol ne yapmam lazım lütfen
Çünkü kemali yapmaz da ondano kadar insan ayni şeyi söylüyor ama kafa piril piril hic supheye düşmüyor
O zaman buraya gelip, o yalan soylemez acaba ben kimle birlikte olmus olabilirim kizlar diye sorar sfsdsfsf
Sağlık personeli değildir o konuşan bence , uydur gitsin yapıyor nişanlısı .. :)Bunca rezillikten sonra ben evlenmezdim. Okurken iğrendim. Sağlık personelinin bu kadar profesyonellikten uzak ve avam şekilde konuşması da iyice iğrenç.
Adacayını nasıl kullanıyoruzteşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.
genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.
yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
Adacayını nasıl kullanmamız gerekiyor acabateşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.
genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.
yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
Adacayını nasıl kullanıyoruz
Basura mı iyi geldi elma sirkesiSaf elma sirkesi içilebiliyor,faydalı bir formül. Enfeksiyonlara ve birçok hastalığa iyi geliyor.(bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı saf elma sirkesi)
Fakat ben içerek kullanmadım. Neden sordunuz?
Basur yoktu bende,hatta o ne bilmiyorum bile.Basura mı iyi geldi elma sirkesi
Makatta siğil diye geçiyor yıllarca bundan kurtulamayan biriyim ondan merak ettimBasur yoktu bende,hatta o ne bilmiyorum bile.
Siğil vardı,saf elma sirkesi kullandım geçti.
Biz kadınlar genelde “O öyle birisi değil” dediğimiz adamlardan kazık yiyoruz.Yok ben de sadece basur vardı dedi onu da önceden söylemişti bilse yapmaz kesinlikle öyle birisi değil