- 26 Aralık 2018
- 135
- 12
- 33
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Yaptırcam kesin teşekkürlerSon şüpheli ilişkinizden kaç gün geçti.
Dünya Sağlık Örgütü'ne göre son ilişkiden 90 Gün geçtiyse doğru sonuç veriyor. Ondan önceki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor. Yine de 1-2 ay sonra yeniden yaptırın.
Yeme icme bozukluğu. Yani corbasız başlangıçlar ve sıvı tüketiminin az olmask en önemli nedenleriNasil ya? Basurun yemekle ilgisi nedirki? Tetikledigi dogru ama olusumunda yemenin etkisi var mi diyosun?
14 ay cok uzun dimi? Arada biseyler yapmis erkek arkadas yoksa ilk iliskiden sonra olmazmiydi bu sigil? Kafamda deli sorular
Haklısınız ama o bana diyor zaten beraber gidelim diye yani belki o da farkında değil basur diye bile kendi teşhis koymuş doktora gitmemiş basur var ben de diyor belki de o siğilBenim erkek arkadaşımda da var siğil. Uzun yıllar geçmeyebiliyor maalesef. Kendisi sık sık doktora gitti ve bulaşmadığını kesin öğrenince benimle yakınlaştı. Bence nişanlınız bencil biri ve yalan söylüyor. Siz ona baktınız mı siğil var mıydı acaba gözüken ?
Basur bulaşıcı değildir ayrıca. Bu anüste olur, siğiller bacak içi ya da genital bölgede gözükür.
Bence ikiniz birlikte gidin doktora ve kendinizi aptal yerine koydurmayın lütfen.
İlaç kullanmaya başladım bağışıklığım yeni düştü ondan galibaUzman değilim, virüslerin uyku dönemi oluyor. Vücudun bağışıklığı düştüğü zaman aktif hale gelebiliyor ama yine de 14 ay çok uzun bence de.
İlk mesajı tekrar okudum şimdi, sanırım sorunların bir kısmı genel olarak anal sekse bağlı deformasyon. Konu sahibi pek net değil ama nişanlıya olan güven bana biraz temelsiz geldi.
Genital bölge de uzun süredir vardı gitmedim doktora makatta fark edince gittimYani sizin 14 aydır nişanlınızla aktif cinsel hayatınız var ve yeni bu sorunlar başladı. Doğru mu anladım?
Eğer böyleyse, ya nişanlınız sizi aldattı ya da eğer siz ağdaya gidiyorsanız siğil oradan bulaştı. Doktorun bölgenin büyüklüğüne şaşırması da ondan olabilir.
Ciddimisin ya? Benim cok az vardi dogumlarim normal oldugu icin ilk dogumda felaket oldu diyebilirim. Yememe arada dikkat edemesemde genel hatlariyla dikkat ederim.. nasil olustu dersen hic hatirlamiyorumYeme icme bozukluğu. Yani corbasız başlangıçlar ve sıvı tüketiminin az olmask en önemli nedenleri
Onu biliyorum bende yazdim hatta ama 14 aydir illa cikmazmiydi ortaya?Uzman değilim, virüslerin uyku dönemi oluyor. Vücudun bağışıklığı düştüğü zaman aktif hale gelebiliyor ama yine de 14 ay çok uzun bence de.
İlk mesajı tekrar okudum şimdi, sanırım sorunların bir kısmı genel olarak anal sekse bağlı deformasyon. Konu sahibi pek net değil ama nişanlıya olan güven bana biraz temelsiz geldi.
Yani haklısınız belli olmaz tabiki ama geçmiş geçmişte kaldı ne yapabilirim kabul ettim başta her şeyi anlattı keşke dikkatli olsaydı ama biranda oldu of ofYa uzuldum cidden ne diyebilirim ki.. Ama tedavi oluyorum dediniz. Adam da yani keske dikkatli olsaymis sizden once neler yapmis da virusleri kapip durmus!!! bi sorgulayin derim!!! bazi aliskanliklar bitmez uzulmeyin ilerde!
Bu arada 14 aydır sevgiliyiz sanırım 4ya da 5 aydır cinsel ilişkimiz var
Önemli değil.Yaptırcam kesin teşekkürler
Basur var ben de diyor arada çıkıyor ama geçiyor diyor tedaviyi de kendi koymuş doktora da gitmemiş ilişkiye girmeden önce söylemişti belki o da bilmiyoro onda önceden vardır.
ne kadar sorumsuzmuş neden tedavi olmamış.
Basurla siğil ne alaka
Basur var ben de diyor arada çıkıyor ama geçiyor diyor tedaviyi de kendi koymuş doktora da gitmemiş ilişkiye girmeden önce söylemişti belki o da bilmiyor
26kaç yaşında bu çocuk?
cinsel eğitim sıfır.
basurla o siğillerin zerre alakası yok.
Kamasutra hareketleri ne onu bile ben anlattım galiba bilmiyorkaç yaşında bu çocuk?
cinsel eğitim sıfır.
basurla o siğillerin zerre alakası yok.