Nişanlımla çıkmazdayım

Ben bitirdim evet ailenin dışında komşular dahil adamın bu kadar patavatsız olduğunu biliyor ailem şuan sessiz kal iyice düşüm taşın diyor oda bana dün akşam böyle bi teklif sundu kapını kapattığında herkes dışarda biz içerde kalıcak bundan sonra ailemin olduğu hiç bi yere gelme istersen ben senin yinede aileni çiğnemem birbirimizi seviyoruz ailemi atamam kanım canım onlar ama benim abimden ekmeğim mi geliyor suyum mu geliyor ben bizzat evine bile gitmiyorum annemlerde denk geliyoruz görüyorsun istersen annemle de görüşme sana bunun problemini yapmayacağıma söz veriyorum benim için sen önemlisin kalbimi açıp baksan parçalandım seni sevdiğimi daha da iyi anladım dedi.. bende bana mesaj atma bi süre düşünmeme izin ver dedim.
Birde bu konuyu onu tanıyan insanlara anlattığımda herkes abisinin karakteri bu patavatsız bi adam keşke bunun için x’den vazgeçmeseydin siz daha neler yaşayacaksınız dur bakalım bu kadar mı kolay bi ilişkiniz var sizin daha sıkı sarılmanız lazım dediler..

Bide en başında bana demişti ailemi sevmek zorunda değilsin ama saygı duyarsan huzurumuz olur annemle görüşmesen ben sana niye görüşmüyorsun demem demişti bugün bi karar verip ona göre gelinlik vs herşeyi iptal edicem

sen ne istiyorsun tatlım? kalbinden, aklından ne geçiyor? bana göre sağlam bir ilişki bir problemde yıkılmamalı.. çünkü sana da söyleyenler gibi ilerde muhakkak daha büyük sorunlar yaşayacaksınız.. buna benzer ya da değil...bu yüzden ilk zorlukta pes etmek doğru gelmiyor. tabi ki sana yaşatılan durumun kabul edilebilir bir tarafı yok. asla tasbip etmiyorum.. herkes haddini bilecek kim olursa olsun ..ki bence sen tepkini doğru ya da yanlış vermişsin bir şekilde... ikinci bir şansı hak etmeyecek bir yanlış yaptığnı düşünmüyorm nişanlınızın.. bence kendinizi dinleyin.. eğer devam etmek isterseniz de nişanlınızla bu konudaki düşüncelerinizi kesin net tekrar belirtin..

Ona dedim ki duygularımla değil mantığımla ilerlemek zorundayım oda o zaman sen beni hiç sevmemişsin bizi bu kadar kolay hemde düğüne yakım bi zamanda nasıl sildin attın dedi.. bizim hiç bi sorunumuz olmadı bugüne kadar ama ben şuan gururuma yediremiyorum hazmedemiyorum o yüzden yüreğim soğumuyor bide burda yazılanları okuyunca daha bi kin duydum kafam allak bullak allah yardımcım olsun

Konuyu takip ediyorum ve dik duruşunuzu da takdir ediyorum sonuçta ailesi bir şekilde silemez bayramda düğünde cenazede bir şekilde abiyle karşılaşacaksınız bunu unutmayın. Tek hatada tek kalemde silinmez kimse ama o esnada nasıl sizi korumaz? Nasıl laf söyletir? Ben olsam bende hazmedemezdim kalbiniz mantığınız ve aşkınızın boyutuyla tekrardan bir düşünün şüphe varsa içinize sinmiyorsa devam etmeyin

Kusura bakma ama o nişanlın adam olsaydı ağzını açar konuşurdu. Benim nişanlımın yanında abisi olacak şahıs bana daha o arabada bunu niye getirdin dese ağzının payını verir onu öyle konuşturmazdı. Bence sen ilişkini düşün yeniden

Devam edecekse de tavrınızı ona göre alın. Size karşı yapılan saygısızlığı sineye çekmeyin. Saygı görmek isteyen saygı göstermek zorunda

Sen barışacaksın. Ama nişanlın şu an kaybetme korkusu varken seni savunmuyorsa hiçbir lafına inanma. Evlendikten sonra hep bu tarz şeyler yaşarsın. Görünen köy mevzusu.. Bu adam daha arabada abisinin agzının payını veremediyse hiçbişey olmaz bundan.

Birde eleştirince zoruna gidiyor üyelerin ama sen yaşayacaksın bunları biz değil. Kimsenin ruhu duymayacak, insanlar tecrubeleriyle gözlerini açmaya çalışıyorlar sadece. Senin yasadıklarından haberimiz dahi olmayacak ilerde.

sen burda yazılanları çok fzla kafana takma sakın.. .çünkü burda yazılanlar senin kkonunda yazdığın kadarına yapılan yorumlar.. yaşamınız %1 lik kısmı bile değildir bu yazdıklarınız.. geri kalan %99 kısmı en iyi siz bililrsinz. bu yüzden değerlendirme yaparken buraya çok takılı kalmayın.. alın elinize kağıdı kaleme artsını eksisini yazın. gözlerinizle görün. bakın tartın hangi taraf daha ağır geliyor? yine söylüyorum bence yaşanınlanlar her ne kadar hiç hoş şeyler olmasa da nişanlınızın ikinci şansı haketmeyecek bir hata yaptığını düşünmüyorum.. karar szinn. hakkınızda hayırllısı olsun

Bak burda insanlar hakli eger devam edersen o aile sana daha neler yasatir
neden bu kadar kesin net çizgileriniz , yorumalrınız var? nerden biliyrsunz daha kötü olacağını? blemeyiz. belki de çok daha güzel olur her şey..konu sahibi ister istemez etkileniyor yorumlardan.. oysa biz sadece konu sahibinin bahsettiği üç beş cümleye nazaran yorum yapıyoruz. böyle sert yorumlar üç beş cümlelik bilgi için fazla önyargılı değil mi sizce de?

Biri esimin yanında bana bu saygısızlığı yapiyor ve esimde birsey demiyorsa ben onun adamligindan şüphe ederim

Biri esimin yanında bana bu saygısızlığı yapiyor ve esimde birsey demiyorsa ben onun adamligindan şüphe ederim
konu sahibinin nişanlısının yaptığının doğrululuğunu savunmuyorum.. ancak konu sahibi zaten ailesiyle birlikte tepkisini koymuş, karşı tarafta özür dilemiş.. bu yaşanan olayın ikinci bir şansı haketmeyecek bir olay olduğunu düşünmüyorm zaten.

Bende sansi haketmeyecek bir davranış oldugunu dusunuyorum nisanlisinin yaninda doverim demis adam agzini acmamis evlendikten sonra tekrar olmayacagini nerden biliyoruz adam kendi demis deliyim agresifim hemen sinirleniyorum falan diye nisanli abisine cevap vermenin saygisizliga saygisizlik olarak cevap vermek oldugunu dusunuyor ki daha sonra da ben abime saygisizlik yapamam diyebilir

bende barisacaginizi düsünenlerdenim. Herseyden önce bu hayat sizin hayatiniz hakkinizda hayirlisi olsun. Nisanliyken ayrilmak zor evet ama aceleyle karar vermemekte gerek ama evlenince cok daha zor oluyor. Ben verilen sözlere pek bel baglamam önemli olan davranislar. Annemle görüsmezsin sorun etmem demesi bana samimi gelmedi.

O sadece şunu dedi ben insanlar içinde rezil etmek yerine direk evine gittim ağzının payını verdim benim büyüğüm olman evleneceğim Kadına yanlış konuşman anlamına gelmez ben bi kere onu karısına vurdu diye dövdüm ve bu hep karşıma çıktı Oda kendince hıncını bu şekilde aldı abimle artık sen olsan da olmasanda konuşmayı düşünmüyorum dedi. Bu hatayı o sana değil bana yapmış oldu sende eğer içime sinmiyor ben artık eskisi gibi olamam dersen kararına saygı duyarım ama ben seni çok seviyorum bunu bil istersen helalleşelim dedi..
ailesi de şuan çok mahçup sürekli galenia haklı modunda ben ise sadece bi kaç gün geçsin akışına bırakayım diyorum sağlıklı bi karar veremicek gibiyim.

O gün Doğum günüydü tatsızlık çıksın istemedi orda ben içerde oturuyl
tabiki öyle ona pasifsin basiretsizlik bu yaptığın nasıl laf söyletirsin dedim insanlar bazen olacakları önceden sezerler biz orda birbirimize girerdik ben sinirli bi insanım hoşuma gitti falan mı sanıyorsun düştüğün o durum sen ağlayıp gittiğinde tüm aile seferber oldu hiç bu taraftan bakmıyorsun dedi.. yalan atıcak bi karakter değil konuşmasaydı abisiyle benim yanıma babamla birlikte gelmezlerdi ama diyorum ya sevmek yetmiyor bazen kendimi şuan hiç bi duruma hazır hissetmiyorum duygusal anımdayım herhalde ağlayasım var ağlayamıyorum

Nişanlısının son konuşmasından sonra bende aynısını düşünüyorum. Sadece düğünü 3 ay sonra değil de 6 ay sonra yapsa çok daha iyi olur

ayril derim cünki sizi nisanliylen savunmiyan evlenince hic savunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…