Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Neden yılbaşını bekliyorsun diye soracaksınız şimdi onu da söyleyeyim, yılbaşı gecesi dahil olmak üzere her gün sevdiklerimle planım var. Yılbaşı eğlencesi tarzında bunları iptal etmek istemiyorum

Anliyorum canim...yok ben neden yilbasi diye sormam cunku sen yillardir bosaniyorsun. Kocisinle soyle guzel bir yilbasi gecirin. Sonra kaldiginiz yerden devam edersiniz. Biz buradayiz acele etme. Sonra yeni maceralarini yazarsin.

1 ocakta kesin olarak topluyorum eşyalarımı😀 en geç 2-3 Ocak gibi de evi terketmiş olurum mahkemeyi açmış oluruz 🌸
Konudan kopuğum geçmişi var sanırım diğer üyelerin yazdıklarına bakınca ... Şunu söylemek istedim. Boşanma davası açılmadan evi terketmek kusur olmuyor muydu? Sonra davada aleyhinize kullanılmayacak mı? Bence önden açın davayı bekletmeyin

Konudan kopuğum geçmişi var sanırım diğer üyelerin yazdıklarına bakınca ... Şunu söylemek istedim. Boşanma davası açılmadan evi terketmek kusur olmuyor muydu? Sonra davada aleyhinize kullanılmayacak mı? Bence önden açın davayı bekletmeyin

Yok bu arkadasin konulari biraz degisiktir. Simdi bosanacagiz der yarin gelir bosandim der. Sonra gelir bosanmadim kiii der, ertesi gun esinin ne kadar mukemmel oldugunu yazar, sonra esinin ailesi kotu olur. Hee hee deyin anliyormus gibi yapin.

Yok bu arkadasin konulari biraz degisiktir. Simdi bosanacagiz der yarin gelir bosandim der. Sonra gelir bosanmadim kiii der, ertesi gun esinin ne kadar mukemmel oldugunu yazar, sonra esinin ailesi kotu olur. Hee hee deyin anliyormus gibi yapin.
Ben de yorumlara anlam verememiştim. Herkes yazınca da vardır bir şey dedim ama bu kadarını düşünenedim . Neyse bunu da öğrendik sağolun 😅

Adam koli almış yeter artık git diye. Boşandıktan sonrada dönmez merak etme, bekar hayatını özlüyor, uzunca bir süre öyle takılır gibi geliyor.
Sizde öyle yapın, ohhh dert tasa yok bakın keyfinize ya. Biraz gururlu olun artık

1 ocakta kesin olarak topluyorum eşyalarımı😀 en geç 2-3 Ocak gibi de evi terketmiş olurum mahkemeyi açmış oluruz 🌸
Yeniyıla beraber girmek istedin yani 😂
Son bir yeniyıla girelim, belki tüm yıl beraber oluruz olayı gerçektir görelim mi dedin ne dedin.
İnsan yeniyıla boşanmak isteyen adamla girmez diyeceğim neyin normal ki😂😃

Boyle birsey yok, hakli gerekce var ise ve kadin bunu anlatabiliyorsa, delillendirebiliyorsa hakim neden haksiz bulsun?

Kiraz ve eşi Allah izin verir, bu iki kulu da adim atarsa anlasmali bosanacaklar zaten, evden ayrilmasi sorun olmaz.
Ben de bunu ogrenince sasirmistim anlasmali da olsa kadin degil evden adam gitmeliymis yasamadim ama yasayan arkadaslarimdan duyduklarim boyle

Kizzz neren haksiz değil Allah icin
Ben beni istemeyen adamla ayni evin icini birak ayni havayi solumam baslarim askina cicisine
Yaglayip yikayacak baska biri bulsun umrumda olmaz
Bide soyle bisey var mahkeme evden kim gitti diye sorunca hakime ben mi gittim diyeceksin?
Boyle durumda hakim evden giden kadini haksiz buluyor haberin olsun kolileri alip esyalari toplayacak evden gidecek kisi belli bunu da dusun ve kolilerle askini cicini o evden yolla
Sıfır hukuk bilgisiyle yaktınız başımızı tebrikler, buyrun plaketiniz.

X