Nişanlımla çıkmazdayım

Bakın bizler de mükemmel değiliz, kendiniz anlatıyorsunuz biz burda sadece birkaç saatlik yaşanan ve bildiğimiz konu üzerinden yorum yapıyoruz sizi tanımayız, ilişkinizi bilmeyiz. Ayrılmak istemediğiniz çok belli..

Madem tek seferlikti, ondan öncesinde her şeyiniz iyiydi, sizin isteklerinizden daha önemli ne olabilir ki? Bir tek ölümün dönüşü yoktur.

Benim fikrim belli, ben ayrılırdım abiye de haddini bildirirdim ama diyorum ya ben sadece burda anlattığınız kadarını biliyorum. Belki nişanlınız şoktaydı belki basireti bağlandı ya da cidden korumadı bunu siz bilirsiniz.

Sevdiğin adamı en iyi tanıyan sensin iyi düşünüp tartman gerek bazen insaoğlu bi hata yapar tepkini koyarsın hatasını anlayan insan ise bidaha tekrarlamaz.. bazı insan vardır kırk kez anlatsan bile anlamaz. Rabbim zorunu kolaylastırsın. Sana diyebilecegim tek nacizane suan ani karar verme yada barısmak için caba içinde caba harcama kendine zaman tanı yani bi karar vermekte acele etme bak gör. Her şey gönlünce olsun.

Öküz e bak kendi karisini savunmayo biliyor laf ettirmiyor ama sana dünyanın lafini söylüyor nişanlın olacakta mal gjbi bakıyor sinirim boxuldu ayno şeyi bende yasagofim icin canlandi gozumde

Abi 2 ayaklı insan mı cidden?Hic benzemiyor da!

Dün kavga Edip bugün ayrılıp öğlen yüzükleri verirsen akşam barisirsin...

Oysa bazı şeyleri biraz zamana yaysaydiniz daha net kararlar verirdiniz.

Hemen yüzükleri vermek bence çok gereksiz bir hareketti. Her kavga da böyle yüzük mu vereceksin diye bir gün nişanlıniz size bunun sitemini edecektir..

Biraz düşünse bir kaç gün sessiz kalsa idiniz, karşı taraf nasıl hareket edecek gözlemleseydiniz..
Abisi ne kadar fevri ise sizde o kadar fevri hareketler ediyorsunuz...

Kriz yönetmeyi bilememissiniz..
Bu şekilde sağlıklı Bir evlilik kurulmaz ki..

Abisi hatasini kabul ettiyse ve sevgilini seviyorsan fazla uzatmamani tavsiye ederim.Fazla naz asik usandirir.Nisanlinin bundan sonraki tavri daha onemli.Abisiyle bir araya gelmeyebilirsin.Baska biri icin nisanlini bu kadar kolay harcama.

Abisi de dilini gayet kontrol edebilir.Kendilerinden ust makamlarin yaninda da dillerini boyle acabiliyorlar mi?

Her zaman nisanlina bel baglama.Azicik kendini savunmasini bil.Tabiki kocan seni savunacak yaninda olacak ama o olmadigi yerlerde sen de hakkini almasini bileceksin.

Seninde nisanlindan bir farkin yok.Ikinizde ne kendinizi ne de baskasini savunabiliyorsunuz.

Annen ve babanla istisare et ve ona gore kararini ver.

Bu ailenin içine girmeyin derim. Nişanlınız da çok kişiliksizmiş. Yaşla ilgisi yok. Gerektiğinde hem kendini hem sizi değil abisine, dedesine karşı bile korumalıydı.

Ben evli değilim. Nişanlıyım sizin gibi. Nişanlımın ailesi bana karşı saygılılar. Bunu sağlayan kişi tabii ki nişanlım. Düşünemiyorum birinin bana böyle davrandığını, ağlattığını. Size değer verilen yerde olun. Bugün böyle olan yarın daha beter olur. Karşınızdakiler çocuk değil, eğitemezsiniz. Abi sussa da nişanlınız problemli bir kişilik. Pısık bir karakter. Ezilmenize, ağlamanıza nasıl göz yumar hayret ediyorum hala.

Ayrıca sizin annesini aramamanız gerekirdi. Onlar gelip özür dileyecekti, arayacaktı. Siz resmen özür dilesin, olay kapansın demeye getirdiniz o konuşmayla. Bizim ailemizde yok, olsa da özür dilenir demeniz ileride de bunu yapabilir özür diler, ben de affeder geçerim demektir. Ki bugün özür diler, yarın onu da göremezsiniz. Dediğim gibi daha da kötü olur. Siz de diyorsunuz abisi atamaz diye. Oysa atmalı. Haddini bilmeyen kapı dışına konmalı.

Nişanlınız sizi koruyacak bir adam olsa abisi ne bunu diyebilirdi, ne de sizi o durumda savunma yapmadan bırakırdı. Zorla özür dilettiniz, zorla beni koru dediniz. Bakın bana çiçek al demiyorsunuz siz nişanlınıza, size yapılan terbiyesizliğe çare arıyorsunuz. Her olayda nişanlınıza beni koru mu diyeceksiniz? Nereye kadar? O da arada kalacak hep.

Kapıyı çarpıp gitmeyeceğiniz zaten ortada. Ben olsam giderdim şu anda açıkçası. Kimsenin hakaretlerini çekmek zorunda değilim. Ben hakaret dinlerken, ağlarken bakan adamın sevgisi batsın. Köpek bile sahibini savunuyor yeri gelince. Nişanlı, yarın eş diye yanımda taşıyacağım adamın kişiliğini düzeltmek zorunda değilim ki.

Evlilik tarihini ileri atıp süreci takip etmenizi tavsiye ederim en kötü.

Niye sustunuz bende senin karına benzemem git karina bağir haddini bil saygisiz deseydiniz.
Seni zayıf bulmuş terbiyesiz .....
En nefret ettiğim erkek tipi kadına bağıran tip .

Ailenize anlatın tabi. Kavga gürültü yapmayan asil insanlarmış, kimlerle akraba olma ihtimalleri olduğunu bilsinler. Sizin kızınız olsa, siz de bilmek isterdiniz.

eğitim eğitim ve yine eğitim şart, varoş bi abi ilerde size yakınsa yine sorunsal olur ama uzak şehirde ise kin tut gitme yanına nişanlına da başta söyle abinin oldugu yere asla adım atmam de eğitimsiz adammış he kabul ederse düşünürsün .ama malesef bu cahiller aramızda sende arsız olman lazım dinsizin hakkından imansız gelir yoksa üzülen sen olursun o mal mal hayatına devam edecek emin ol

Annelerini arayıp ayrıldığınızı söyleyerek (bir nevi tehdit ederek) özür diletmişsiniz. Siz özür beklediğinizi söylemeseniz veya ayrıldığınızı söylemeseniz özür dilemeyeceklerdi. Hatalarını anlayıp içten bir özür dilememişler. Sadece davranışlarının sonuçları hoşlarına gitmemiş, onu düzeltmeye çalışıyorlar. Ki özür dilerken de “abartacak bir şey yok” tarzında konuşmuşlar. Kişiliklerini değiştirmediler.

Siz bile isteye evleneceksiniz de, aileniz bu insanlarla akraba olacak diye üzüldüm.

Son düzenleme:
yada ayrıl gitsin suçlu abisı olsun ömür boyu onlar birbirine baksın bağırsın ne çekcen bee

Aynen, aile kültürü böyle bağırmalı, çağırmalı, burun kırmalı. Konu sahibinin ailesinin sakin aile kültüründen çok farklı. Özür dilediler diye kültürlerini değiştirmediler. Evlenince aileler de evleniyor ve iki aile birbiri için hiç uygun değil.

Bir de kayınvalide büyük abi vs de var ortamda. Herkes mum olmuş aileye yeni giren birinin azarlanmasını izliyor. Şok oldum ya.
Yok benı adamın genişliği şok etti ağzım açık okudum. Ne demek bunu niye getirdin. Bir insan eşi olacak kadına yüzüne karşı bu denmesine izin verir mi ? Abisi çok terbiyesiz gerçekten böylesini ilk defa duyuyorum.

En büyük kabahat nişanlınızda. Niye size bu kadar laf ettiriyor? Nasıl bu kadar çirkince sözlere hiç bir şey demiyor. Kaynınız patavatsız, ayarsız bir insan olabilir. Bütün aile onu idare ediyor, görmezden geliyor olabilir. Ama siz yapmak zorunda değilsiniz. Nişanlınız da ya sizi koruyacak ya da hiç ailesiyle yüz göz etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…