- 18 Mart 2011
- 7.843
- 22.357
- 548
Bakın bizler de mükemmel değiliz, kendiniz anlatıyorsunuz biz burda sadece birkaç saatlik yaşanan ve bildiğimiz konu üzerinden yorum yapıyoruz sizi tanımayız, ilişkinizi bilmeyiz. Ayrılmak istemediğiniz çok belli..Diyorum ya hiç beni bi gün olsun kırmadı bi tek gelinlik konusunda çok ertelemişti maddiyattan dolayı ama yine de istediğim oldu ertelendi dediğim de bir hafta çok ince düşünceli bi insan ama o an ne oldu hiç bilmem bende çok şaşkınım cevap vermemesine daha sonrasında konuştum diyor yani abisine kına göndercektim 1 kg ayrıldık diye zahmet ettiniz buraya kadar ama bu iş bitti dedim.. ona rağmen hiç ağzını açmadı ben gürler sanıyodum aramızda hiç güven kırıcı bi durum yaşanmadı daha öncesi..
Yani gözümde bş teraziye koyuyorum artıları o kadar çok ki öfkeyle kalkmak istemiyodum ama bi karar verdim dönüşü yok
Madem tek seferlikti, ondan öncesinde her şeyiniz iyiydi, sizin isteklerinizden daha önemli ne olabilir ki? Bir tek ölümün dönüşü yoktur.
Benim fikrim belli, ben ayrılırdım abiye de haddini bildirirdim ama diyorum ya ben sadece burda anlattığınız kadarını biliyorum. Belki nişanlınız şoktaydı belki basireti bağlandı ya da cidden korumadı bunu siz bilirsiniz.