- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
Ben bitirdim evet ailenin dışında komşular dahil adamın bu kadar patavatsız olduğunu biliyor ailem şuan sessiz kal iyice düşüm taşın diyor oda bana dün akşam böyle bi teklif sundu kapını kapattığında herkes dışarda biz içerde kalıcak bundan sonra ailemin olduğu hiç bi yere gelme istersen ben senin yinede aileni çiğnemem birbirimizi seviyoruz ailemi atamam kanım canım onlar ama benim abimden ekmeğim mi geliyor suyum mu geliyor ben bizzat evine bile gitmiyorum annemlerde denk geliyoruz görüyorsun istersen annemle de görüşme sana bunun problemini yapmayacağıma söz veriyorum benim için sen önemlisin kalbimi açıp baksan parçalandım seni sevdiğimi daha da iyi anladım dedi.. bende bana mesaj atma bi süre düşünmeme izin ver dedim.En büyük kabahat nişanlınızda. Niye size bu kadar laf ettiriyor? Nasıl bu kadar çirkince sözlere hiç bir şey demiyor. Kaynınız patavatsız, ayarsız bir insan olabilir. Bütün aile onu idare ediyor, görmezden geliyor olabilir. Ama siz yapmak zorunda değilsiniz. Nişanlınız da ya sizi koruyacak ya da hiç ailesiyle yüz göz etmeyecek.
Birde bu konuyu onu tanıyan insanlara anlattığımda herkes abisinin karakteri bu patavatsız bi adam keşke bunun için x’den vazgeçmeseydin siz daha neler yaşayacaksınız dur bakalım bu kadar mı kolay bi ilişkiniz var sizin daha sıkı sarılmanız lazım dediler..