• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla çıkmazdayım

Bende sansi haketmeyecek bir davranış oldugunu dusunuyorum nisanlisinin yaninda doverim demis adam agzini acmamis evlendikten sonra tekrar olmayacagini nerden biliyoruz adam kendi demis deliyim agresifim hemen sinirleniyorum falan diye nisanli abisine cevap vermenin saygisizliga saygisizlik olarak cevap vermek oldugunu dusunuyor ki daha sonra da ben abime saygisizlik yapamam diyebilir
Abisi bana döverim demedi ben bu adam beni ilerde döver dedim herşeyi geçin ben kendimi savunmaya kalktığımda bana Yükselme sakın dedi ben diğer konularda ki adamlığına bakıyorum bunun dışında heryerden beni savundu ezdirmedi iş yerimde dahil ama bişeylerin düzelmesi için zaman verdim bazı insanlar bi kere Hata yaparlar sonra bi daha aynı hatayı tekrarlamaktan korktukları için karşısındakine daha fazla önem verirler ben buna inanmak istiyorum. Gelirse eğer tekrardan alıp karşıma artısını eksisini koyucam

sen burda yazılanları çok fzla kafana takma sakın.. .çünkü burda yazılanlar senin kkonunda yazdığın kadarına yapılan yorumlar.. yaşamınız %1 lik kısmı bile değildir bu yazdıklarınız.. geri kalan %99 kısmı en iyi siz bililrsinz. bu yüzden değerlendirme yaparken buraya çok takılı kalmayın.. alın elinize kağıdı kaleme artsını eksisini yazın. gözlerinizle görün. bakın tartın hangi taraf daha ağır geliyor? yine söylüyorum bence yaşanınlanlar her ne kadar hiç hoş şeyler olmasa da nişanlınızın ikinci şansı haketmeyecek bir hata yaptığını düşünmüyorum.. karar szinn. hakkınızda hayırllısı olsun:KK200:
Çok teşekkür ettim biraz da böyle yorumlara ihtiyacım olduğundan sanırım çünkü burda kimse o adamın bana hasta olduğumda nasıl baktığıyla yada kavga ettiğimizde kırcak bişey söylediyse gönlümü almasıyla ilgilenmiyor sadece susması ama bazı insanlar gerektiği yerde tepkisini veremez şaşırır şok olabilir benim yaşadığım gibi aslında hiç bi yerde susmayan ben bile o an ağzımı açamadım.. dünden beri düşünüyorum bu adamın güvenimi kıran tek davranışı varmı bana diye annemle de istişare ediyorum ben damadımı çok seviyorum biraz acımasız davrandın diyo arkadaslarıma soruyorum tamam haksız seni savunmalıydı ama o iyi ve dürüst bi insan haksızlık ediyorsun diyo sadece arada kaldım barışırım barışmam kesin net bişi diyemiyorum hayat benim çünkü nice şer gördüğümüz olayda hayır çıkabiliyor bazen ben Allah’a bıraktım hayırlısını istiyorum

Ona dedim ki duygularımla değil mantığımla ilerlemek zorundayım oda o zaman sen beni hiç sevmemişsin bizi bu kadar kolay hemde düğüne yakım bi zamanda nasıl sildin attın dedi..
Bak bak nasıl da kelime oyunu yapıyor diyemedin mi bu kadar kolay derken? sen olan problemi çözmüyorsun hala yok sen beni sevmedin yok kalbimi aç bak vs vs numara yapıyor maalesef :kahve:

Çok teşekkür ettim biraz da böyle yorumlara ihtiyacım olduğundan sanırım çünkü burda kimse o adamın bana hasta olduğumda nasıl baktığıyla yada kavga ettiğimizde kırcak bişey söylediyse gönlümü almasıyla ilgilenmiyor sadece susması ama bazı insanlar gerektiği yerde tepkisini veremez şaşırır şok olabilir benim yaşadığım gibi aslında hiç bi yerde susmayan ben bile o an ağzımı açamadım.. dünden beri düşünüyorum bu adamın güvenimi kıran tek davranışı varmı bana diye annemle de istişare ediyorum ben damadımı çok seviyorum biraz acımasız davrandın diyo arkadaslarıma soruyorum tamam haksız seni savunmalıydı ama o iyi ve dürüst bi insan haksızlık ediyorsun diyo sadece arada kaldım barışırım barışmam kesin net bişi diyemiyorum hayat benim çünkü nice şer gördüğümüz olayda hayır çıkabiliyor bazen ben Allah’a bıraktım hayırlısını istiyorum
en güzelini yapıyorsun canım.. şer diye gördüklerimizde hayır , hayır diye gördüklermizde de şer vardır çoğu zaman.. bak kendin diyorsun ben bile o an ağzımı açamadım.. demek ki insanlar bazen yapmak istedikleri seyi yapamayabilir, yapmak istemedikleri şeyi ortamın verdiği duydularla yapabilir. böyle düşün. sonuçta farklı zamanlarda benzer durumlarda gayet de yanınmda durmasını bildi diyorsun..bir bunla sınırlandırma ilişkinin geleceğini bence. kesin kararını verince de muhakkak yaz buraya. takipteyim seni kuzum :KK200:

Bencede affet barış adamın genel tavrı duruşu güzel anlattığın kadarıyla tamam sessiz kalarak hata etmiş ama sonuçta telafide etmiş. Benim ailem böyle işine gelirse dememiş sana istersen görüşme demiş daha fazla uzatma bence sevginden şüphe etmeye başlar geri çeker kendini elinden geleni yapmış özürde dinlenmiş uzatma

O sadece şunu dedi ben insanlar içinde rezil etmek yerine direk evine gittim ağzının payını verdim benim büyüğüm olman evleneceğim Kadına yanlış konuşman anlamına gelmez ben bi kere onu karısına vurdu diye dövdüm ve bu hep karşıma çıktı Oda kendince hıncını bu şekilde aldı abimle artık sen olsan da olmasanda konuşmayı düşünmüyorum dedi. Bu hatayı o sana değil bana yapmış oldu sende eğer içime sinmiyor ben artık eskisi gibi olamam dersen kararına saygı duyarım ama ben seni çok seviyorum bunu bil istersen helalleşelim dedi..
ailesi de şuan çok mahçup sürekli galenia haklı modunda ben ise sadece bi kaç gün geçsin akışına bırakayım diyorum sağlıklı bi karar veremicek gibiyim.
O zaman düğünü ileri bir tarihe erteleyebilirsin

Bak bak nasıl da kelime oyunu yapıyor diyemedin mi bu kadar kolay derken? sen olan problemi çözmüyorsun hala yok sen beni sevmedin yok kalbimi aç bak vs vs numara yapıyor maalesef :kahve:
Demogoji yapma bana dedim zaten bişey olunca kendini acındırcak mısın böyle dedim.. abim adına özür dilerim diyor e abisi de geldi özür diledi başta herkes abisi özür dilesin sonra ne yapacağınıza karar verin diyordu şimdi iyice kin beslediniz bende etki altında kalıyorum

ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında?
Şunu dediği an "pardon da bu dediğin benim, yani benden bahsediyorsun kardeşinin nişanlısından. Gelmem neden bu kadar rahatsız etti? Senin gül cemalini görmeye gelmedim neticede" diyemedin mi yahu?
O kadar laf etmiş sen ise selpak aramışsın çantanda
Sonra da gidip banyoda ağlamışsın
Kaldırsaydın ya ortalığı ayağa
Bana yükselme sakın dediğinde "bana saygısızlık yapan her kimse lafımı çekmem, laf söyletmem şahsıma" diyecektin
Herkes boşver boşver diye geçiştirmiş resmen
Ne oldu şimdi hanzo abisi egolu keyfi yerinde
Diğer boşver diyenler duruma alışık
Nişanlın dumur
Sen ise sessiz kaldığın için ekstra mutsuzsun
Olan sana oldu
Keşke susmasaydın

Demogoji yapma bana dedim zaten bişey olunca kendini acındırcak mısın böyle dedim.. abim adına özür dilerim diyor e abisi de geldi özür diledi başta herkes abisi özür dilesin sonra ne yapacağınıza karar verin diyordu şimdi iyice kin beslediniz bende etki altında kalıyorum
Kimsenin kin beslediği filan yok yanlış anlaşılma olmasın insanlar diyor ki ayrılmayacaksan nişanlın seni abisine,babasına,annesine her kim olursa ezdirmemesi gerektiğini algılayıp ona göre tavır alsın ailesine :kahve:

en güzelini yapıyorsun canım.. şer diye gördüklerimizde hayır , hayır diye gördüklermizde de şer vardır çoğu zaman.. bak kendin diyorsun ben bile o an ağzımı açamadım.. demek ki insanlar bazen yapmak istedikleri seyi yapamayabilir, yapmak istemedikleri şeyi ortamın verdiği duydularla yapabilir. böyle düşün. sonuçta farklı zamanlarda benzer durumlarda gayet de yanınmda durmasını bildi diyorsun..bir bunla sınırlandırma ilişkinin geleceğini bence. kesin kararını verince de muhakkak yaz buraya. takipteyim seni kuzum :KK200:
Daha öncesinde sevgili olmadan önce yanında çalışıyordum onun ortağının.. adamın bildiğiniz metresi vardı bana lazer e geliyordu kız ağzından kaçırdı bey demek yerine ben bi x’e sorayım dedi bi konuda neyse adamın karısı da nişanlıma kuaföre gidiyor bi şekilde bu olay duyuldu Kız da kurtulmak için ben lazer esnasında galenia’yla konuşuyordum o anlattı demiş..
adam geldi bana ‘yukarı çık konuşalım senle’ dedi ben gittim koltuğa oturdum birden bi hışımla masaya elini vurdu nasıl benim sırrımı dışarıya yayarsın diye.. o sırada nişanlım girdi abi saçmalama kadına el kalkar mı falan diye önüne durdu, beni savundu, adam sesini yükseltince buda yükseltti baya tartıştılar.. sonra adamın telefonu ortada bıraktığı için karısının bulduğu ortaya çıktı yani orda sevgili bile değildik hiç tanımadığı bi kız için olayın önüne geçti böyle baktığımda beni hiç savunmayan bi adam değildi diyebiliyorum

Kimsenin kin beslediği filan yok yanlış anlaşılma olmasın insanlar diyor ki ayrılmayacaksan nişanlın seni abisine,babasına,annesine her kim olursa ezdirmemesi gerektiğini algılayıp ona göre tavır alsın ailesine :kahve:
Valla zaten nişanlım da bana düşünme hakkı veriyor sanırım hatasının farkında sessiz şuan yada geri çekildi bilmiyorum

Daha öncesinde sevgili olmadan önce yanında çalışıyordum onun ortağının.. adamın bildiğiniz metresi vardı bana lazer e geliyordu kız ağzından kaçırdı bey demek yerine ben bi x’e sorayım dedi bi konuda neyse adamın karısı da nişanlıma kuaföre gidiyor bi şekilde bu olay duyuldu Kız da kurtulmak için ben lazer esnasında galenia’yla konuşuyordum o anlattı demiş..
adam geldi bana ‘yukarı çık konuşalım senle’ dedi ben gittim koltuğa oturdum birden bi hışımla masaya elini vurdu nasıl benim sırrımı dışarıya yayarsın diye.. o sırada nişanlım girdi abi saçmalama kadına el kalkar mı falan diye önüne durdu, beni savundu, adam sesini yükseltince buda yükseltti baya tartıştılar.. sonra adamın telefonu ortada bıraktığı için karısının bulduğu ortaya çıktı yani orda sevgili bile değildik hiç tanımadığı bi kız için olayın önüne geçti böyle baktığımda beni hiç savunmayan bi adam değildi diyebiliyorum
canım bak bu örnekte de , yengesi için abisiyle olan tartışmsı olan örnekltede nişanlın haksızlığa uğrayan birinin yanında,haksızlığı yapanın karşısısında durabilmiş.. bu demek oluyor ki bu adamın karekteri öyle söylenildiği gibi pisırık , ailesine laf söyleyemeyn biri değil. ki hiç tanımadığı birini bile(yani seni) savunduysa geçmişte bu beni ilerde hiç savunmaz diye düşünmek acımasızca olmaz mı?

Sizin aile fertleriniz den birisi bir saygısızlık etse ve nişanlıniz ben böyle bir aileden kız almam diyerek size yüzükleri tutuştursa.. hatta sizden önce babanizi arayıp sizin aileniz bana uygun değil ben böyle bir aileye damat olamam dese...

Ne hissedersiniz ?

Siz yanlış hamleler de bulunuyorsunuz.. bu kadar kolay mi yüzük çıkarmak? Yarın da her kavga da bosanalim mi diyeceksiniz ? Sürekli parmaktan çıkan yüzük de sürekli ağıza alınan boşanma lafı da insanı yıpratır..

Bu nasıl ilişki diye düşündürür..

Yapılan saygısızlık sonucu nişanlıniz o an beklediğiniz savunmayı yapamamış olabilir ama bu demek değildir ki bir gün siz evire çevire dövülecek ve o zaman da kocaniz olmuş olan şahıs öyle uzaktan size bakacak ??

Yani bu zamana kadar bu adamı hiç mi tanimadiniz.?
Fevri kararlar alıyorsunuz sert adımlar atıyorsunuz.. her konuyu ben ezilmem muhabbetine bagliyorsunuz..

Hakliyken haksız konumuna düştünüz... Bu gidişle siz nisanlinizdan özür dilemek zorunda bile kalacaksiniz

Sizin aile fertleriniz den birisi bir saygısızlık etse ve nişanlıniz ben böyle bir aileden kız almam diyerek size yüzükleri tutuştursa.. hatta sizden önce babanizi arayıp sizin aileniz bana uygun değil ben böyle bir aileye damat olamam dese...

Ne hissedersiniz ?

Siz yanlış hamleler de bulunuyorsunuz.. bu kadar kolay mi yüzük çıkarmak? Yarın da her kavga da bosanalim mi diyeceksiniz ? Sürekli parmaktan çıkan yüzük de sürekli ağıza alınan boşanma lafı da insanı yıpratır..

Bu nasıl ilişki diye düşündürür..

Yapılan saygısızlık sonucu nişanlıniz o an beklediğiniz savunmayı yapamamış olabilir ama bu demek değildir ki bir gün siz evire çevire dövülecek ve o zaman da kocaniz olmuş olan şahıs öyle uzaktan size bakacak ??

Yani bu zamana kadar bu adamı hiç mi tanimadiniz.?
Fevri kararlar alıyorsunuz sert adımlar atıyorsunuz.. her konuyu ben ezilmem muhabbetine bagliyorsunuz..

Hakliyken haksız konumuna düştünüz... Bu gidişle siz nisanlinizdan özür dilemek zorunda bile kalacaksiniz
İnan’ın burda onca insan o kadar çok bana işledi ki ben biraz da kurdum kafamda öyle karar verdim bilmiyorum hata mı ettim ama Oda benim haklı olduğumu savunduğu için şuan tek isteği benimle arasının düzelmesi düğünümüze 3 ay vardı elbet tartışmalar oldu ama hiç birinde yüzüğü çıkarıp vermedim sadece ağırıma gitti aynısını bana söyledi aynı şekilde senin abin bana yapsaydı ben ona sen hayırdır derdim ama seni sorumlu tutmazdım dedi..

Vallahi taktir ettim sizi aferim size yapılan bu iğrenç muamele karşısında hakkınızı yetirmediniz
Nisanliniza gelince evet hatalı ama insanin bazen basireti bağlanıyor, ama sonrasi sizin hakkınızı savunduğu açıkça belli. Abisini getirip özür de diletmis, belliki sizi çok seviyor ve arkanızda bence ikinci bir şansı hak ediyor

Vallahi taktir ettim sizi aferim size yapılan bu iğrenç muamele karşısında hakkınızı yetirmediniz
Nisanliniza gelince evet hatalı ama insanin bazen basireti bağlanıyor, ama sonrasi sizin hakkınızı savunduğu açıkça belli. Abisini getirip özür de diletmis, belliki sizi çok seviyor ve arkanızda bence ikinci bir şansı hak ediyor
Bende çok seviyorum tüm gün antidepresan içmiş gibi tepkisiz düşündüm durdum oda aynı şekilde arkadaşlarıyla berabermiş hepsi beni haklı bulmuş çok yakın arkadaşı bi tek bence abartmış senin abinin huyunu çözmesi gerekirdi artık demiş bş kaç kez aradı açmadım mesajla döndüm.. şuan bu durumda olmamızın sorumlusu Benim dedi ayaklarım kopsaydı da sen gelmiyim ben dediğin halde gel diye zorlamasaydım dedi.. whatsaptan şarkı attı Sezen Aksu’nun bi şarkısı..bunu dinle benle olmasan da sen benim yarası saklım olacaksın daha fazla kafanı karıştırmıcam rabbim ne yazdıysa o Allah’a bıraktım ben dedi.. üzülüyorum kahroluyorum ama bişey oldu dön tamam bitsin bu işkence diyemiyorum zamana ihtiyacım var

Nisanlinin o an tepkisiz kalmasi hata ama bazen insanin agzi dili baglaniyor. Bir de isin icinde farkli olaylar da varmis anlattigina gore.. Nisanlin elinden geleni yapti neticede. Abisini getirdi ayagina kadar. Baban da senin arkanda oldugunu belirtmis. Bunlar yeterince gozdagi olmustur. Bence daha fazla uzatma cunku sonu iyiye gitmez, ayrilik olabilir. Burada yapilan fevri yorumlarin da etkisi altinda kalma. Nisani atardim, asla geri donmezdim falan demek kolay. Kimbilir onlar kendi hayatlarinda neler yasiyor da kapiyi carpip gidemiyorlar.. Ama klavyeden yazmak kolay..

Back