• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla çıkmazdayım

Son durum Cumartesi günü biz barıştık.. kendi deneyimlerimle yola çıkarak burda hepinizi okuyorum, fakat biri ayrıl dedi, bundan koca olmaz dedi diye değil, kendim uzaktan bakarak mantıklı karar vermek istediğim için geri çekildim..
bu süre içinde çok fazla aradı en sonunda oda gerçekten beni sevmediğini düşünüyorum, çok üzdün beni bu kadarını hak etmedim dedi.. bunun üzerine iki medeni insan olarak oturduk konuştuk.. annesi bana tavırlı ama nişanlım laf söyletmiyor benim için önemli olan da onun tavrıydı bir musibet bin nasihatten iyi oldu iki taraf içinde... sonrasında gelip anne babamdan özür diledi tekrardan Şeref’im namusum üzerine yemin ederim benim ailemden yana sıkıntı yaşatmıcam dedi.. bugün hiç konusu bile açılmadı normale döndük kimi salaksın gittin barıştın dese de o adamı ben tanıyorum bi olayla evlilik yolunda hayaller kurduğum adamı bıçak gibi kesip atmak doğru gelmedi Buda benim kararım saygı duyandan da duymayandan da allah razı olsun düşünceleri için..şuan abisiyle konuşmuyor ne kadar sürer bilmem ama ben vicdanlı bi insanım çok uzatma boşver dedim herkesin burnu sürtücek barıştığımızı söylemiyorum dedi hatta büyük abisi nişanlını da çağır hep beraber ilk iftarımızı yapalım arada ki kırgınlıklar bitsin demiş oda böyle iyi gerek yok demiş.. ve bana şunu dedi orda yapmam gereken tek şey hayatım gel senle biz bi kahve içelim ben çok gerildim diyip seni alıp evine bırakmak abimle de sen hayırdır nasıl bi muamele yaptığının farkında mısın diye konuşmaktı dedi.. yani herşeyin farkında

Ben iki şeyi anlamadım. Son yorumlarınızda hep nişanlınıza olumlu şeyler yazıyorsunuz. O zaman
1. Neyi uzatıyorsunuz? Barışsanıza..
2. Sizin kendi mantığınızı neden kullanmıyorsunuz da her 3 yorumda bir KK beni doldurdu, KK beni işledi diyorsunuz?

Aynı mantıkla bakarsak,

Abisine karşı sesi çıkmayan nişanlı <(küçüktür) Hiç tanımadığı kadınlar tarafından doldurulan nişanlı.

Nişanlınıza bir anlatın, KK beni işledi, doldurdu diye. Bakın nasıl tepki veriyor.

Bence haklıyken haksız oldunuz. Uzatmanız sizin zararınıza...
Kk beni işledi doldurdu yerine,yanlış zamanda yanlış davrandım Buda benim hatam olsun diyelim..
Tabiki böyle bi sebep sunamam ona, ama hiç sorun yaşamamış gibi bütün gün aman eltimgil şöyle etti, kaynanam bunu dedi, kocamdan şüpheleniyorum hede hödösü altında binbir konu açan bu kadınlar değil gibi, bi lafla adamı pısırık, pasif ilan edince, benim burda açtığım tek konudan yargılanması adil olmadı düşüncesindeyim..
ve bana hep soruldu adamın daha önce bişeyini gördün mü? Görmedim.. tek hatası yanlışı olmadı bana göre, bu savunmak değil artı eksi değerlendirmesi ve bunun sonucunda hayatımla ilgili bi karar verdim her seçim de kadere dahildir, o yüzden bakalım neler yaşıcam görücem..

Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Abi abilik yapar bi ağırlığı olmalı insanın şu aile içinde argo konuşanlarda gözümde sıfır arkadaşım seni ailesine karşı savunamayan dışarda biri bişey yapsa hiç koruyup savunmaz tmm abidir atadır ama uygun bi şekilde üslubuna göre kardeşte tepki göstermeli bırak ya abiymiş nişanlıymış abisinin yaptığını sen yapan hmn aslan kesilirdi.....

Kk beni işledi doldurdu yerine,yanlış zamanda yanlış davrandım Buda benim hatam olsun diyelim..
Tabiki böyle bi sebep sunamam ona, ama hiç sorun yaşamamış gibi bütün gün aman eltimgil şöyle etti, kaynanam bunu dedi, kocamdan şüpheleniyorum hede hödösü altında binbir konu açan bu kadınlar değil gibi, bi lafla adamı pısırık, pasif ilan edince, benim burda açtığım tek konudan yargılanması adil olmadı düşüncesindeyim..
ve bana hep soruldu adamın daha önce bişeyini gördün mü? Görmedim.. tek hatası yanlışı olmadı bana göre, bu savunmak değil artı eksi değerlendirmesi ve bunun sonucunda hayatımla ilgili bi karar verdim her seçim de kadere dahildir, o yüzden bakalım neler yaşıcam görücem..

Dilerim hersey eskisinden de güzel olur arkadaşım sadece kendine ve nişanlına zaman ver ayrıca bu arada nişanlın agırlıgını koymusken biliyorum vicdan guzel ve iyi biseydir ama maalesef inaanoglu egosu nefsı için bi güzel kullanabiliyo bırak bi müddet böle olsun hemen ara düzelsin olauına girme abiyle emin ol yanlıs anlama bende kin tutamam nekadar haklıda olsam haksızlıga ugrasamda ama emin ol zamanla anladım ki bazen o agırlıgı koyunca zaman gecmesi gerekmis cünkü yoksa karsıdaki anlamiyo bazi seylerin düzelmeai için bole olmasi gerekiyosa böle olsun bölece abiside aynı hataları tekrarlamaya cesaret edemez herkese davrandiği gibi sana da davramayacagını anlar. Bu arada not ister istemez fitleyenler laf catanlar cok olur uzatıyo bilmem ne gelin işte yaptı yapacagını vs vs... böle polemiklere içine cekmelerine müsade etme cğnkü malum alismislar ya hali ile kendilerine cokkkk dogal gelir senin tepki vermen de abartı. Bencil anlayıssız herseyi kendine yontan insanlarin arasında olan biri olarak nacizane tavsiyem. Yoksa iyi niyet vicdan falan anlamiyolar ...

Ayrıca kimse kusursuz degil kimse 4 4lük degil aenin barisman senin bazılarının san satastıgı gb vs gurursuz yada öle böle yapmaz neticede hatalar insanoglu içindir bazen en ummadigimiz insanlar en ummadihimiz hataları yapıyolar yarın kimin kime ne davranacagı belli asla olamaz demisler ya bi musibet bin nasihattan iyidir. Bırak herkesi haline aen mutluluguna bak emin ol sans vermesen için acıyaxakyı eger gene yaparsa ozamanda gelip senin yuzune konusmaya asla hakkı olamaz. Hersey gönlünce olsun.

Sizi de bu hede hödölerle buralarda görmemek dileğiyle, çok mutlu olun. (kimsenin derdini alay konusu yapmayın, başımıza gelmeceğinin kontratını veremez kimse)

Hede hödösü olan kadınlara danışmayın o vakit...

Sİz iyi dayanmışsınız. O kadar laf bana söylense direkt çantamı alır çeker giderdim. Arabada olsam dahi yana çektirir inerdim.

Nişanlınızı geçin o zaten el, siz neden kendinize laf edilmesine izin verdiniz?

Orda o laflar edilirken dinlememeliydiniz bile çekip gitmeliydiniz...

Son durum Cumartesi günü biz barıştık.. kendi deneyimlerimle yola çıkarak burda hepinizi okuyorum, fakat biri ayrıl dedi, bundan koca olmaz dedi diye değil, kendim uzaktan bakarak mantıklı karar vermek istediğim için geri çekildim..
bu süre içinde çok fazla aradı en sonunda oda gerçekten beni sevmediğini düşünüyorum, çok üzdün beni bu kadarını hak etmedim dedi.. bunun üzerine iki medeni insan olarak oturduk konuştuk.. annesi bana tavırlı ama nişanlım laf söyletmiyor benim için önemli olan da onun tavrıydı bir musibet bin nasihatten iyi oldu iki taraf içinde... sonrasında gelip anne babamdan özür diledi tekrardan Şeref’im namusum üzerine yemin ederim benim ailemden yana sıkıntı yaşatmıcam dedi.. bugün hiç konusu bile açılmadı normale döndük kimi salaksın gittin barıştın dese de o adamı ben tanıyorum bi olayla evlilik yolunda hayaller kurduğum adamı bıçak gibi kesip atmak doğru gelmedi Buda benim kararım saygı duyandan da duymayandan da allah razı olsun düşünceleri için..şuan abisiyle konuşmuyor ne kadar sürer bilmem ama ben vicdanlı bi insanım çok uzatma boşver dedim herkesin burnu sürtücek barıştığımızı söylemiyorum dedi hatta büyük abisi nişanlını da çağır hep beraber ilk iftarımızı yapalım arada ki kırgınlıklar bitsin demiş oda böyle iyi gerek yok demiş.. ve bana şunu dedi orda yapmam gereken tek şey hayatım gel senle biz bi kahve içelim ben çok gerildim diyip seni alıp evine bırakmak abimle de sen hayırdır nasıl bi muamele yaptığının farkında mısın diye konuşmaktı dedi.. yani herşeyin farkında

size de bence ders olsun. Nişanlınızın ailesiyle bu kadar yüz göz olmayın. Onların olduğu ortama girmeyin.

anlamıyorum bu kadınlar kulübündekileri de. Daha evlenmeden evliymiş gibi kocanız olacak kişinin sülalesine karışmaya ne meraklısınız ya.

Nişanlınıza kızmayın suçun çoğunluğu da sizde.

Sizi de bu hede hödölerle buralarda görmemek dileğiyle, çok mutlu olun. (kimsenin derdini alay konusu yapmayın, başımıza gelmeceğinin kontratını veremez kimse)
Kesinlikle veremez fakat işte hiç başa gelmemiş kadar kesin çizgilerle ilerlemelerine anlam verememiştim insanoğlu bu beşer şaşar düşmem diyip defalarca düşebilirim de o yüzden olan ön yargıyı dağıtmak istedim sadece

size de bence ders olsun. Nişanlınızın ailesiyle bu kadar yüz göz olmayın. Onların olduğu ortama girmeyin.

anlamıyorum bu kadınlar kulübündekileri de. Daha evlenmeden evliymiş gibi kocanız olacak kişinin sülalesine karışmaya ne meraklısınız ya.

Nişanlınıza kızmayın suçun çoğunluğu da sizde.
Bence de suç bende ama en güzeli oldu bide şöyle bişey var ki herkesin yetiştiği bi kültür var onlar başından beri k.valide aramadığımda üzülüyorum beni ara diyen biriydi o yüzden bu çok iyi oldu kimseye mecburiyetim kalmadı.

Hede hödösü olan kadınlara danışmayın o vakit...
Her cevabı evirip çevirip kendime göre değerlendirdim bi noktaya takılı kalmayın lütfen.
Sadece bu kadar konu açan kadınlar bizler değil gibi tek bi lafla ayrıl boşan vs diye söyleyenlereydi sözüm.. dışarda yaşadığımız reel bi dünya var ve bu dünyada işler öyle yürümüyor malesef..

Back