• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla çıkmazdayım

Konuyu buraya yorum almak icin actınız. Sonrasında ise yorumlardan gaza geldim kendimi doldurdum diyorsunuz.

Bence o yüzügü bir daha parmağına takma.
Bu yapılanı unutmayacaksın 10 yıl evli olunca bile aklıma gelecek Bi sekile koptu aile birliği.
Bir daha düzeleceğini sanmıyorum

Konu sahibi bu konuda haklı olmakla birlikte süreci doğru yönetemedi.
İstedi ki o rest çeksin ama nişanlısı ve ailesi;
'biz ettik sen etme' diye yalvarsın.
Kısmen başardı ama orda da tepkilerini ayarlamakta zorluk çektiği için işin rengi değişti.
Şimdi de hafiften pişman.
Bir yolunu bulup geri adım atmak istiyor ve kabahati burdaki yorumlara buluyor.
-Beni doldurdunuz,ben de gaza geldim.
Tüm bu süreçten benim çıkarımım,
konu sahibinin,henüz evlilik yürütmek için gerekli olgunluğa erişmediği yönünde.
Kısacası bu işin sonu her halükarda sıkıntılı.

Kesinlikle evlenme bu pisirik adam seni çok ezdirir bu diyor terbiyesiz orada müdahale etmeliydi sen ne biçim konuşuyorsun diye ..kesinlikle geri adım atma hayatını mahfedersin ben böyle terbiyesizlik görmedim

Genel olarak nişanlım en küçük olduğu için hepsine karşı daha sabırlı ve saygılı 4 kardeşler ve diğer abisi de oradaydı oda ağladığımı görünce boşver dedi sadece.. daha sonra da büyük abisi geldi niye ağladın sen abicim dedi anlattılar olayı büyük terbiyesizlik etmiş ben konuşurum sen haklısın dedi ama benim yüreğim kalbim çok kırıldı nişanlımı bile görmek istemiyorum
Nisanlin saygıdan değil korkakliktan seni ezmesine sana saygısızlık yapmalarina bir eşya gibi davranması na izin vermiş saygı bambaşka bir şeydir

Bende aynısını dedim muhatap olmak istemiyorum dedim. abartma o benim abim bişey olsa yine ilk o koşar o sinirlenince ne dediğini bilmiyor dedi... ki bu adam karısını bile döven pislik bi adam nefret ediyorum ondan.. başından beri sevmedim ama saygısızlıkta etmedim ama nişanlım mı artık onu da bilmediğim kişiye dedim bana bi kere bunu yaptı ikinciye Asla susmam dedim.
Abartma mi diyor birde nisanlin , yazık sana hiç değer vermiyor öyleyse fragman belli filmin sonuda belli tercih senin

Konu sahibi bu konuda haklı olmakla birlikte süreci doğru yönetemedi.
İstedi ki o rest çeksin ama nişanlısı ve ailesi;
'biz ettik sen etme' diye yalvarsın.
Kısmen başardı ama orda da tepkilerini ayarlamakta zorluk çektiği için işin rengi değişti.
Şimdi de hafiften pişman.
Bir yolunu bulup geri adım atmak istiyor ve kabahati burdaki yorumlara buluyor.
-Beni doldurdunuz,ben de gaza geldim.
Tüm bu süreçten benim çıkarımım,
konu sahibinin,henüz evlilik yürütmek için gerekli olgunluğa erişmediği yönünde.
Kısacası bu işin sonu her halükarda sıkıntılı.

Yazmak istediğim herşey yazılmış, konu sahibi lütfen bu yorumu okuyun ve kendinizi suçlamayı bırakıp önünüze bakın.

Evet, nişanlınız pişman olmuş ve böyle tatsız bir durumda yapılması gereken, ''özür merasimi'' gerçekleşmiş. Şimdi burada sıkıntı şu, hakikaten bir daha böyle bir şey ile karşılaşırsanız,
1- Nişanlınızın tepkisini kestirebiliyor musunuz? Neden sordum çünkü bir insanın karakteri bellidir anca bir cinnet anı ya da sinir krizinde karakterinin dışına çıkabilir. Yani nişanlınız abisini uzak tutup ona gerekli cevabı verebilecek kapasitede ve huya sahipse okey ama okeyse bu zamana kadar neden yapmadı işte asıl sorun orada...
2-Ve siz, siz hakikaten böyle bir olayı bir daha yaşarsanız durumu nasıl yönetirsiniz? Velev ki nişanlınız o an konuşmak yerine sizi alıp ortamı terkederek pasif bir tepkide bulundu mesela o zaman ne yaparsınız?

Yani önünde sonunda bu adam ile olacağınızı hissediyor ve düşünüyorsanız allah aşkına bir daha ki sefere ağlamayıp ağzınıza geleni söyleyin

Tam bir ayı. Hayvanat bahçesine kapatmalı, oradaki ayılara hakaret bu adamın varlığı gerçi

Arabada o sözü duyduktan sonra neden evlerine gittiniz ?

Orada sizi savunması hoş olmazdı, çok çirkin konuşmalar donebilrdi. Iyi ki de ağzını açmamış.

Ama ilk lafı söyleyip söylemez elinizden tutup o evden çıkarmalıydi sizi.

Aile kocadan önemli. Giderek birbirlerine benziyorlar, büyüdükçe yaşlandıkça ortaya çıkıyor. Aynı, anne babaya benziyor çocuklar.

Bende aynısını dedim muhatap olmak istemiyorum dedim. abartma o benim abim bişey olsa yine ilk o koşar o sinirlenince ne dediğini bilmiyor dedi... ki bu adam karısını bile döven pislik bi adam nefret ediyorum ondan.. başından beri sevmedim ama saygısızlıkta etmedim ama nişanlım mı artık onu da bilmediğim kişiye dedim bana bi kere bunu yaptı ikinciye Asla susmam dedim.

Olamaz , bu cevabımı verdi gerçekten.

Nisanı atmazsaniz , çok pişman olacaksınız. Bu kişi ömrü boyunca sizi mutlu edemez.

Bu mutsuz hayatına sizi de katacak ; " o benim abim, annem ne yaptılar ki den başlayıp , sen kimsin lan " a dönecek.

Bu yaşanılanlar üzerine bu cevabı veren biriyle asla evlenmezdim.

İnan’ın burda onca insan o kadar çok bana işledi ki ben biraz da kurdum kafamda öyle karar verdim bilmiyorum hata mı ettim ama Oda benim haklı olduğumu savunduğu için şuan tek isteği benimle arasının düzelmesi düğünümüze 3 ay vardı elbet tartışmalar oldu ama hiç birinde yüzüğü çıkarıp vermedim sadece ağırıma gitti aynısını bana söyledi aynı şekilde senin abin bana yapsaydı ben ona sen hayırdır derdim ama seni sorumlu tutmazdım dedi..

Ben iki şeyi anlamadım. Son yorumlarınızda hep nişanlınıza olumlu şeyler yazıyorsunuz. O zaman
1. Neyi uzatıyorsunuz? Barışsanıza..
2. Sizin kendi mantığınızı neden kullanmıyorsunuz da her 3 yorumda bir KK beni doldurdu, KK beni işledi diyorsunuz?

Aynı mantıkla bakarsak,

Abisine karşı sesi çıkmayan nişanlı <(küçüktür) Hiç tanımadığı kadınlar tarafından doldurulan nişanlı.

Nişanlınıza bir anlatın, KK beni işledi, doldurdu diye. Bakın nasıl tepki veriyor.

Bence haklıyken haksız oldunuz. Uzatmanız sizin zararınıza...

Bende ne düşüneceğimi şaşırdım böyle böyle koparsak diye korkuyorum dışarda kimsenin birşeyden haberi yok fotoğraflarımızı sosyal medyadan kaldırmamış whatsap durumu G♥Y ‘ydi hâla da öyle bide bana şey dedi; biz hiç ayrılmadık, nişanlandıktan sonra doğru düzgün kavgamız bile olmadı, beni burdan engelleme ki bu sürede seni özlediğimde fotoğrafına bakabileyim bende tamam dedim engellemedim.. bitirmiş bi adam bunu söylemez zaten ama bu sessizlik bizi bitirmez inşallah
Son durumunuz nedir? Ne yaptınız?

Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
son durum nedir canım?

Hay Allahım nasil bir insan bu böyle, cikip gitseydiniz keşke anında o evden.
Tepkinizi ağlayarak degilde giderek gosterseydiniz.
Bir problem yaşadiniz mi hic abisinle, bu tavri kini nedir sizinle ?

Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık

Nişanlından koca olmaz

Hemen ayrıl diyecekler olacaklardır.Brn yine de öyle demek istemiyorum .Çok sabirliymissin Ben olsam ortalığı ayağa kaldırmıştım .Olsun sen yine de olgun davranmışsın tebrik ederim .Eğer nisanlın çok yalvarırsa abisi senden ozurdilemezse barismayacagoni söyle .Öyle bir dünya yok seni savunmasi lazım .Ben de nisanliyken çok sorunlar yaşadım .Ama eşim hep beni savundu .Ailesine karşı da ben seviyorum işinize gelirse diye resti çekti .Aylardir da annesi ile bana yaptıkları için görüşmüyor .Saygi duyacaklar duymuyorlarsa resti cekersiniz haystiniza dahil etmezsiniz olur biter .

Yazdığınız bazı mesajlarda buradaki kişilerin sizi doldurduklarını söylemişsiniz. İnsanlar sizi düşündükleri için konuşuyorlar. Bence rahatsızsanız ve etkileniyorsanız konunuzu kapattırın öyle karar verin.

Aynı mantıkla eğer nişanlısıyla evlenip bu problemleri yaşamaya devam ederse ve evlendiğine pişman olursa, bu sefer de buradaki bazı kişiler onu gaza getirdiği için affedip evlendiğini ve pişman olduğunu söyleyebilir. Hiçbirimiz kahin değiliz. Herkes kendi tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyede bulunuyor. Konu sahibi nişanlısını da ailesini de bizden iyi tanıyor. Tavsiyeleri kendi süzgecinden geçirip, kararı vermesi gereken de, bu kararın arkasında durması gereken de o.

Yaaaa bu kadar olay oldu istenmeyen arabaya sığdırılmayan insan yerine koyuldunuz bunlara dolmadınız da buradaki insanlar doğruyu yazınca kk beni doldurdu gaza geldi mi diyorsunuz????
Evlenince kaynını sürekli göreceksin ve istenmeyeceksin canım seni istememiş sana ‘bu’ demiş senin nasıl konuşuyorsun benimle bile demene izin vermemiş bir adam. Olay resmen gözümde canlandı o an tepki veremeyebilirsiniz ama ayrılarak nişanlınıza abisiyle güle oynaya hayat geçirmesi için izin vererek kendinize Gül gibi bir hayat suna bilirsiniz. Hala foto kaldırmamışta, isminizin baş harfleri kalpliymişte, engelleme fotonu göreyim demişte falanda filan nişanlın bir kere pısırık. İşi olduğunda ilk o koşsa nolur adam dengesiz. Ay çok sinirlendim.

Sizin aile fertleriniz den birisi bir saygısızlık etse ve nişanlıniz ben böyle bir aileden kız almam diyerek size yüzükleri tutuştursa.. hatta sizden önce babanizi arayıp sizin aileniz bana uygun değil ben böyle bir aileye damat olamam dese...

Ne hissedersiniz ?

Siz yanlış hamleler de bulunuyorsunuz.. bu kadar kolay mi yüzük çıkarmak? Yarın da her kavga da bosanalim mi diyeceksiniz ? Sürekli parmaktan çıkan yüzük de sürekli ağıza alınan boşanma lafı da insanı yıpratır..

Bu nasıl ilişki diye düşündürür..

Yapılan saygısızlık sonucu nişanlıniz o an beklediğiniz savunmayı yapamamış olabilir ama bu demek değildir ki bir gün siz evire çevire dövülecek ve o zaman da kocaniz olmuş olan şahıs öyle uzaktan size bakacak ??

Yani bu zamana kadar bu adamı hiç mi tanimadiniz.?
Fevri kararlar alıyorsunuz sert adımlar atıyorsunuz.. her konuyu ben ezilmem muhabbetine bagliyorsunuz..

Hakliyken haksız konumuna düştünüz... Bu gidişle siz nisanlinizdan özür dilemek zorunda bile kalacaksiniz

O saygısızlıklara kim izin verdi peki? Nişanlı kişisi sustu. Üstüne saçmalama o benim abim.
Tepesi atar böyle yapar ama yarın zor günde yine ilk koşar yardıma demiş. Ayy aman ne tatlı! Eee döven kocalar da sinirle dövüyor. Sonra güzel güzel öper de dimi?
Abisi yokken bile bunu demiş be. Önünde en fazla ne yapabilir siz düşünün?

Kabadayılık etmiş ayı herif (Ayılara hakaret!) Annesi bir terlik fırlatmamış tepesine.
-Evet böyle bir duruma şiddet yakışır, destekliyorum.
Terbiyesiz yaa çok sinirlendim.
Onu fena alıştırmışlar. Afedersin herkesin içinde, karısının bile önünde onu b.kun içine sokar çıkarırdım.
Bir de aba altından sopa ile susturmuş kızı.

Konu sahibi sen de yat kalk dua et. Az parça saygı göreceksen Kk'dan aldığın cesaretle olur.
Bir de gaza getirdiler yanlış yaptım demişsin.

Yüzükleri vermen iyi oldu. Seven adam abisine nişanlımla düzgün konuş derdi.
Arabadan beri bekledim şu cümleyi duyamadım ayy!
Öyle başbaşayken romantik aşk sözcükleri sıralamakla. Profillere de
X:KK200:Y yapmakla olmuyor. Evlilik gemisi bunlarla yürümez.

O hadsiz pislik tüm ailenin önünde özür dilemeden senden barışma.
Hadi büyük aşkı bunu yaptırsın nişanlına görelim.

Back