- 1 Şubat 2021
- 1.126
- 5.040
Valla nişan dönemi muhtemelen adamın üstüne bile olmayan milyonluk bir araba üstelik borcu evliyken ödenecek bana iyi niyetli gelmiyorKızlar yorumlarınız gerçekten çok şaşırtıcı. Adam oğluna şu an Türkiyede oldukça lüks sayılan bir araç almış. Kredinin yarısını ödüyor. Baya cimri ilan etmişsiniz ya ondan söylüyorum. Nişanlı kişisi artistlik yapıp lüks araç alıp yüksek miktarda borçlanacağına ev eşyasını alsaymış
Yazın gideriz, iki ay tatil yaparız dediği yer eşinizin ailesi ise, asıl bunun için asla ama asla evlenmeyin.Kısaca anlatmaya çalışacağım lütfen fikir verin . 7 aylık nişanlıyım ve geçen hafta nişanlım ve ailesi bize geldi düğün tarihini konuşmak için . Babam da dedi ki onu konuşuruz da önce eşyaları basım yapalım alınması gerek dedi .Kayınbabam ne eşyası ikisi çalışıp öder ben eşya falan almam dedi . Nişanlım da ben de memuruz çalışıyoruz . Babam tabi aşırı sinirlendi nasıl onlar alır herkes görevini yapsın üzerime düşeni ben alırım dedi . Babası sürekli tayini bahane ediyor tayini çıkınca alınır yardım ederim şimdi almam boş yere diyor . Babam dedi o zaman 70 gram daha altın al eşyalarını çocuklar alsın gerisini tamamlasın babası asla almam diyor benim babamın da zoruna gitti bu nişan bitti dedi resmen çocukların geleceği için ben laf anlatıyorum dedi bi daha da konusu geçmesin dedi kayınbabam hiç orta yolu bulmaya çalışmadan kalktı gitti onun da umrunda değil benim zoruma gitti bu umursamaz tavırları .Nişamlım da hala diyor evlenince tazın gideriz ili ay kalırız tatil yaparız ben yüzünü bile görmek istemiyorum adamın .Nişanlıma da dedim babanın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum dedim .Heves falan hiç bir şey kakmadı ben de .Nişanlımla da konuşmuyoruz
Kayinpederin düşüncesini bosverin, bu durumda asıl sizin nisanliniz ve evlenmeyi planladığınız kişi ne dusunuyor??Durumları çok iyi seraları var .Nişanlımla ikisi kredi çekti Nişanlıma Audi aldı altına . Nişanlım sürekli arabasının taksidini ödüyor .Eşyaları hadi nişanlım alsa bi parası olmadığı için evlenince borcu ben maaşımdan ödeyeceğim babam da bunu gördüğü için benim kızımın ne günahı var diyor babası daha önce de bana ben iğne bile almam dedi zoruma gidiyor paragöz biri değilim ki ihtiyacım da yok ama ben de inat ettim artık niye ben alıyorum diyorum
Babanızı tebrik ediyorum. Ayrıca sizi o arabanın sürücü koltuğuna bile oturmayacağına da eminimBabasını izledim o kadar zoruma gitti ki kendimi aşağılanmış hissettim ben düşüneyim sizi ararım dedi kalktı gitti durumları çok iyi yoksa babam demez asla .Nişanlımla ikisi birleşip Audi aldılar yarı yarıya ödüyorlar eşyaları nişanlım alsa ben sürekli borçları ödeyeceğim çünkü nişanlım anca arabasını ödüyor babam da bunalrı görüyor benim kzım yetim mi diyor
Hala ortadayım diyorsunuz. Saf mısınız siz? Evlilik çok mu önemli? Kocamız olsun diye akşama kadar çalışıp maaşımızı da borçlara mı yatıralım yaniBugün babası hiç bir şey olmamış gşbş babamı arayıp dğpün salonu doluyor tarih ne zaman dedi babam da kızıma sorayım dedi nişanlımla konuşmuyoruz ortadayım
Nişanlı lüks aracıyla fors atarken esyalarin borcunu, evin geçimini karısına ödetmeyi düşünüyor. Erkek gibi erkek maşallah.Nişanlınız olayın hiçbir yerinde yok yalnıziki kişi çalışıyorsa eşyaları falan kendi yapmalı yetişmediğiniz yerde aileler devreye girmeli tabii ki o başka. Sizin babanız sizin yerinize ahkam kesmiş. Kayınpeder kestirip atmış. Nişanlı ölü taklidi yapıyor. Düğün öncesi bu kadar pahalı araba alınıp borcuna girilir mi? Eşyalar, düğün ve diğer masraflar nasıl ödenecek? Acayip bir karakulli dönüyor ve nişanlı yok ortada. Ayrılmanız mantıklı geldi şu an
Babasını izledim o kadar zoruma gitti ki kendimi aşağılanmış hissettim ben düşüneyim sizi ararım dedi kalktı gitti durumları çok iyi yoksa babam demez asla .Nişanlımla ikisi birleşip Audi aldılar yarı yarıya ödüyorlar eşyaları nişanlım alsa ben sürekli borçları ödeyeceğim çünkü nişanlım anca arabasını ödüyor babam da bunalrı görüyor benim kzım yetim mi diyor
Ay vallahi ya çok sinir oldum ben de. Ayranı yok içmeye tahtirevanla gidiyor sıçmayaNişanlı lüks aracıyla fors atarken esyalarin borcunu, evin geçimini karısına ödetmeyi düşünüyor. Erkek gibi erkek maşallah.
Konu sahibi kayinpedere bilenmiş sadece
ama asıl suçlu nişanlı ve bu şekilde evlenirse kendi olacak.
Kıza almamışlar ki oğluna ve kendine almış. Kadının söz hakkı olacağını mı düşünüyorsunuz. Bence hiç altın falan da almamışlar. Eşyaları da ödemek istemiyorlar. Düğüne de konu mankeni gibi gelip giderler, hatta takıları da isterlerse şaşırmam.Size araba almışlar, kaç gram altın alacaklar fazladan 70 gram daha istiyor. Ben olsam babama çok alınırdim.
Allah tan babam boyle saçma muhabbetlere hiç girmedi. Eşim her şeyi tek başına yaptı. Benim arkamda babam vardı.
Kıza almamışlar ki oğluna ve kendine almış. Kadının söz hakkı olacağını mı düşünüyorsunuz. Bence hiç altın falan da almamışlar. Eşyaları da ödemek istemiyorlar. Düğüne de konu mankeni gibi gelip giderler, hatta takıları da isterlerse şaşırmam.