Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mikropenis mi erekte hali kaç cm hormon hapları ile ya da en son implant benzeri ameliyatlar duydum onlardan yaptırabilir

Oooooffffffff ammmmmmaaaa uzadı bu mevzu yeter artık baydı yani.

Başlıkta cinsellik kelimesi geçiyor gayet. İlginizi çekmiş girmiş okumuşsunuz, sonra kendi kendinize okumuşluğunuzdan dolayı kızdınız aaa çok ayıp şovu ile bastırıyorsunuz kendinize öfkenizi.

Hayır başlıkta nişanlım ile eşya kavgası falan yazsa da boy pozisyon falan konuşulsa içerikte neyse. Cinsellik ne demek? Orada yazılanlar demek işte. Eeeeeeeeeeee neye şok oldunuz her bir cümleyi gayet de “iyice okuduktan” sonra???

Hanımefendi
Alıntılamayın ve uzamasın?
Bana cevap hakkı doğuyor ve yazıyorum
Alıntılamayın, ilk mesajıma beğenmedim emojisi koyun geçin?
Sizler uzatıyorsunuz bir de üzerine benimle ilgili çıkarımlarda bulunuyorsunuz
Neden? Neyi tatmin ediyorsunuz?

E siz de beğenmedim yapın geçin? Maşallah sizin durduk yere konuşma hakkınız da var söz hakkı doğunca konuşma hakkınız da var (doğal olarak) ama kimsenin size “rahatsız oluyoruz konuyu dağıtmayın” demeye hakkı yok öyle mi?

İnada bindirdiniz işi. Siz başkasına iq testi tavsiye edene kadar psikolojik destek alın derim. Takıntı var gibi.

İmplant ereksiyon sorunlarında yapılıyormuş, ereksiyon sorunu yok. Ereksiyon halinde 9-10 civarı bir şeydir, tabi ki benim tahminim bu yönde
Evet araştırdım, ereksiyondaymış. Sanırım yağ ekleneniliyordu bir de öyle bir ameliyat duydum. Kalınlık daha önemli de deniyor. Aslında sizin değil karşıdakinin düşünmesi lazım madem eksik kaldığı noktalar var onları başka yollarla doldurmalı yani kendi kendine bile insan orgazm olabiliyor.

Şimdi vakit bulup cevaplayabiliyorum kusuruma bakma lütfen. Önerilerin ve vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim Birkaç gündür daha da fazla düşünüyorum bu konuyu. Vazgeçmem durumunda ailem gerçekten çok üzülecek, belki de bana karşı cephe alacaklar. Ama dediğiniz gibi ömür boyu mutsuz olmamdan çok daha iyidir, varsın insanlar birkaç yıl beni kötü bilsin. Düşündükçe kafamda daha da çok bitirdiğimi hissediyorum. Sanırım sadece cesaret edemiyorum. Bir de sürekli beni bırakmayacaksın diye sorup üzüldüğünü görüyorum ya vicdanım sızlıyor. Aynı durumda ben olsaydım nasıl hissederdim veya ne kadar çok üzülürdüm diye düşünüyorum. Ameliyat olmaya sıcak bakıyor. Ama ameliyat sonucunda da o 2 cm pek bir fark yaratır mı hiç emin değilim. 9dan 11 olacak gibi yani. Kusuruma bakmayın açık açık yazıyorum rahatsız olanlar da oluyor ama. Bir bahaneyle başka bir sebepten kavga çıkarsam diye de düşündüm sizin gibi. Ama o kadar ılımlı o kadar anlayışlı ki bir şey bile bulamıyorum. Bir süre daha düşünüp kesin kararımı vereceğim umarım. Ayrıca yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki içimde tutmayıp sizlere danışmışım.

konu sahibi, ameliyat olmaya sıcak bakıyor demişsin ama doktora en son ne zaman gitti bu adam? Erken boşalması için ameliyat değil terapi gerekiyordur belki. Adam seni oyalıyor gibi geldi.

konu sahibi, ameliyat olmaya sıcak bakıyor demişsin ama doktora en son ne zaman gitti bu adam? Erken boşalması için ameliyat değil terapi gerekiyordur belki. Adam seni oyalıyor gibi geldi.

Geçtiğimiz yılın son aylarında gitmişti. Erken boşalma için de doktoru antidepresan verdi ve çok bilindik birkaç egzersiz. Fakat hiçbir fayda göremedi bu konuda. Dediğiniz gibi terapi lazımdır belki gerçekten. Kafam çok karışık

Evliliğe hazır değilim de en olmadı. Amaan biz de sessiz sakindik mis gibi de sebep buldular kavga etmeye/ayrılmaya

Hiç onun gidişatına bırakma kaderini. Dünyaya bir kere geliyoruz. Eğer ayrılasın varsa, sürekli arıza çıkar nereye kadar alttan alabilir?

İyi de terapide uzayacak değil ya bu. Terapi tam olarak ne için öneriliyor bilmediğim bir getirisi var mı? Bilmediğim için soruyorum eleştirmek için değil.

İyi de terapide uzayacak değil ya bu. Terapi tam olarak ne için öneriliyor bilmediğim bir getirisi var mı? Bilmediğim için soruyorum eleştirmek için değil.

Erken boşalmaya çözüm olabilir terapi. Belki onu halletse bir nebze daha iyi olur mu diye düşündüm. Çünkü 1-2 dk sürüyor maksimum.

İşlevi de yok ki 1 dk diyor
Boyu yoksa kalınlık olmalı oda yoksa işlevi de pek etkili değil bence . Konu sahibi gerçekten zor bi karar yani seviyorsanız gerçekten başka bir yöntemlerle sizinde zevk alacağınız kıvama getirmeyi araştırın deneyin aksi halde sizin için hatta onun içinde zor bir evlilik olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…