Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken boşalmaya çözüm olabilir terapi. Belki onu halletse bir nebze daha iyi olur mu diye düşündüm. Çünkü 1-2 dk sürüyor maksimum.
Ya tatlım, bugün böyle safsın, iyi niyetlisin. Kendinden çok aileni, nişanlını akrabaları vs düşünüyorsun. 40 yaşına gelip, aynada kendine baktığında kafanda hep "acaba ayrılsam" ne olurdu olacak. Lütfen burada ısrarla 'başka yöntemle zevk alma" saçmalıklarını dinleme. 40ın geldiğinde huzursuz, eşine sevgisi saygısı iyice öfkeye dönmüş biri olacaksın ve kendine de çok kızgın olacaksın.

Düğüne iki üç gün kala ayrılan oluyor. Ayrıldıktan sonra bu kişiyle belki arkadaş kalacaksın, belki iki sene sonra barışacaksın. Sadece cinsellik için ayrıldığını düşünme, kendini evliliğe hazır hissetmediğini düşün.

İki yorumda bir, cok ayrintili anlatmis diyen hanimefendi yuzunden yorum okuyamadim.

Sanirim yazilmistir zaten, buraya kadar geldik borclandik diye dusunmeyin, hersey gelir gecer borc odenir, ayrilirsiniz uzulursunuz gecer fakat cinsel hayatsiz evlilik olmaz. Yani 70 yasinda yol arkadasi aramiyorsunuz ki, mutsuz cinsel hayat sizi tuketir, isterse dunya iyisi olsun.

Cinsel hayatiniz varmis, simdiye kadar nasil ve neden devam ettiginize sasirdim. Biraz da ozel durumunu (taciz/tecavuz) ajite ediyor gibi geldi. Nisanliniz cinsel sorunlarini halletmeden evlenmeyin.

Anladım. Peki vaktinde boşalsa sorun ortadan kalkar mı? Yoksa hala bir şeyler eksik der misiniz?

Hala bir şeyler eksik diyeceğimi hissediyorum. Erken olması mı yoksa boyutu mu problem şu an anlayamıyorum. ikimizinde ilk ilişkisi çünkü, herhangi bir deneyimimle de kıyaslayamıyorum

İki yorumda bir, cok ayrintili anlatmis diyen hanimefendi yuzunden yorum okuyamadim.

Sanirim yazilmistir zaten, buraya kadar geldik borclandik diye dusunmeyin, hersey gelir gecer borc odenir, ayrilirsiniz uzulursunuz gecer fakat cinsel hayatsiz evlilik olmaz. Yani 70 yasinda yol arkadasi aramiyorsunuz ki, mutsuz cinsel hayat sizi tuketir, isterse dunya iyisi olsun.

Cinsel hayatiniz varmis, simdiye kadar nasil ve neden devam ettiginize sasirdim. Biraz da ozel durumunu (taciz/tecavuz) ajite ediyor gibi geldi. Nisanliniz cinsel sorunlarini halletmeden evlenmeyin.

Çok haklısınız. Mantıken olmayacağı çok aşikar biliyorum. Beni şu an tutan şey vicdanım oluyor sanırım. Ameliyat olur hallederiz gibi düşünüyordum aslında fakat o 2-3 cm bir fark yaratır mı emin değilim. Ameliyat olmaya da değer mi, hem maddi olarak büyük bir para hem de birçok komplikasyonları olan bir ameliyat. Şu an acaba konuşsam ameliyat ve tedavi sonrası evlenmemizi uygun gördüğümü mü söylesem ya da direkt bitirsem mi bunun ikileminde kaldım..

Çok haklısınız. Mantıken olmayacağı çok aşikar biliyorum. Beni şu an tutan şey vicdanım oluyor sanırım. Ameliyat olur hallederiz gibi düşünüyordum aslında fakat o 2-3 cm bir fark yaratır mı emin değilim. Ameliyat olmaya da değer mi, hem maddi olarak büyük bir para hem de birçok komplikasyonları olan bir ameliyat. Şu an acaba konuşsam ameliyat ve tedavi sonrası evlenmemizi uygun gördüğümü mü söylesem ya da direkt bitirsem mi bunun ikileminde kaldım..
Bence terapiyi falan 2 senede kendi akıl etmeliydi. Söylesen sadece onu incitirsin. Diyeceksen ten uyumumuz yoktu galiba o yüzden ben zevk alamadım diyebilirsin. Onun dışında bir şey demesen olur kendi hayatı ileride de kız arkadaşı olursa o düşünsün

Simdiye kadar biseyler yapmaliydi zaten, asil sorun bu bence. Bencil oldugunu gosterir. Beni bırakma demek yerine, harekete gecmesi lazımdı. Evlenince de bu bencillikle kendi tatminini yasayip, dönüp sirtini uyur. Ben olsam direkt bitirirdim.

Nişanlınızın boyu, kilosu kaç? Kilolu kişilerde biraz yağdan dolayı küçülme oluyormuş.
Aslında sizin sorununuz penis boyuda değil.
Siz bu kişiyi sevmiyor gibisiniz.
Ailenizi, çevrenizi düşünüyorsunuz ama o evde iki kişi yaşayacaksınız.
İnsanlar mutluluğu ve huzuru için evliliklerinden vazgeçiyor, çocuklarıyla üstelik.
Çünkü hayatta hiç bişey hissettiğimiz huzurdan önemli değil.

Benim tahminim o yönde, daha küçük olabilir mi bilmiyorum açıkçası.
6-7 cm yetiyorsa niye hiç zevk alamıyorum, o zaman bende de mi bir problem var acaba 🥲🙈

Hiç hissedemiyorum diyenlere hep şaşırmışımdır bu forumda. Sonuçta parmak bile hissediliyor. Ya da başıma gelmediği için anlamakta zorluk çekiyorum.

Boyutunun küçük olduğunu nasıl anladınız ya da bunun bir standardı mı var 🤣

Erekte olmamış hali hiç görünmüyor diyebilirim. 1-2 cm bir çıkıklık görünüyor. Yan pozisyonda zaten mümkün değil, hiç erişmiyor. Üstte olduğumda da çok hafif kalktığım an bile kısalığından dolayı çıkmış oluyor, o ritimde devam ettirmek mümkün değil. Gerçekten çok açık yazmaya başladım kusuruma bakmayın, anlaşılması açısından yazıyorum. 🥲 ilk ilişkim olduğundan deneyimim yok belki de ben mi abartıyorum diyorum ama bilemedim

Erekte olmamış hali hiç görünmüyor diyebilirim. 1-2 cm bir çıkıklık görünüyor. Yan pozisyonda zaten mümkün değil, hiç erişmiyor. Üstte olduğumda da çok hafif kalktığım an bile kısalığından dolayı çıkmış oluyor, o ritimde devam ettirmek mümkün değil. Gerçekten çok açık yazmaya başladım kusuruma bakmayın, anlaşılması açısından yazıyorum. 🥲 ilk ilişkim olduğundan deneyimim yok belki de ben mi abartıyorum diyorum ama bilemedim
Çok özür dilerim anlatış şeklinize güldüm ya yanlış anlaşılmayayım. Çok tatlış birisiniz ayrıca 🤩

Ah güzel kız, vallahi üzüldüm konuna.
Yorumlarına baktim da ne kadar da sorunu kendi üstüne almak istiyorsun, belki ilk ilişkim diye öyledir,belki ben zevk alamıyorumdur, belki sorun bendedir...
Hayır, kesinlikle seninle ilgili bir şey değil.
Benim önerim ayrılmandan yana. Zararin neresinden dönsen kârdir.
Yaşamadığın için bilmiyorsun ama insanlar pozisyon değiştire değiştire yaşıyor bu hikayeyi. Hatta değişiklik olsun diye yeni random pozlar deniyorlar. Yan dönünce bile olmuyor diyorsun valla ne adamlar var ayakta neler yapıyorlar...
Gençliğini çürütme.
Ayrıca madem zevk almıyorsun hayır işler gibi neden iki yıldır adamla yatıyorsun ki? Keşke olaylar bu noktaya gelmeden ayrılsaydin:KK43:

Yok üstte iken kolay çıkmaz anladım şimdi ya bazen burada saçma olarak kısa diyenler oluyor o yüzden sordum tam erekte olamıyor olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X