- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi overyoursmile
Ben tek bir soru cümlesi yazmak istiyorum.
Neden içeriğini doğru bulmadığınız bir başlıktasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tek bir soru cümlesi yazmak istiyorum.
Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
nolur konuyu degistirmeyin artık-sorununuz varsa özelden tartısın!Hanımefendi
Kendi doğrum diye bir şey yok burda
Hoş bulmadığımı belirtip geçtim
Hala da bulmuyorum
İsterseniz 5 saat söyleyin, sizlerin fikirlerine katılmıyorum-katılmayacağım.
Mahremiyet olgusunun ehemmiyeti oldukça fazla, kaldı ki yargılama da yapmadım, bu kadar ayrıntının lüzumsuz olduğunu söyledim. Hala da böyle düşünüyorum.
Sizler alıntılayıp durmasanız, farklı görüş olarak kalacak bir girdi olacak sadece. Uzatıp duran sizlersiniz.
Savunma yapılması gereken bir cevap da yazmadım. Beni terbiye etmeye çalışır hallerde herkes. Ne lüzumu varsa!
Başlık bir derdim var bölümündeydi. Cinsel problemin dert olmasından değil, penis boyutundan, pozisyonundan vs ayrıntılı bahsedilmesini doğru bulmadığımı belirttim.Ben tek bir soru cümlesi yazmak istiyorum.
Arkadaşınıza rahat davranın ailenize rahat davranın yazmışsınız biz tam tersi onlara açamadığımız mevzuyu burada açmak için bulunuyoruzdur belki. Doğru bulmayanların okumama gibi bi seçeneği var, okumuyormuşsunuz zaten harika, doğru bulanlar yardımcı olmaya devam etsin konu sahibineBaşlık bir derdim var bölümündeydi. Cinsel problemin dert olmasından değil, penis boyutundan, pozisyonundan vs ayrıntılı bahsedilmesini doğru bulmadığımı belirttim.
Şu an cinsellik kısmında. Buraya girip konu okumam normalde zaten.
Siz niye dolaşıyorsunuz bu bölümde. Çok mu meraklısınız başkalarının özeline? Burası anonim olmakla birlikte insanlar sorunlu cinsel hayatlarını yakınlarıyla, arkaaşlarıyla bile paylaşıyor. Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, danışmaya, tercrübe paylaşmaya ihtiyaçları var. Konunun anlaşılması için detay verilmesi de uygun. Adap meselesini dert edinseydiniz cinsellik bölümünde olmazdınız. Laf olsun torba dolsun diye konuşmuşsunuz. Bırakın insanlar içlerinden geldiği gibi yazsınlar.Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.
Ben senin yerinde olsam, yalandan kavga çıkartır, kavgayı uzunca süre sürdürür, triplere gir, ayrılırdım. Hatta bırak belki o terk eder. En fazla 2 sene ailen sana söylenir söylenirse. Çok sorun olursa alırsın onları tatile götürürsün, hayırlı evlatsın diye konu kapanır.
Benim anladığım sen de sevgilin de bu cinsellik konusunda ilerleyemezsiniz. 2 yıl bu konunun konuşulması, tedavi olunması için, terapi için yeterli bir süre. Siz hiç konuşmamışsınız.
Ben çok sevdiğim, çok sevildiğim 1 sene arkadaşlık, 2 sene sevgililik olarak süren bir ilişkiyi sevgilimin ailesi yüzünden bitirdim. İlk başta çok acı geliyor ama bir yerde insanın içi çok rahat ediyor. Olmayacak ya da aşırı zor olacak şeyler baştan belli oluyor. En kötü yalnız kalırsın, ama yine kafan rahat olur, huzurun olur.
arkadaşınızla rahat davranın
Ailenizle rahat davranın
Ama topluma açık platformlarda bu denli rahat davranışlar zaten cahil olan kesimin daha da cesur davranmasına sebep oluyor.
Uygulama konusunda herhangi bir kısıtlamadan bahsetmedim. Ben doğru bulmadığımı belirttim. Size göre uygunsa elalemin adamının uzuv ayrıntılarını, ayrıntılı ayrıntılı tartışın. Bana ne?
Siz fikrinizi benim üzerimden belirtmeden de ifade edebilirsiniz zannımca?
Evet dediginiz doğru bende yakin arkadaslarima soramadigim konulari burdan sorup ögreniyorumDüşündüğünüzün aksine bu tip konular arkadaslarla konusmaya cekinilen konulsr. Kac kisi arkadaşına sevgilisinin penis boyu ve erken bosalma sorunun bahsedip penis büyütme ameliyatını sorabilir? Sozlu bir tartisma yasasan bunu 10 kisiye anlatabilirsin ama bunu anlatabilecegin kisi sayisi sınırlı. O yuzden anonim bir platforma yazmasi cok daha mantikli
Konuya cevap yazdığımda bir derdim var bölümündeydiSiz niye dolaşıyorsunuz bu bölümde. Çok mu meraklısınız başkalarının özeline? Burası anonim olmakla birlikte insanlar sorunlu cinsel hayatlarını yakınlarıyla, arkaaşlarıyla bile paylaşıyor. Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, danışmaya, tercrübe paylaşmaya ihtiyaçları var. Konunun anlaşılması için detay verilmesi de uygun. Adap meselesini dert edinseydiniz cinsellik bölümünde olmazdınız. Laf olsun torba dolsun diye konuşmuşsunuz. Bırakın insanlar içlerinden geldiği gibi yazsınlar.
Bana da göre de senin cevabın mantıksız o ne olacak :)Sizce müneccim miyim? Okumadan bilebilir miyim ayrıntı yazıp yazmadığını? Allah aşkına verdiğiniz cevap azcık akıl dolu olsun, lütfen,
Bana katılmayabilirsiniz o ayrı; ama bu nedir? Nedir yani siz yazarken ya bu aşırı mantıksız bir cevap oldu yazmasam mı acaba diye düşünemiyor musunuz?
Ay çıksana konudan hala burda yaBaşlık bir derdim var bölümündeydi. Cinsel problemin dert olmasından değil, penis boyutundan, pozisyonundan vs ayrıntılı bahsedilmesini doğru bulmadığımı belirttim.
Şu an cinsellik kısmında. Buraya girip konu okumam normalde zaten.
Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Evliliğin 1 yılı içinde bu ezik büzük halleri sizi çıldırtacak, saygı duyamayacaksınız, erkek olarak göremeyeceksiniz onu, bu da ona sirayet edecek huysuzlaşacak, salacak, yükünü üstünüze bırakıverecek. Birbirinizi yiyeceksiniz.Hiçbir şey hissetmediğimi söylediğimde bir süre modu inanılmaz düşüyor. Sonra beni bırakmayacaksın değil mi diye bin kez soruyor. Terk edilme korkusunu gerçekten fazlasıyla yaşıyor, beni kırmamak için ben hatalı olsam bile bazı konularda alttan alıyor mesela. Kısacası o eksikliği bir şekilde kapatmaya çalışıyor. Haklısınız.. Daha da geç olmadan vaz geçmem gerekiyor farkındayım