- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Anladım yaa ben hepsininki aynı boyutta oluyor sanıyordum pardon yani kadınların göğüs boyutları gibi hepsininki farklıymışTabii ki var
Nasıl anlamaz ki insan, göz var izan var, içinde hissedemiyorsa, elde avucta kayboluyorsa küçüktür yani
Ya çok tatlısınızAnladım yaa ben hepsininki aynı boyutta oluyor sanıyordum pardon yani kadınların göğüs boyutları gibi hepsininki farklıymış
Nasıl yani?Anladım yaa ben hepsininki aynı boyutta oluyor sanıyordum pardon yani kadınların göğüs boyutları gibi hepsininki farklıymış
Kadınların göğüs ölçüleri 75 80 diye gidiyor ya yani konu sahibinin nişanlısının 75 beden gibi kimi erkeklerin 90 gibiNasıl yani?
Çocukken mi böyle saniyordun?Kadınların göğüs ölçüleri 75 80 diye gidiyor ya yani konu sahibinin nişanlısının 75 beden gibi kimi erkeklerin 90 gibi
Edit tövbe Yarabbim anlatım şeklimi yeniden okuyunca gözümden yaş geldi
Kız Allah seni ne yapmasın, itfaiye hortumu mu bubenim partnerimin penisi 10 cm olsa ama iyi performans sergilese muhtemelen problem etmem ama 30 cm olup 2 dakikada boşalıyorsa alsın boynuna dolasın pipisini
Ben de bunu hep söylüyorum ya sanki kazanma ihtimalinin çoook düşük olduğu deli işi bi kumar oynamak gibi. Konu sahibi evlenmeden olmaz deseydi düğün sonrası yaşayacağı hayal kırıklığına kaç şarkı yazılırdıÇocukken mi böyle saniyordun?
En azından kadının memesinden ne olduğu belli az çok, dolgulu da taksa , toparlayan sudyen de taksa az çok belli olur ne olduğu .
Erkeklerde o da yok, boyuna posuna kanabilirsin. Görmek de yetmez yani "yaşamadan" fikir yurutemezsin. Cooook riskli
İnsanlar ne cesaretle "evlenmeden olmaz" diyor vallaha anlamıyorum . Büyük kumar
inş itfaiye hortumu değildir. düşünsenize yangın var, itfaiye geliyor ben hallederim diye, iki dakika sonra su bitti…Kız Allah seni ne yapmasın, itfaiye hortumu mu bu
Yok bu konuyu gördükten sonra öyle düşünmeye başladımÇocukken mi böyle saniyordun?
En azından kadının memesinden ne olduğu belli az çok, dolgulu da taksa , toparlayan sudyen de taksa az çok belli olur ne olduğu .
Erkeklerde o da yok, boyuna posuna kanabilirsin. Görmek de yetmez yani "yaşamadan" fikir yurutemezsin. Cooook riskli
İnsanlar ne cesaretle "evlenmeden olmaz" diyor vallaha anlamıyorum . Büyük kumar
İtfaye hortumuinş itfaiye hortumu değildir. düşünsenize yangın var, itfaiye geliyor ben hallederim diye, iki dakika sonra su bitti…
O kucuk ve iseyaramaz cukle kesinlikle nikah yapma. Hayatin kayar. Su an ayrilma doneminde yasayacagin zorluklarin bin katini yasarsin, ve sonunda yine bosanirsin. Yol yakinken don.Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Saatli bomba ile birliktesin. Farkindasin degil mi?6-7 yaşlarında amcasının oğlu tarafından maalesef istismara uğramış yıllarca. O zaman da o kişi 20li yaşlarındaymış. Kendisinde gerçekten bir travma yaratmış bu durum. Bu gibi durumların sizce etkisi olabilir mi? Acaba psikiyatri çözüm olabilir mi diye de düşünüyorum ama bilemiyorum.
15 yıllık seks hayatı tecrübeye göre erkeğin boyu uzunsa daha kısa oluyor boyu kısa erkeğin uzunÇocukken mi böyle saniyordun?
size kısa boy uzun çük denk gelmiş ve evrende bir yerlerde kısa boylu kısa çüklü veyahut uzun boylu uzun çüklü erkekler var olamaz mı? tecrübe dediğiniz kaç kişi, 1 kişi saha araştırması için yeterli değil çünkü15 yıllık seks hayatı tecrübeye göre erkeğin boyu uzunsa daha kısa oluyor boyu kısa erkeğin uzuneşim 18 cm boyu benle aynı cunki hep uzun erkek istemişimdir ama düşününce karar veremiyorum acaba pozisyonla felan örtermi
Yoo bence hiç alakası yok boyla posla,ayak numarasıyla bu işin.15 yıllık seks hayatı tecrübeye göre erkeğin boyu uzunsa daha kısa oluyor boyu kısa erkeğin uzuneşim 18 cm boyu benle aynı cunki hep uzun erkek istemişimdir ama düşününce karar veremiyorum acaba pozisyonla felan örtermi
yengeccim hadi diğeri tanımıyor da sen gül geç ben kendi tecrubelerimi aktardimYoo bence hiç alakası yok boyla posla,ayak numarasıyla bu işin.
15 yıllık seks hayatı tecrübeye göre erkeğin boyu uzunsa daha kısa oluyor boyu kısa erkeğin uzuneşim 18 cm boyu benle aynı cunki hep uzun erkek istemişimdir ama düşününce karar veremiyorum acaba pozisyonla felan örtermi
Birliktelik yaşıyorsunuz ve evlenince düzelir diyorsunuz bu mantığı anlamadım. Cuk ne anlar nikahtan desem ayıp olmaz inşallah.Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?