Nişanlımın babası neden böyle?

İstememesinden değil babalar nedendir bilmem utanıyorlar ilk zamanlar, zamanla en yakın arkadaşın gibi olur gelin gittiğinde. Şimdi daha nişanlılık evresi ya belki de alışmak istemiyorlar ne olur ne olmaz diye.

Nezaketen iyiyim sen nasılsın diyebilirdi ama. İyiyim sağol diyip kestirip attı cümleyi. Bu kadar da olamaz bence.

Az önce de bir konuya yazmıştım benzer bir kaç cümle.
Gerçekten senden hoşlanmıyor olabilir,bunun için yapacak bir şey yok maalesef.
Ya zamanla alışır kabullenir ya da bu böyle devam eder.

hoşlanmıyorsa mesafeli olur anlarım. Mesafe güzel bir şey. Ben de aşırı samimi olamıyorum insanlarla. mesafeli olarak da bir bağ kurulabilir. He bağ kurmak istemez onu da anlarım. Ama nasılsınız sorusuna iyiyim sen nasılsın diyemeyecek kadar da olmamalı.Ben onun oğluyla evleneceğim ilerde evime gelecek ben onlara gideceğim. Bu şekilde olması insana kendini fazlalık gibi hissettirir her defasında.

Peki aynı şey başınıza gelse ne hissederdiniz?
Niye takılıyorsun ki? Kv. seni seviyormuş nişanlın da seviyor. Bunu mu sorun ediyorsun yani? Önemsenmek mi istiyorsunuz herkes tarafından, adam zaten istemiyorum bu kızı dese oğlanın annesi de istemez soğuk davranır. Adamın belki başka bir derdi vardır ben olsam üzerime alınmazdım olabilir zamanla tanırsa sevdiririm kendimi diye düşünürdüm

Yani aslında fazlalık da hissetsen eksiklik de hissetsen yapacak bir şey yok.
Adam gerçekten hiç istemiyor ve tepki koyuyor olabilir,büyükler maalesef idare etmeyi bilmiyor.
Bizim bir tanıdık da damadı sevmezdi,adama hoşgeldin bile demezdi hatta adam bir kabahat işlemiş gibi kötü kötü bakardı.

haklısınız yapabileceğim bir şey yok. Ama pazar günü yemeğe geleceklerdi iptal etmek istiyorum. Bu adam belli ki aileme de böyle davranacak. Daha önce de aynı şekildeydi ama kalabalıkta bir şekilde araya kaynadı. Bu defa sadece biz bize olacağız daha çok dikkat çekecek. Ailemi bu duruma düşürmek istemiyorum. Ben de ailemin gözünde bu duruma düşmek istemiyorum.

Neden adam gelene gecene küfrediyor gibi davranıyorsunuz?

Yahu gerçekten yazmayayım diyorum ama kendi elinizle herşeyi berbat edeceksiniz.
Sırf adam durgun diye eve gelecek olan misafire gelme mi diyeceksiniz? Hem de nişanlınızın ailesine?
İnsanları gerçekten küstüreceksiniz böyle giderse.

Isabet olur bence.
Çünkü bugün olmasa yarın olacak bu hanımefendi ile .

Gelmeyin demeyeceğim. Nişanlım da babasının tavrından çok rahatsız olmuş ki gelip bana açıklama yapmaya çalıştı. Bugün de tekrar ben hiçbir şey demeden kendisi yazdı babamın bu tavrı beni de artık strese soktu diye. Kendisi annesine diyecek gitmeyelim diye. Böyle bir çözüm bulduk birlikte. Çünkü o da babasını getirmek istemiyor artık.

Ben olsam daha evlenmeden babasını bu konuma sokan bir adama ASLA güvenmezdim .

Ben olsam daha evlenmeden babasını bu konuma sokan bir adama ASLA güvenmezdim .

Babası çok normal adamın yaptığı mı anormal gerçekten? İstemiyorsa açıkça bu kızı istemiyorum desin. Ki ben bilmiyordum daha önce nişanlım sormuş kendisine bunu açık açık. Demek ki başka şeyler de oluyor bilmediğim. Az önce kendisi anlattı. Yani sadece ben görmüyorum demek ki gerçekten böyle bir şey var ki oğlu gidip babasına açıkça soruyor istemiyor musun diye.

Ya babası yani babası, size nasil boyle babasını yok sayması arkasından konuşması normal geliyor?
Bu adam sayesinde var olmuş, büyümüş, karnı doymuş . Bu derece vefasiz biri size ne kadar vefalı olur sanıyorsunuz.
Adam mutsuz olabilir sizi sevmiyor olabilir her şey olabilir ama nişanınız her ne olursa olsun babasını bu konuma sokamaz sokmamalı .
Böyle bir adama dediğim gibi asla güvenmem . Kendi babamı asla bu konuma sokmam çünkü asla .

Ya istemezse istemesin, dünyanın sonu mu?
Hayat boyu görüşmeyecek misiniz yani babasıyla?

Aynen katılıyorum, koyun can derdinde kasap et derdinde olmuş. Acilde insan ne sohbeti edebilir ki, bir sürü şey düşünüyordur o anda adamcağız gelin hanımın gönlünü eğlemek aklına bile gelmemiş belli. Bu yüzden yemek davetini iptal etmek annesine ve nişanlısına ayıp. Ay bilmiyorum bu incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için tavır alan, sorun yaratan insanlar a hayat çok zor ya

Evet yani kadının tavrı bayram ziyaretine gitmiş gibi. Yaşlı kadın için mi oradasın yoksa sırf boy göstermeye mi belli değil.. Anama babama selam söylemedi, beni pışpışlamadı diye ağlayacaktım diyor bir de.. Hayatında bir kez olsun özne olmayıver. İyi ki etrafımda böyle insanlar yok çıkarmam 3 saniye sürerdi sanırım

Kızım napsın adam alıp bağrına mı bassın ? Ayrıca benden sana tavsiye öyle kv ile evlenmeden fazla sıkı fıkı olma ve sana yok şunu da ara yok bunu da yap diye yönlendirmesine izin verme sonradan bozuşursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…