Nişanlımın babası neden böyle?

Ortada hiç bir şey yok . Kuruntu yapıyorsunuz bahsettiğiniz kişi kayınpeder mesafeli olması çok normal . Kayınpeder niye size adım atsın siz ona adım atacaksınız o sizin büyüğünüz . Buradan sizi istemediğini nasıl çıkardınız? Böyle şeyleri daha nişanlıyken sorun edecekseniz ohoooo ...

Peki ben nasılsınız dedikten sonra nezaketen iyiyim sen nasılsın demesi gerekmez miydi gerçekten?

Tamam diyebilirdi ama dememiş bunda büyütecek ne var beni istemiyora kadar götürdünüz .

devamında da ben hiç bir araya gelemedik dediğimde sadece olur ya diyip kafasını çevirdi mesela. Hiç yüzüme bakmadı. Ben boynuma sarılsın benimle uzun uzun sohbet muhabbet etsin canım cicim olsun istemiyorum. Nasılsın diyebilir. Annen baban nasıllar diyebilir. Ayrılırken selam gönderebilir. En azından ben konuşurken yüzüme bakabilir.

Abartıyorsun diyenlere hayret ettim. Nasılsınız diyene iyiyim sağolun siz nasılsınız demek bir görgü kuralıdır. Ben de olsam alınırdım çok mu zor nasılsın demek?

Haklısın arkadaşım. Görgü kurallarını iyi bilmiyor belli ki.

Bana sanki mizacı öyleymiş gibi geldi.. Zaten nişanlınız da sizden kaynaklı olmayan bir durum olduğunu söylemiş. Çok da takılmamak lazım. Mutluluklarr

Kaynana değil ki seni açmaya, aileye kaynastirmaya çalışsın. Erkekler bu tarz olaylara nerde giriyor? Tabiki resmiyet olacak arada cok yenisin onun için ve hastaneden bahsediyorsunuz. Bırakında adam eşi hastayken suratı asık olsun. Konuşmak istemesin. Hastanede bile pışpıslanmak istiyorsanız kv yi merak ettiginiz için orada degilsiniz gelin olarak süzülmek için gitmissiniz.
Gecen konuda da her seye takilmistiniz

Zamanla kurulacak bir sevgi bağ olur aranızda. Fazla takılacak durum yok. Böyle olması gerekmiş böyle olmuş. Sen yinede gördüğünde selamını ver saygısızlık etme kanka olmanız gerekmiyor

Nisanlin9z açıklama yapmış işte adam ilaç kullanıyormuş altında neden başka şeyler arıyorsunuz ki?Ayrıca başka şeyler varsa da takmayın kafaya yada boşverin zamanla takmamayi öğreneceksiniz nasılsa...

Kendinizi siz sevdirin bence onlar büyük herkez evladım die atlayamaz olabilir nişanlılık süresinde çok problemde çıkabilir ki evliykende çıkıyor onlar büyük birazdaha biz onlara tabiri caizse hoş tutup tatlı dilli olmak gerek siz az bile geri cekseniz kendinizi bu seferde ne kadar saygısız gelin yanaşmıyor deriz

Daha nişan aşamasında bunlari takıyorsanız evlilikde olabilecekleri kaldiramazsınız.Ben kp nizin hareketlerinden cok kv nizin size şunu yap ,bunu yapma demesine sinir oldum.Hayatta en nefret ettigim sey yönlendirilmektir.Ilerde siz kp nizle degil kv nizle cok sorun yasarsiniz asıl.Kp niz mesafeli bir adam olabilir.Birisi size nasıl davraniyorsa lütfen siz de ona öyle davranin ve bunu yaptiginiz icin de obsesif durumlara girmeyin.Benim de oglum var ve ileride oglumun nisanlisina eşim icin ona adım at şu cümleyi kur vs diye ölürüm de söylemem.Asalet yok mu hic o kv de ? Gercekten kızdım ona..

İstememesinden değil babalar nedendir bilmem utanıyorlar ilk zamanlar, zamanla en yakın arkadaşın gibi olur gelin gittiğinde. Şimdi daha nişanlılık evresi ya belki de alışmak istemiyorlar ne olur ne olmaz diye.

Benim kp de aşırı sessizdir. Adama kendini suçlu hissettirecek kadar. Ben hiç takılmazdım. Ayrıca kayınvalidem de birkaç kez bana şunu arayın bayramda şuraya şuraya gidin dedi. Oğluna niye demiyor çünkü oğlu yapmaz. Ben de ben akraba gezmesi sevmem kimseyi tanımıyorum dedim hepsinde. Bşr daha demedi. Şunu ara bunu ara dediğinde telefonla konuşmayı sevmiyorum dedim. Onu demeyi de kesti. Bi ara bayramda her gelenin elini öptürmeye çalışıyordu. Baktı ben iyice arazi oluyorum. Onu da bıraktı. Zaten boşanma aşamasındayım bir daha görmem

Bizim erkek kardeşimiz abimiz yok ama olsa ve bir nişanlısı/eşi olsa kesin babam da böyle olurdu. Cok iyi niyetli biridir ama hiç konuşmaz, canı sıkkın olmasa bile yüzü pek gülmez, herkes onu sinirli zanneder, o yüzden damatları babama hep mesafelidir ve bir tık da korkup çekinirler, damat-kp ilişkisi olunca bu durum cok can sıkıcı olmuyor, annem babamin açığını kendince kapatiyor ama babamın gelini olsa kesin gıcık olurdu babama. Yani bazı insanlar böyledir, eğer yapısı buysa zamanla alışır kişisel algılamamaya başlarsınız bence

Erkeklerin çoğunun kendi öz be öz çocuklarını bile kabullenmeleri yani bi bağ kurmaları baya sürüyor. Herkes hemen balım canım olamaz ki. Siz saygınızı koruyun kendinizi sevdirmek için aşırı çaba da harcamayın. Adamın huyu böyle muhtemelen. Yani buna takılıp gözünüz falan dolmasın sevmezse de sevmez herkes herkesi sevmek zorunda da değil. Bu kadar hassas olmayın

Ben hayret ediyorum neden bu kv ler böyle yönlendirme yapiyor? Herkesin akli var fikri var kendine göre kisiligi var.Bugün 5 yasindaki cocuklara bile bir birey oldugu vurgulaniyor egitimlerinde.Benim kv de zamaninda cok yapti ,kızlarina yapmazdi bana yapardi neden diye sonradan düsündügumde ,demek ki ben veriyormusum o firsati dedim .Kimsenin sizi yönetmesine izin vermeyin.Herkes davranis seklinde özgürdür.Sonucta iki kisi evleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…