Pek anlamam bu işlerden ama siz aramız sıcak olsun diye yaklaşmaya çalışmayın. Onun yaklaştığı gibi yaklaşın. Çok da umursamaya değmez. Sadece öyle bir insandır belki de?
İçinden gelmemişse demez. Zorla halinizi durumunuzu sorduracak haliniz yok sanıyorum? Üstteki üyenin dediği gibi saygınızı koruyun yeter.tamam ama insan hal hatır soran birine sen nasılsın demez mi? Ben de zaten insanlarla çok samimi olabilen bir insan değilim. Çevremdeki birçok insan soğuk bulur beni. İstesem de çok samimi olamam.
en saygini korudugun surece isteyip istememesi onemli degil belki isinir daha cok erken
Benim de kayinpeder oyleydi tanismiyorduk bende soguk oda soguk hatta öyle ki sizli bizli konusurduzamanla gelisiyor baglar simdi gayet samimiyiz ben aramasam o arar nasilsiniz diye
Neden herşeyi bu kadar takıyorsunuz anlayamıyorum, hep bir ağlama modu hep alta bişey arama. Adam ne yapacaktı, eşi hastaymış cani sıkkındır senle muhabbeti yok boynuna mi atlasın. Gerçekten zor birisiniz sizinle insanlar nasıl anlasacak merak ediyorum hep tetikte hal ve hareketlerine dikkat edecekler bu gidişle
Sizin kafayla düşünürsek o da senden bekliyordur. O benim küçüğüm bir açıklama yapsın herhangi bir girişimde bulunsun vs?Ben zaten çok kolay samimi olabilen bir insan değilim. Anne babasına siz diye hitap ediyordum. Annesi üzülmüş benimle çok resmî konuşuyor demiş diye kendimi zorlaya zorlaya sen demeye başladım ama babasına hala siz diye hitap ediyorum. Bunda sorun yok zaten ama adam resmen istemiyor gibi davranıyor. Sen nasılsın demez mi bir insan? Ya da evet bir türlü oturup konuşamadık ama bundan sonra daha sık görüşürüz gibi şeyler söylemesi gerekmez mi?
haklisin belki yapisi oyledir yada nisanlinin dedigi gibi ilac aliyordur sorunlari vardir bu kadar takma kafana keyfini cikar her ayrintiyi dusunucek olursan hasta edersin kendiniBen zaten çok kolay samimi olabilen bir insan değilim. Anne babasına siz diye hitap ediyordum. Annesi üzülmüş benimle çok resmî konuşuyor demiş diye kendimi zorlaya zorlaya sen demeye başladım ama babasına hala siz diye hitap ediyorum. Bunda sorun yok zaten ama adam resmen istemiyor gibi davranıyor. Sen nasılsın demez mi bir insan? Ya da evet bir türlü oturup konuşamadık ama bundan sonra daha sık görüşürüz gibi şeyler söylemesi gerekmez mi?
Ben zaten çok kolay samimi olabilen bir insan değilim. Anne babasına siz diye hitap ediyordum. Annesi üzülmüş benimle çok resmî konuşuyor demiş diye kendimi zorlaya zorlaya sen demeye başladım ama babasına hala siz diye hitap ediyorum. Bunda sorun yok zaten ama adam resmen istemiyor gibi davranıyor. Sen nasılsın demez mi bir insan? Ya da evet bir türlü oturup konuşamadık ama bundan sonra daha sık görüşürüz gibi şeyler söylemesi gerekmez mi?
taktın adama kafayı ha...
kaç yaşında? senin için huyu suyu değişir mi sanıyorsun?
hep aynı tavırda adam. önceden hoş sohbetmişte şimdi kısa konuşmuş gibi bozulmaya yer arıyorsun zaar.
Yani evet biraz soğuk davranıyor belli ki ama bunu sorun etmeye takmaya değer mi Allah aşkına, size nasıl davranıyorsa öyle karşılık verin siz de. Sevmezse sevmesin sizi cok mu lazım, gıcık olurum ben öyle tiplere ben mesela bana davrandığı şeklin misliyle karşılık veririm öylelerine kafam rahat olur, daha mutlu bile olurum altta kalmadım diye
53 yaşında. Neden kimse beni anlamıyor? Samimiyet değil beklediğim. Yani aslında evet samimiyet de görmek isterdim ama şu an bozulduğum şey bu değil. İnsan karşısındakine sen nasılsın diye sormaz mı hiç?
Bunun için fazla acele etmiyor musunuz?nişanlımın herhangi bir akrabası olsa ben de böyle düşünürdüm ama babası olunca üzülüyor insan. Aile sonuçta. Ben böyle hayal etmemiştim. Aramızda güzel bir bağ olsun isterdim.