Ailemle nasıl yüzleşmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanına gelmemiş annen ya bas git hala aynı evde misiniz 🙄🙄🙄
Teşekkür ederim bu mantıklı yorum için ♥️
Annem diktatördür ayrıca ona karşı gelemzsiniz öyle bir insandır yoksa bağırıp çağırır sizin fikirlerinizin bir önemi yoktur onu da bilin. Nişanlımın ailesi bizim her türlü destekçimiz bu arada. Babası bana nişanda senin annen de baban da biziz hiç sıkma canını dedi.

Ben olsam giderdim.
Burada anne kutsal falan yazanlar toksik bir anneyle büyümek, yaşamak ne demek bilmiyor 🤷🏻‍♀️
Tek tavsiyem dünyanın en harika adamı da olsa %100 güvenme. Kendini, geleceğini ona emanet etme. Ekonomik özgürlüğünü sakın kaybetme.
Onu bırakamayacağın özgüvenini ona verme. Ve hatta denk geldiği bir ara " ben annemi bıraktım bana iyi gelmiyor diye seni mi bırakamayacağım " de .(Durduk yere değil tabi, muhakkak bu lafı hakkedecek bir şey yapar.)

Sana o adam iyi gelir mi, o ülke iyi gelir mi bilemem. Ama nişanına gelmeyen annenden uzaklaşman iyi gelir buna eminim 🤷🏻‍♀️
Çok teşekkür ederim beni anladığınız için ♥️

Önce dünyaya getiren bizi düzgün yetiştirmekten sorumlu kişi tüm görevlerini eksiksiz yerine getirmeli. Bir oğlum var. Annem babam da var. Ama öncelik oğlum. Çünkü ona karşı sorumluluklarım var ayakları yere basana kadar.
26 yaşında bir kız çocuğunun nişanına gitmemeyi başaran bir anne normal değildir.
Çok teşekkür ederim ♥️

Böyle anayı babayı silip arkasına dahi bakmadan “iyi kazanıyorum” diyerek giden insanların sonları pek iç açıcı olmuyor maalesef. Ne kadar kazanırsanız kazanın,anne baba rızası almadan evlenmeyin. Nişanlınız da düzgün bir insan olsa mal kaçırır gibi acele etmez,kendini kabul ettirmek için uğraşırdı

Hangi ülkeye gideceksiniz? Burda nikah kıyarak gidebilirsiniz gayet de. Arkadaşım alman vatandaşı biriyle evlendi. Akrabalar TRde diye nikah ve düğünü burda yaptılar. Sonra aile birleşimi vizesi alıp gitti. Oraya gidebilmek için orda evlenmeniz gerekmiyor yani. Nişanlınız neden yangından mal kaçırır gibi davranıyor?

Bir de uzak mesafe ilişkisi yaşadığınız kişiyi ve ailesini bu kadar övmeyin. Yanlarına gittikten sonra tanıyacaksınız.
Adamın aile birleşimi vb bahaneyle Türkiye'de nikah olmadan yurt dışına çıkalım demesi çok mantıksız geldi bana. Ya adam zaten evliyse ya niyet aile kurmak değilse; insanın aklına türlü türlü neden geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X