Örnek verdim tamam deseymis iyimiş ama demedi diye bu kadar kirilacak , upuzun yazacak ne var allah askina. Belkide nişanlinizin dediği gibi ilaç kullaniyor ( bende uyku degl psikiyatri ilaçları) ama inanmak istemiyorsunuz. Sizi istememesi gibi bir durumu bile düşünmüşsünüz gerçketen bu kadar ayrıntılı düşünüp kendinizi yormayin. Benim kp ve kv de böyle kuruyorlar insan rahatsız oluyor. Oraya gitmiştik dönüyorduk cocuk durmdi bende allahaismalardik dedm kp , sonra bir gittiğimizde kv babanin elini öpmemişsin giderken cok üzüldü neden öpmüyor diye söylendi durdu dedi. Bunda ne var yani böyle düşünecek kadar , gerçekten rahatsizlik verici sürekli diken üstünde insanlari bırakmakEşi gayet gülüp konuşuyordu benimle. Boynuma atlamasıyla nezaketen sen nasılsın diye sorması arasında çok fark var bence.
Örnek verdim tamam deseymis iyimiş ama demedi diye bu kadar kirilacak , upuzun yazacak ne var allah askina. Belkide nişanlinizin dediği gibi ilaç kullaniyor ( bende uyku degl psikiyatri ilaçları) ama inanmak istemiyorsunuz. Sizi istememesi gibi bir durumu bile düşünmüşsünüz gerçketen bu kadar ayrıntılı düşünüp kendinizi yormayin. Benim kp ve kv de böyle kuruyorlar insan rahatsız oluyor. Oraya gitmiştik dönüyorduk cocuk durmdi bende allahaismalardik dedm kp , sonra bir gittiğimizde kv babanin elini öpmemişsin giderken cok üzüldü neden öpmüyor diye söylendi durdu dedi. Bunda ne var yani böyle düşünecek kadar , gerçekten rahatsizlik verici sürekli diken üstünde insanlari bırakmak
Anlıyoruz da sen de dahil yapabileceğimiz bir şey yok. Benim kp de böyle hiç bilmez yol yordamı.ne yapıyım sihirli değnekle dokunup düzwltecek halim yok53 yaşında. Neden kimse beni anlamıyor? Samimiyet değil beklediğim. Yani aslında evet samimiyet de görmek isterdim ama şu an bozulduğum şey bu değil. İnsan karşısındakine sen nasılsın diye sormaz mı hiç?
Benim kaynınpederimde aynen böyleydi senin yaptığın gibi çok kafaya takıyorum. Eşime bile söylüyordum baban niye bu kadar soğuk istemiyor mu zorla mı alıyor diye. 2.5 yıllık evliyim elini dahi öptürmez çok üzülürdüm. Ama anladım ki yani tabiatı böyle boşverdim. O nasıl geliyorsa bende öyle gittim. Ne çok resmi ne fazla samimi. Bence böyle daha iyi oldu. Hiç takma kafana değişmiyorlar ve kendini üzdüğünle kalıyorsun. Ama şu an en sevdiğim kayınpederimdir. Soğuktur ama iyidir. Sen saygında kusur etme vicdanın rahat olsun gerisi ona kalmış.
Kv kp iyi olsa kayın iyi olmaz, o iyi olsa görümce bir yerden pırtlar böyle gider yani bu liste. Ben kaynımla söylediğim gibi bir ilişkiye sahibim, gram faydası yoktur ama karşıdaki kim olursa devasa bir fedakarlık bekler, buz gibidir iki çift kelam etmez kaale almaz. Ben de daha fazla bir soğukluk ile konuşuyorum. Ne uğraşacağım kimse paşa çocuğu değil gönlünü yapasın, herkesi mutlu etmeye çalışmayın onlar sizin için kafa yorsun siz onlar için değil.nişanlımın herhangi bir akrabası olsa ben de böyle düşünürdüm ama babası olunca üzülüyor insan. Aile sonuçta. Ben böyle hayal etmemiştim. Aramızda güzel bir bağ olsun isterdim.
Konu sahibinin hastaneye niye gittiğini ben de anlamadım.Adamin mesafeli olmasi bence normal. Cunku o erkek. Civil civil sohbet eden bir kp hic gormedim.
Bir de hastaneye bile geldi ne civiklik olarak dusunuyor da olabilir. Ben olsam oyle dusunurdum. Gereksiz bir ziyaret olmus sizinki. Biraz mesafeli olun derim nacizane
Yani eger adam da bizim gibi dusunuyorsa kesin bu ziyareti anlamsiz buldugu icin soguk durmustur. Ameliyat yok ortada,vahim bir hastalik da yok,normal poliklinik sirasi gibi. Acaba kv kisisi vara yoga acile gidip yer kaplayan teyzelerden mi diye dusunmedim degilKonu sahibinin hastaneye niye gittiğini ben de anlamadım.
Eve geçtiklerinde aranır,geçmiş olsun denir.
Çok hastaysa ertesi gün eve uğranır.
Bilmiyorum belki de ben mesafeli ilişkileri tercih ediyorum.