Nişanlımın babası neden böyle?

Eşi gayet gülüp konuşuyordu benimle. Boynuma atlamasıyla nezaketen sen nasılsın diye sorması arasında çok fark var bence.
Örnek verdim tamam deseymis iyimiş ama demedi diye bu kadar kirilacak , upuzun yazacak ne var allah askina. Belkide nişanlinizin dediği gibi ilaç kullaniyor ( bende uyku degl psikiyatri ilaçları) ama inanmak istemiyorsunuz. Sizi istememesi gibi bir durumu bile düşünmüşsünüz gerçketen bu kadar ayrıntılı düşünüp kendinizi yormayin. Benim kp ve kv de böyle kuruyorlar insan rahatsız oluyor. Oraya gitmiştik dönüyorduk cocuk durmdi bende allahaismalardik dedm kp , sonra bir gittiğimizde kv babanin elini öpmemişsin giderken cok üzüldü neden öpmüyor diye söylendi durdu dedi. Bunda ne var yani böyle düşünecek kadar , gerçekten rahatsizlik verici sürekli diken üstünde insanlari bırakmak

Haklı olabilirsiniz ama ben yine de böyle hissediyorum. Yani başından beri beni istemediğini hissediyorum. Ve üzülüyorum elimde değil. Kimseye yansıtmıyorum gidip de beni neden istemiyorsun demeyeceğim tabi ki. Nişanlıma da yansıtmıyorum hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum.

Benim kaynınpederimde aynen böyleydi senin yaptığın gibi çok kafaya takıyorum. Eşime bile söylüyordum baban niye bu kadar soğuk istemiyor mu zorla mı alıyor diye. 2.5 yıllık evliyim elini dahi öptürmez çok üzülürdüm. Ama anladım ki yani tabiatı böyle boşverdim. O nasıl geliyorsa bende öyle gittim. Ne çok resmi ne fazla samimi. Bence böyle daha iyi oldu. Hiç takma kafana değişmiyorlar ve kendini üzdüğünle kalıyorsun. Ama şu an en sevdiğim kayınpederimdir. Soğuktur ama iyidir. Sen saygında kusur etme vicdanın rahat olsun gerisi ona kalmış.

Anlıyoruz da sen de dahil yapabileceğimiz bir şey yok. Benim kp de böyle hiç bilmez yol yordamı.ne yapıyım sihirli değnekle dokunup düzwltecek halim yok

Soğuk olması hiç sorun değil. Bilsem ki benimle ilgili değil yapısı böyle hiç dert etmeyeceğim. Ama ne tanışmada ne nişanda tek Kelime etmemiş. Ortamdakiler konuşmuş hep. Haliyle ailem de acaba adam istemiyor mu neden bu kadar yüzü asık ve konuşmuyor diye düşünmüşler. Bir de sen nasılsın bile demeyecek kader da soğuk olamaz ki insan. Bu başka bir şey.

Adamın karekteri öyledir fazla kafaya takma

nişanlımın herhangi bir akrabası olsa ben de böyle düşünürdüm ama babası olunca üzülüyor insan. Aile sonuçta. Ben böyle hayal etmemiştim. Aramızda güzel bir bağ olsun isterdim.
Kv kp iyi olsa kayın iyi olmaz, o iyi olsa görümce bir yerden pırtlar böyle gider yani bu liste. Ben kaynımla söylediğim gibi bir ilişkiye sahibim, gram faydası yoktur ama karşıdaki kim olursa devasa bir fedakarlık bekler, buz gibidir iki çift kelam etmez kaale almaz. Ben de daha fazla bir soğukluk ile konuşuyorum. Ne uğraşacağım kimse paşa çocuğu değil gönlünü yapasın, herkesi mutlu etmeye çalışmayın onlar sizin için kafa yorsun siz onlar için değil.

Konu sahibinin hastaneye niye gittiğini ben de anlamadım.
Eve geçtiklerinde aranır,geçmiş olsun denir.
Çok hastaysa ertesi gün eve uğranır.
Bilmiyorum belki de ben mesafeli ilişkileri tercih ediyorum.

Bence takılmayın evlenince çok caniniz sıkılır bu gibi konulardan benim için kaynana kayinbaba beni sevmis sevmemis hatirimi sormus sormamis hic umrumda olmadi oglu sevsin saysin yeter 3 kere güle güle de hiç konusmaya çalışma edit: 15 yıllık evliyim

Konu sahibinin hastaneye niye gittiğini ben de anlamadım.
Eve geçtiklerinde aranır,geçmiş olsun denir.
Çok hastaysa ertesi gün eve uğranır.
Bilmiyorum belki de ben mesafeli ilişkileri tercih ediyorum.
Yani eger adam da bizim gibi dusunuyorsa kesin bu ziyareti anlamsiz buldugu icin soguk durmustur. Ameliyat yok ortada,vahim bir hastalik da yok,normal poliklinik sirasi gibi. Acaba kv kisisi vara yoga acile gidip yer kaplayan teyzelerden mi diye dusunmedim degil

Eski nişanlımin babasını babalar gününü kutlamak icin aramıştım. Nasilsiniz dedim. Iyim sağol dedi. Sen nasilsin falan yok aynen sizinki gibi. Ben babalar gününüzü kutlamak icin aramıştım dedim kısa kestim kapattım. Ona da huyu bole pek konuşmaz falan diyorlardı tuhaf bi adamdı. Huylu huyundan vazgeçmez herkese karşı öyle mi ona dikkat edin, belki gerçekten onunda huyu öyledir

Hastaneye gitmenize gerek var mıydı? Kayınvalideniz sancılanmış sadece.

Kayınpederinizin yapısı bu olabilir, yeni olduğunuz için mesafeli olmak isteyebilir.

Benim kayınpederim benimle sizli bizli konuştu evlendikten sonra bile. Son bir yıldır ismimle hitap ediyor. Kendime dert etmedim bu durumu. Saygısızlık etmediği sürece insanlarin davranışlarından bu kadar etkilenmeniz de sıkıntı var.

Madem bu durumdan rahatsızsınız ki bence rahatsız olunacak bir şey yok ( azıcık piremses sendromu yaşıyorsunuz), direkt adama sorun size neden soğuk davrandığını. Aranızda neler yaşandığını, sizin tavrınızı ve adamın tavrını bilmeden ne desek boş.

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama oğlu da babasının tuhaf davrandığını farketti ki onun da morali bozuldu. Benim kuruntum Falan değil. Hatta annesi de mahcup oldu böyle sürekli adamı konuşturmaya çalıştı.

Valla bende ben sorduktan sonra nasılsın diye sormayanlara uyuz olurum. Kp niz hasta değilse sizi istemiyordur. Yaptığı saygısızlık bencede. O nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…