Nişanlımın ailesini çözemiyorum

Su yorumunu sımdı okudum gozumden kacmıs.
Bu cocukla evlenmek ıcın acele etme ve cok cok iyi dusun.
Vallahi çok seviyorum ama hiç acele etmiyorum. Onlara kalsa geçen yıl evlenmeliydik, bu yıl da ısrar ettiler yine aceleye gerek yok dedim. Önümüzdeki yıla düşünüyoruz şu an ama o zamana kadar gözlemlemeye çalışıyorum her şeyi

Doğru diyorsunuz ben bu açıdan bakmamıştım Sürekli oğlunun yalnız kalsa bu kadar dikkat etmeyeceğini, benim sayemde marketten aldığımız her şeyi yıkadığımız için içinin rahat ettiğini falan söylüyordu çünkü

Teşekkür ederim Gerçekten ele karışmak dedikleri gibi zormuş.. Ben x teyze/y amca diye hitap ediyorum evet, evlenene kadar da böyle demeyi düşünüyorum içimden de başka türlüsü gelmiyor zaten. Mesafeliyken bile bu haddi bulan insanlara elimi versem kolumu kaptırırım diye düşünüyorum açıkçası

Aynen nişanlısı hic tarafinin
Safım galiba, kk hayatıma girdikten sonra akıllanmaya başladım. Burada yazılanları okuya okuya böyle insanlar olduğunu görmeye başladım
Bence altınlarını geri al ikinizin üstüne koy bakalım ne diycekler sakın ama sakın dügün için acele etme evini düzenini kurmadan sakın evlenme cok mantıklı adımlar at aklına bir şey takılırsa buraya sor fikir alırsın burdakı tecrübeli bayanlardan

Cok spesifik can sikacak dertler degil bunlar, son derece gundelik. Nisanlilik donemimde ben de yasadim, uzerinde durmuyorum hele ki simdi. Biraz politik olmak biraz da mesafe olayi her zaman cozuyor. Yalniz nacizane tavsiyem altinlarini al. Bankada kasa kirala gerekirse ama sende kalsin.

Teşekkür ederim, ben de aynı şekilde düşünüyorum
Birkaç ay sonra gitmeyi düşünüyorum Türkiye'ye, gittiğimde alıp bankaya koyacağım. Mesafeli davranıyorum elimden geldiğince, bir de politik olmayı başarabilirsem o zaman düzelir umarım

İşin iş... Ne anlıyor ne dinliyorlar... Almışlar davulu güm de güm.... Fragman bu.... Filmi izleyince de görürsün.... Eşin olacak kişi dengeyi kurmayı başarmak zorunda... Evliliğinin sonucu buna bağlı...sabrın sinirlerin açısından

Eşin yanında olursa Bi şey olmaz halledersin... Lakin zehri gıdım gıdım alır o tarafa doğru hak verip kaymaya başlarsa..... Dikkat... İşte oraya dikkat et. Hep destekçin olmasını diliyorum

Arada içinden geçeni söyle sen sustukça kışkırtmaya devam ediyorlar.
altınları bir şekilde geri iste, bu kadar para muhabbeti geçiriyorlarken nasıl güvenebiliyorsun? Şimdiden yolunu yapıyorlar zaten hep bizim tarafımız taktı altınları diyerek..

Sadece şu olay için bile evlenmezdim. Sana nasıl dayatma yapabilir?
Senin ailenin yaptığı emek verdiği nişan hakkında nası izin verirsin konuşmalarına hadi verdin diyelim nişanlının beş para etmez olduğunun farkında değil misin?
Bana laf edilmesine tamam ama ailemle ilgili en ufak şeye tahammül etmem. Siz de bi garipsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…