Nişanlımın ailesini çözemiyorum

Onun seni savunmasını bekleme ozaman.. Yapıştır lafı gitsin sidik yarışları hakkında hiç girmeyecem gözün fazla korkmasın

Aynen oyle. Hanı deger bilinse saygı gorsen yap saygını sus diyecegım ama.. Yok yani, sadece ezilen sinir hastası sen oluyorsun.
Bırkere geldın dunyaya, neden boyle olsun hayatın?

Bu durumun zaten nisanlin da farkindadir. O yuzden seffaf bir sekilde konus bence, saygimi bozmamak icinde sık gorusmek istemiyorum aradaki dengeyi sen kur de. Her aradiginda illa telefona gitmeyin yani bu sıklıklari biraz dusurun, burda tabi nisanliniza daha buyuk gorev dusuyor.

O da ayrı bir konu başlığı zaten. Daha şimdiden tutturmuşlar ileride oğlumuz olursa adı kayınpederin ismi olacakmış, ailelerinde gelenekmiş bilmem neymiş. Bana asla soran yok tabi, bunlar daha iyi günlerim

Nasıl bir iftira

Takılarınızı vermeniz yalnış olmuş. Her bankanın kasası var. Şimdi geri isteyin bakalım tepkileri nasıl olacak.. Bunlar daha iyi günlerim derken geleceğinizı tahmin edebiliyorsunuz.. çok görgüsüzler çook.

Zaten Aileden kim nezaketli ve düşünceli davransa hemen tepesine çıkarlar bulunca yapıştırırlar ,kim çirkefse de ona yaranmaya çalışırlar toplumumuzda malesef böyle çatışmalar var bunlar yaşanırken biryerde içine atmak da insana zarar veriyor ayaklar gerı gerı gidiyor adım atmak istemiyor ama siz şöyle düşünün yüzyüze herzaman gelemeyeceksiniz işittikten sonra yüzyüze gelmek daha ayrı bır mesele , mesafe korursun herşeyini paylaşmazsın hür iradenle konulara yaklaşımını belırtırsın Tarzını ortaya koyarsın ben böyle düşünüyorum gibi.. Kendin gibi olmak kendını ifade etmek bir kalıba girmemek en güzeli zararı yok, birşeylerin değişmesini beklemeden tabi...Altınlarınız için planlarınız oldugunu söyleyip Söylenilenlere Aldırmadan Altınları alıp altın hesabı açarsınız zaten hiç bir şeye mecburiyetiniz yok aile ziyaretleri dışında ziyaretlerde laf sokmak en sevdikleri şeydir

Evet ben de gitmemeye çalışıyorum telefona, bazen aradıklarında nişanlıma “çok yorgunum ben gelmeyeyim sorarlarsa içeride dersin” falan diyorum. Mesafeli durmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Nişanlıma da çok sinirlendiğim anlarda patlıyorum, ne düşündüğümü biliyordur yani. Ona daha çok görev düşüyor dediğiniz gibi denge bulma konusunda

Demeyeyim demeyeyim diyorum ama evet cidden çok görgüsüzler. Altınları onlar istememişti aslında, ben babası kuyumcu o saklar diye vermiştim, evlenince hesap açar oraya koyarsınız diyerek almıştı. Yani üstüne yatacaklarını sanmıyorum. Ama üye olduğumdan beri burada öyle hikayeler okudum ki artık kimseye güvenim kalmadı

Sana başarılar şimdiden, ben elendim. Saygıdan susunca daha çok azitiyolar aklında olsun. Agzini açınca da sen suçlu oluyosun. Karşıdaki insanlar iyi niyetli ve düşünceli degilse hep senden gidiyor gelen bisey olmuyor maalesef hiç. Mesele eşin olacak kişide bitiyor aslında orta noktayi bulmasi lazim. Toplumdaki erkeklerin %90 i basiretsiz olduğu için o da pek mümkün olmuyor. Sen keşke Almanyadan birine bakaydin aslinda :)

İki ucu pis değnek cidden. Ağzımı ben açmayayım diye nişanlıma söyledim birkaç kere, anneni uyar ben söylemek zorunda kalmayayım dedim. Söylemiş annesine, “oğlum ben onu kızım gibi görüyorum çok seviyorum onu niye böyle düşündü ki çok üzdü beni bak şimdi” falan demiş. Nişanlım da “annem aslında iyi niyetli sen yanlış anlıyorsun”a bağlamıştı sonunda. İkili oynamayı çok iyi biliyor yani karşı taraf, ben öyle politik olmayı beceremedim henüz

Iyyyy ıyyy aynı benimki ya. Aynıı. Oscar ödülünü kafalarina vura vura dövmek lazım bunları. Benim gorumcem de böyle. Şu corona döneminde evime gelinmesini istemedim kahvaltiya disari gittik diye yiyecegim zaten iki zeytin bi peynirdi diye kendini acindiran bi tip. Erkekler bu kadar gerizekali olmak zorunda misiniz ya. Yemeyin bunlari ya. Ama bunlara boyle olmak lazim iste. Icten pazarlikli, devamli bahane üretip gercegi asla söylemeyen biri lazım bunlara.

Asıl nişanda kız tarafı takmaz erkek tarafı takar kp bak sen...Benim kv nin falan da van böyle densiz konuşmaları ben de senin gibi dinliyordum.Şimdi biraz bozuyorum kusura bakmasın anneme takmış bir vaziyette bir türlü çekemedi annemi.Onun dışında iyi bana karşı falan.Siz de öyle yuvarlanıp gidersiniz takma sen çekemediğinden yapıyor.

Benim müstakbel görümcem de aynısı ama o kendi başına bir olay olduğu için hiç katmadım bu konuya Abisinin bana bir hediye aldığını duymuş mesela, hemen ertesi gün annesi arıyor nişanlımı, laf arasında “Türkiye’ye gelirken kardeşine bikaç tane sweatshirt al ama marka olsun ucuz olmasın” falan diyor, böyle garip insanlar

Merhaba evlilik..
Bence altınlarını al, kendin sakla.
Ben nişan takıları ile bir bilezik daha almıştım kendime. En azından kolumda duruyordu, kafam rahattı.
Gerçi evlenince hepsini kasaya bıraktık ama olsun.

Ve sen de bu cevabın karşısında hala evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi? Hayatımızı tercihlerimiz belirler. Şimdiden geçmiş olsun öyleyse.

Bunlar böyle bacım bir değişik hepsi de, aha biri de çıkıp desin ki benimkiler hiç pot kırmaz diye. Hepsi potpori

Ve sen de bu cevabın karşısında hala evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi? Hayatımızı tercihlerimiz belirler. Şimdiden geçmiş olsun öyleyse.
Çok uzun zamandır birlikteyiz, bunun dışında beni evlilikten soğutan bir şey yaşamadım şimdiye kadar. Çok sevdiğini değer verdiğini hissettirdi hep, sorunlarımızı genelde bir şekilde anlaşarak çözdük bunu da ileride çözebileceğimizi umut ediyorum. Yani umarım öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…