Nişanlımdan ayrılmak üzereyim lütfen yardım..

Aklıma "hatalarını söylemediğimiz için kendini kusursuz sanan insanlar var" sözü geldi. Babası değişikmiş kabul ediyorum ama siz de kendinizi onlardan çok üstte görüyorsunuz. Bana kızabilirsiniz ama acaba bu nişanlınız tarafından çok kıymet görmekten olabilir mi?

ay bende bi gerildim

Aileden farklı olması onu O aileye mensup olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Eğer O aileye karşı bu denli olumsuz iseniz, bence tekrar düşünün.
Çünkü siz bir aile olacaksınız ve çocuğunuz olduğunda O insanlar hep etrafınız da olacak.
Nişanlınızın ailesi nereli bilmiyorum, fakat bizim taraflardan diye tahmin ediyorum,
Biz doğulularda erkek evlat çocuğu farklı sevilir.

Gerçekten ben de hala nişanı atmadıysam nişanlım için. Çok üzücü onun açısından da..

Aklli ol babasiyla ailesiyle evlenmiyorsun esinle seviyorsan oda seni seviyorsa evlenin mutlu olun ailesine sebeb kötü olma esinle derim
insan evlenirken iki kişiyle başlaniyor da ailelerde giriyo araya.
eş kişisi konu aile olunca degişiyor
tüm evlilklerin üzerinde aile konulu;
rahat ve gönül rahatlıyla yaşanmiyor hiç bi zaman.
ama şu ki evde iki insan olunca çok mutlu arasina aile konu girişinde inanilmaz kavga ediyorlar
bdvye dikkatle okursan anlarsin.

Bence de nişanı atmalısınız. Sizin gibi kültürlü(!) biriyle o aile olmaz zaten.
Size hem çiçek veriyor ve size tatlısın diyor oyle mi bu cahill patavatsız (!) adam. Akıl alır gibi değil. Nasıl olursa senin gibi elittttt(!!!!!!!!!!!!!!!!) birine bu lafları eder.
Okumuşun cahili küstahı da boyle oluyor demek.
At nişanı da adamcağız a yazık etme kurtar onları kendinden. Belki gönüllerine göre adam akıllı sevgiden insanlıktan anlayan gelinleri olur.

Ben görüşmesi hususunda psikoloğa da götürdüm. Psikolog aslında bu durumun benlik olmadığını çocuklukta sürekli kandırılmışlık hissiyatı ve bu yaşadıklarının örneklendirmesini sürekli yaşadığı için olduğunu söyledi. Bana anlatmadı ama travmaları varmış çocukken babası kirayı ödemediği için eşyalarıyla kapıya koymuşlar bütün mahalle çocukları dalga geçmiş falan falan babası hayatının her yaşında bir başka kazık atmış bu da son kazığıydı diye nitelendiriyor. O kadar tuhaf ki askere gitti herkesin annesi vardı aradım gelin dedim. Bize ev alın gelelim diyor. Bizim evimiz yok üstelik maaşa bağlayın bizi diyor . Anne baba çalışıyor bide memur evdelerindeli herkes çalışıyor ve lojmanda kalıyolar

Olabilir belki de
Olabilir belki de. Ne diyebilirim ki..

Sadece üzüldüm ya adam bana iyi niyetli geldi hangi kp kolay kolay gelinine çiçek alır sen tatlıdan daha tatlısın der bilemedim
Çok ayıp şeyler bu tarz şeyler, tam eğitimsiz insan lafları yani! Bence de nişanı atmalı konu sahibi, ömürleri boyunca kendilerine üsten bakan bir gelinleri olmasın insanların yazıktır.

Bizim oralarda bunun türkçe meali g.....tü kaktı oluyor...

Çok ayıp şeyler bu tarz şeyler, tam eğitimsiz insan lafları yani! Bence de nişanı atmalı konu sahibi, ömürleri boyunca kendilerine üsten bakan bir gelinleri olmasın insanların yazıktır.
Ya şimdi düşünüyorum da benim amcam beni istemeye geldiklerinde eşimin tarafına saçma sapan seyler söylemişti nerdeyse iş olmayacaktı ama sabrettiler suan gayet iyiyiz ve eşim de bende amcamla görüşmüyoruz yani adam tatlısın dedi diye adamı kültürsüz ilan etti pes! Kendisi ne kültüründen gelmiş merak ettim

Başta kaba kaba bağırıp çağırıp küfürlü konuşup sonra bu hareketleri yapınca malesef aldığı çiçek yada yaptığı iltifat nezaketten olmuyor. En azından bendeki hissi bu.

Ayrilin kesinlikle.. yorumlarini okuduktan sonra ayrilmaniz daha mantikli geldi bana. Hersey universiteyle bitmiyor. Aslinda babasinin hareketleride gayet normal (kufur haric) sen adami sevmiyorsun seviyorum diye kendini kandirma. Aranizda sandigin gibi sevgi olsa o adamcağızın tatlisin lafi,cicek verisi sana gayet hos gelirdi. Ilk basta adam kotu birsey yazmis gibi algi yarattin yazik adamin hakkinda birsuru kotu sey dusunduk. Belki kendin gibi okumusunu bulursun bu ailenin hakkina fazla girme ayril.

Bizim oralarda bunun türkçe meili g.....tü kaktı oluyor...
Bence doğru yorumlar değil bunlar.
Empati kurun lütfen. Kız zaten iki arada kalmış. Doğru kararı veremiyor.
Ben de kültürümden çok uzak sırf eşim için evlilik yaptım. Çok mutluyum o ayrı. Ama bazen o kadar zorlanıyorum ki.
O yüzden lütfen biraz anlayışlı olun. Benim anne baba ile sorunum yok ama çevre çok kötü. Duysam ilgilensem her gün canım sıkılır.
Kendi aile şartlarımdan çok çok uzak çünkü.
Benim eşim de akrabalarının hiçbiri ile görüşmez. Bir kaç yakını vardır görüştüğü. Öyle olmasa bende evliliğimi yürütemezdim.

Ya kusura bakmayın, konunun tamamına hakim olup kafamda oturtamadım ama adamın şu yaptıklarına tam olarak neden tepeniz attı? Çiçek getirmiş, evimize bahar geldi demiş, sizi yüceltmiş, size tatlı demiş -ki kendisi babanız konumunda- ve tepeniz atmış. Hiçbir şey anlamadım. Genel bir küçümseme haliniz var. Nişanlınız da sizinle birlikte ailesini epeyi bir eziyor anlaşılan. Hiç sevimli bir aile tablosu göremiyorum.

Belki benim hakkımda kötü düşünenlerin de haklılık payı vardır ama inanın çok zor durumdayım. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Çook teşekkür ederim yorumunuz için

Belki benim hakkımda kötü düşünenlerin de haklılık payı vardır ama inanın çok zor durumdayım. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Çook teşekkür ederim yorumunuz için
Ailenizin fikirlerine itibar edin. Onlar her şeyi hissederler. Peki onlar ne düşünüyor?

Yani anası sızın için doğurmuş büyütüp beslemişler okutmuşlar size hazırlamışlar.o da ne kadar hayırlı bir evlat!pes vallahi!pes!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…