Nişanlımdan ayrılmak üzereyim lütfen yardım..

Tamam da Maraş Ot'unu sizin aileniz bilmiyor, siz bilmiyorsunuz diye
Adam niye Görgüsüz yada eğitimsiz ilan ettiniz.
O taraflarda Sigara niyetine içilen bir şey ?

Ailenizi ve kendinizi bu kadar üstün görüyorsanız,
Neden bu adamla birliktesiniz ?
Sonuçta Nişanlınız ağaç kavuğundan çıkmadı, Onu da beğenmediğiniz bu aile yetiştirdi,
Onlar okuttu, Onlar sayesinde bir birey oldu.

Eşi için ailesini mi sildi. Kendi ana babası varken başkalarını mı ana baba bildi. Ve bu sizi mutlu mu etti.

mesele şimdi anlaşıldı, eşinizin babası akademisyen olsa muhtemelen sen kendin tatlısın lafına "ah babacım çok naziksin" diye cevap verirdiniz. sizi rahatsız eden gerçekten eğitimsiz olmaları. İnsanlara yazık etmeyin sizin yüzünüzden oğullarından olacaklar en iyisi eğitimli kendinize layık bir aile bulun, bu arada nişanlınız babasının bu hareketine karşı dikkat et demişse o da övdüğünüz kadar değilmiş.

Ayni beni anlatmissin. Bazen dusunuyorum esim bu aileden nasil cikti diye.. uzak sehirlerdeyiz bayramlarda gidiyoruz sadece senede 2kez gorsem bile sinirlerim bozuluyor ama biz cok sey yasadik bosanmamizi bile istediler ozellikle babasi.. velhasil kelam 12 sene bitti bayramdan bayrama gorusuruz yeter ne ararim ne aranirim gayet resmi olduk. Esim dunyalar iyisi hic ailesi yuzunden esimden sogumadim.
Sende onca senelik nişanlını ailesi icin ortadami birakacaksin? Kültür farki zordur ama es adayin senin yaninda ve hic kendi ailesinin tarafini tutmuyor. Seneden seneye goruseceksin mesafen olacak.. hicbir es ailesi 4/4luk degil. Hadi bundan ayrildin tekrar senelerini verdin evlendin yine kv, kp sorunlari cikacak bundan emin ol. Sen evlenecegin kisiye odaklan. Yarin birgun degismeyecek karakterdeyse ortada birakma adami.

Hayır aksine ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım telefonda da teşekkür ettim bişey demedim ama hoşlanmıyorum bu durumdan.

Eşi için ailesini mi sildi. Kendi ana babası varken başkalarını mı ana baba bildi. Ve bu sizi mutlu mu etti.
Sonradan yazdıklarım olayı detaylandırayım dedim. Sebepsiz yere olmaz hiçbişey dediğim gibi eşi için değil kendi gururu için sildi.
Düğünümüz için kredi çektirdi eşya almak için babası parayı alıp ortadan yok oldu uzun bir süre aradık telefonlara çıkan yok falan annesi diyor ki babandır yer 30.000 lira gitti öyle . + devlet memuruydu parası kendi çektiği kredi için kumar borcuna kesiliyomuş. O dönem k. P'in babası vefat etti miras kaldı onuda yedi ama bizim Düğünümüz yapmadı yapmadığı gibi eşime çektirdiği krediyi eşya alıcam düğün salonu tutcam diye aldı yedi bizim esşya borcumuz vardı ortada düğün geldi çattı yok adam arıyoruz ulaşamıyoruz şehir dışında çalışıyoruz birde yok adam ortalıkta çok zor dönemlerden geçtik. Ben tabi ki ailesi ile görüşsün isterdim ama bu tarz olaylar olunca kendisi artık bu ne ya yeter dedi. Diyeceğim o ki ben hayatımın şaşkınlığını yaşamıştım annem konduramıyordu nasıl böyle yapar bir aile evladına diye düşünüyorduk ki. Görümcem lokantalarda çalışıyor okutmamışlar ve evlenmek istedi 90 doğumlu babası para kaynağı olduğu için evlendirmedin 2 ayda 1 defaya mahsus 20 liralık kontör alırlar sadece kızcağıza tüm parasını alırlar elinden ve evdeki tüm aile fertleri bankalarda kara listede k. P herkese kredi çektirmiş ödememiş

O Maraş otu dediğiniz şey sigaradan daha az zararı. Siz ot dedikçe insanlar esrar sanıyor. Hoş olmayabilir ama yanınızda sigara içmiş gibi normal.

Şimdiye kadar hareketlerinde bir tutarsızlık değişim olmadı. O hep doğal içinden geldiği gibi davranan ve sözünde duran oldu. Sadece evlilik insanları değiştiriyor diyorlar ya ondan korkuyorum çünkü değişirse ailesiyle anlaşmam imkansız.

Bilmiyorum bir yanım ona çok güveniyor bir yanım da belli olmaz insan oğlu diyor kafam çok karışık çok korkuyorum
[/QUOTE]
onu zaman gosterecek. seviyorsan goze alacaksin. ben sevdim goze aldim. burada anlatamayacagim pek cok sey uasadim duydum. simdi merhaba merhaba. 2 haftada bir gideriz ziyaretlerine o da sirf cocuklar icin o esnada da konusmayiz pek ama esim bana laf sokmasina ya da terbiyesiz davranmasina izin vermez. birkere esimin yaninda aileme hakaret vari konustu esim susturdu ogun bugundur tek kelime edemez.
bazilari yazmis ya yok su yasa getirdi o babasi falan yasayan bilir ancak. esim bu yasa nasil geldi vs.
o nedenle evlenmeden once al karsina konus endiselerini bir bir anlat ve tepkisine bak.

+10000000

Hayır aksine ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım telefonda da teşekkür ettim bişey demedim ama hoşlanmıyorum bu durumdan.
Maraş otu , o bölgede sigara niyetine içiliyor bildiğini kadarıyla, Maraşlı bir arkadaşımı vardı, onun babası da içiyordu, ot deyince uyuşturucu gibi geliyor akla ama öyle değil , yanlışsam düzeltin.
Diğer yazdıklarınızda birşey yok kusura bakmayın, nişanlınız bunlar için mi babasını uyarıyor gerçekten,Allah evladın da hayırlısını versin, bu kadar tepeden bakmayın insanlara!

Son düzenleme:
Nişanlım aslında ailesiyle büyümemiş. Bulundukları yerde lise olmadığı için liseyi devlet yurdunda yatılı okumuş. Üniversiteyi başka şehirde kazanmış sonra da çalışmaya başlayıp ailesinin yanına hiç dönmemiş. Haliyle kendisi ailesinden çok farklı

Bulmuş bunuyosunuz gibi geldi... adam size çiçek vermiş ne kadar güzel bi yorumla da paylaşmış ettiği iltifatta gayet güzel napsın adam yani sana ağzıyla kuş tutsa yaranamaz gibi geldi... sana benim amcam gibi kp gelecekti ki o zaman bi gün düşünmeden atardın nişanı...

Yani ona bakarsan bu genelleme olmus olur. Her erkek ayni degilki varsayalim degisecek diyelim ayril kestir at. Sonra nolacak? Yeniden evlenmek isteyeceksin yeniden o yola gireceksin kendisi nasil olacak ailesi nasil cikacak bu kisir dongu boyle uzar gider. Hicbir esin ailesi kendi ailenin yerini tutmaz senin istedigin gibi olmaz. Yeri geliyor insan kendi ailesiyle bile ters düşünebiliyor. Karar senin kararin ama ayrilirsan o adami yari yolda birakmis olacaksim bir hic ugruna hemde. Sevgin guclu olsa zaten bu ufak puruzler seni etkilemez demekki aranizdaki bağ da tam oturmamış. Hakkinizda hayirlisi olsun

ben diyebilirim aslında D:

Çoook iyi anlıyorum. Kültür farkı çok zor.
İyi düşünün ve anne babanızın hislerine güvenin. Onlar hissediyorlar hep.
Onların dediğini yapsan daha iyi olur.

Aslında oyle iyi anlıyorum ki sizi. Ben beyaz eşyamı evlendikten sonra aldım. Eşimin ailesinden birşey görmedim vaatleriyle yaptıkları arası uçurum. ben kına elbisesi bile olmadan evlendim daha o kadar çok şey var ki. En son 2 sene önce babası yemin şart ederek parasını ben vereceğim diyerek bize zorla araba aldırdı ve aldığımız gün sanki biz ondan para istiyormuşuz gibi ne parası bende para yok dedi. Ev kredisi öderken bi de araba kredisi ekletti çooook zor günler geçirdim çocuklarımla o dönem işsizdim de. Anlatsam satırlar yetmez ama işte ne yapacaksın. Yine hiçbir şey olmamış gibi davranıyoruz biz aramazsak aramazlar gitmesek görüşmeyiz ama ben eşim ailesini silsin istemem. Farklı şehirlerdeyiz ve 10 kere eşim ailesini arıyorsa 9 unun ben hatırlatırım da arar. Hadi ara sor hallerini hatırlarını derim. Senin de oğlun var o da bir gün seni unutur aramaz sormaz derim.,Kızmak küsmek ayrı da yok saymak silmek çok ağır. Ben hep derim ki ben el kızıyım arasam da aramasam da onların umrunda olmaz ama sen üzerine düşeni yap ki yarın bir gün içinde keşkelerin kalmasın.

Yazık değil mi o adama ya nişanlısı babası için kendini reddedecek kurduttugu hayalleri aldığı evi eşyayı yeniden değiştirecek senelerini vermiş kadın sırf babası ot içti diye çiçek aldı diye sen tatlıdan daha tatlısın dedi diye onu yüzüstü bırakacak... adam sana yıllarını vermiş sen sene de iki bayram görüşmeyi adama cok bilmişsin...

Böyle bir gelin bende istemem aileme. Benım annemde okuyamamış ,bi cok tramvatik şeyler atlatmış kendi halinde bir kadın. Yemek yerken dökebiliyor masaya, üstüne. Dikkat edemiyor mesela. Uyarırım annemı ama yaş ilerledikçe tabi ister istemez bazı şeyler yaşanıyor.. Şimdi elin karısı kardeşime gidipte aa annen pis aa annen bilerek yapıyor bizim ailemizde böyle şey yok çeki düzen versin kendine derse gömerim onu oraya.. Kimsenin kimseyi aşagılama lüksü olamaz.. Kardeşimi üzerimize salan egoist bir el kızını gelin diyede almayız yanii. Hal ve hareketleri size hoş gelmiyorsa ayrılın kendi çapınızda birilerini bulun.. Gerildimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…