Nişanlımdan ayrıldım..

Şiddet ve küfür hakaret gören kadınların sevgililerinden, nişanlılarından veya eşlerinden ayrılmamalarını asla anlamıyorum ve böylelerine acımıyorum da. Adam zerre kadar da pişman değil üstelik, aynı şeyi yapmaya bin kere devam etmiş, ama siz ille de o adam gelsin benim hayatımın içine etsin diye peşinde koşup durmuşsunuz.
Dondurma yememiş de çiğ köfte yemişsiniz diye size küfür eden adama kendinizi bu kadar aşağılattığınız için yaşadığınız herşeyi hak etmişsiniz, üzgünüm. İnşallah beyefendinin canı sıkılıp sıkılıp da size sarmaz da en azından daha fazla yara almazsınız.
He merak etmeyin unutursunuz da. Hep aynı şeyi söylüyorum unutamıyorum diyen insanlara. "İnsanların anne babası ölüyor da onun yokluğuna alışıyorlar, aşk acısı da neymiş?"

Okudum.. bu iliskide en hatali kisi bendim ne yazikki hic biseyi goremeyecek kadar aptaldim. Gözümü kor ettim çünkü gözümü onunla actim heralde bilmiyorum yaptiklarima ben bile inanamiyordum nasil midem aldi nasil pesinde kostum akilli isi degil benim aklim almiyordu ama yapiyordum. Buraya yazmamdaki sebep iste bu siz sadece 1 olayda ne mal oldugunu anladiniz ben ise o aile sofrasinda adimi cikartip, onlar hak etmedi ailemi seciyorum diyene kadar ne yazikki hic bi halt anlamamistim beni gercekten seviyor sanmistim. Katlanmamin tek sebebi buydu onun yasadiklari agir seyler var bana bu yuzden boyle davraniyor diye sabrettim sonuna kadar sabrettim sonuc gördüğün gibi ben tedavi alacak duruma geldim

Zaten meslegi karistiran insanlara cok sinirlendim ve ozellikle dedim herseyi deyin salaklik aptallik gurursuzl4uk. Ama ogrencilerine aciyorum ogrencilerine yaparsin bilmem ne bu cok agir geldi. Ama ogrencilerim beni gayet seviyor ben o dersten cikarken soyledigim her kelimeyi secerek konustum cunku o kadar seviyorlarki pur dikkat dinlediklerini gorerek tutundum hayata ve daha cok calistim. O yuzden fotograf koydum onlar gercekten seviyorsa onlara insanca muamele edildigi icin seviyor ve dersimi dinliyor.

Beni anlamadigini dusunuyorum ben o hayati yasadim evet kendi aptalligimdi ama ben bir cok sey yasadim babamin anneme davranislari babamin bana yasattiklari belkide ofkemi kontrol edememem bu yüzdendi. Ama senin icin yorum yazmak kolay ve anlattigim sadece iliskim.

Teşekkür ederim guzel yorumun icin

Canım eminim ki öyledir. Bu mesleği seçmişsen zaten gönül vermişsindir. Mesleğine tutun ve güçlü ol. Hayatını değiştir sevdiğin şeyleri yap, kendine bak, yeni ortamlara gir ama bir ilişki beklentisiyle değil, güzel vakit geçirmek için. Sen kendine değer ver ki insanlar senden bu enerjiyi alsın, canını yakmaya cesaret edemesinler.

Offf birbirinizden kurtulun ve bi daha dönmeyin birbirinize....nisanlin berbat bi adam evlenirseniz siddet,aldatma kotu olan ne varsa yaşarsin

Bi kere once kendine saygin olmasi lazim benim esim birak o...demeyi salak lafini bile kullanmamistir 2 yillik evliyiz bence evlenme cunku bastan saygi bitmis inan biraz zaman gecince unutursun unutmak istemesen bile unutuyorsun ve unutmak icin hayatina birini sakın alma arkadaslarinla gez toz sinemaya git kafani mesgul et derslerine ver sana dönmek istwse bile barisma ilerde cok pisman olursun sen akrabanla cikmissin bunda hic bir sorun yok ama o kufurler kaldirilacak gibi degil ne kadar sevsemde kisiligim bunu kaldirmazdi ve seni simdiden aldatmis evlenince her tartismada seni aldatacakmi bu nasil igrenclik

Kendi yasiniz sanirim.. lutfen gereksiz yorum yapmayin. Ben burda gerceklerle yuzlesmek istedim kimseye anlatmadigim seyperi bir cirpida anlattim. Yas meslek seviye bunlarla vurmana gerek yok. Ben herseyin farkindayim. Yüzleşmek istedim ve onu yaptim dun gece

Halime senin kendine saygın yok, kahpe bilmem ne. Şu adamdan koca olur mu sence. Iyi olmuş boşver, ne yaptıysa affetmissin. Aldatmis affetmissin, küfür etmiş, affetmissin, almış seni kucağına yere vurmuş yine affetmissin. Sen de sorun büyük ben sana soylim

pardonda yasadigi agir şeyler ne?insanlar ailesini annesini babasini kaybediyor o zaman her agir sey yasayan eekekler eslerine zulum yapsın boyle sacmalik olabilirmi siz bence affetmek icin bahane bulmussunuz suan o adam yine gelse ozur dilese affetmeye hazirsiniz

Farkimin olmadigi seyi acar misin biraz.
Sana bunca hakaret eden soven sayan aldatan adamin kapisina gidecek kadar gurursuzsun. Insanin kalitesini muhattap olduklari belirler biraz da. Sen sevgilim dedigin insana baksana biraz. Adam vazgecmese hala evlenecekmissin. Ogretmenmissin meslegimle alakasi yok demissin. O kadar alakasi var ki. Ben de ogretmenim, keske psikolojik yeterlige baksalar fakulteye girmeden once. Ogrencilerinin tahtaya yazdiklariyla alakasi yok. Her ogretmene ayni sey yapiliyor bunlari iyi ogretmen olmakla bagdastiracak ne var?
Toplumu asagi ceken tiplersiniz ikiniz de kusura bakma. Ben cocugumun boyle vizyonsuz bir ogretmeni olsun istemezdim. Silkelen kendine gel, kendine deger ver.

Oyle mi dersiniz diger ogretmenlerinde parmak kaldirip konusmaya cekiniyor ogrenciler. Siz hic rastlamadiniz galiba. Hayvanca muamele gorduklerini herkese ayni muameleyi yapmiyorlar herkesi ayni sekilde dinlemiyorlar sevdikleri ogretmenin dersine katiliyor ve o dersi dinliyorlar. Bunun sizde farkindasiniz kusura bakmayin. Ben yasadiklarimi disa yansitan bi insan degilim suraya yazdiklarimi bi kisi bile duymadi. Kusura bakmayin da madem boyle yargiliyorsunuz sizin de benden bi farkiniz yok. Ben sadece gerceklerle yuzlesmek icin buraya yazdim akillanmak icin meslegime engel bi durumum yok. Bu meslegi yapamayacak yeterlilikte degilim. Siz anlayissiz birisiniz sizde kusura bakmayin.

O adam keske gelse emin onun ona vereceğim mükemmel bir ders var buyur gel demem. Katlanmamim sebebi buydu dedim

Oyledir tabii oyledir. Hosunuza gitmeyen yorum olunca anlayissiz oluruz esas gercekler senin zoruna gitti. Istedigin gibi ah vah etmeyip daha iyilerini bulursun demeyip gercekleri soyledigim icin anlayissiz oldum. Hala soyluyorum istersen profesor ol sevgilinden farkin yok ayrilma sebebiniz bile onun senden ayrilmasi olmus. Sen aydinlanma yasamamissin yani. Adam he dese evleniyordun kosa kosa. Kendine deger vermeyen erkege kul olan kadinlari sevmiyorum sevmeyecegim teselli de edemeyecegim. Mutluluklar...

yazıyı sonuna kadar okuyamadım. zaten gerekte duymadım. koskoca kadınsın ailenle dışarı çıkmak için herhangi birinden izin almak zorunda değilsin. en fazla çıkıyorum diye haber verirsin. zaten sırf ailenle çay içtin diye sana küfür eden biri hayatından çıktı diye bence sadaka falan ver.

Sizin egitim anlayisiniz bu mudur. Ben hatalarimin farkindayim ve bunlarla yuzlesmek icin yazdim. Bunu defalarca soyledim. Soyler misiniz okul muduru ogrencinize tecavuz etse o onun hatasiydi basina geldi mustahak mi diyeceksiniz yoksa onun yaninda olup onu yeniden hayata mi baglayacaksiniz. Bu ornek benim hatalarimla ayni. Hata yaptim diye meslekten men mi edilcem hayata mi kuscem ne yapcam siz bunu diyorsunuz bana bir daha yorum yazmayin.

Halime senin de nişanlının da çok derin psikolojik problemleri var. Sabır ettim okudum, hayatımda okuduğum en hastalıklı ilişkiyi yaşamışsınız. Tavsiyem hemen psikolojik destek alman, çocuğun peşini bırakman ve hayatına devam etmen. Bu psikolojiyle yaşayacağın her hangi bir ilişki iyi gidemez. Lütfen hayatına kıyıp da bu tür davar-adamların peşinde harcama. Git kendini toparla sonra düzgün insanlara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…