Nişanlımdan ayrıldım..

Hepsini okumadım çünkü bu rezil adama daha fazla vakit ayırmak istemedim.

Bak tatlım. Sen bir bireysin. Sevgilin olmadan da bir bireysin. Seni tamamlayan şey seni palyaço gibi elinde oynatan bir erkek değil.

Nereye gideceğini, ne yiyeceğini, ne zaman çıkacağını kendin karar verebilirsin. İzin almakta ne? Ayrıca akrabalarınla geziyorsun diye hakaret eden adamın peşinden neden gidiyorsun? Şu midesiz adamları tepenize çıkarıp çıkarıp durmayın Allah aşkına.

Biraz gurur yapın bazı şeylere. Akrabanla gezdin diye ne şerefin kalmış ne haysiyetin ne de başka birşeyin. Senin şerefin vs. bu salağın yobazlığına mı kaldı?

Mertçe çıkın deyin ki ''akrabamla gezdim, gezdim diye sen bana bunları diyemezsin var git yoluna'' Sana bu sebepten bunları diyorsa zaten seni haketmiyordur. Ortada birşey yok yediğin hakaretler yetmemiş gibi affete affet diye peşinden gitmek ne güzelim yapmayın yaa.

Kendine yeni bir hayat kur, ve Allah aşkına ilişki anlayışını değiştir.

Vallaha hepsini okudum. Zordu ama yaptım. Sırf artık aklım başıma geldi ayrıldım ondan diyeceksin sonunda diye. Demedin hala o ayrıldı ve geri dönse havada kapacak gibisin. İlk yaptıgı hareket yeterliydi başından def etmen için. Hadi cesaret edemedin falandı falandı benden ayrılmış olan adam bana sonrasında nasıl hesap sorar. Öyle unutulmaz böyle unutulur diye suratına çarpacaktın utanmayacaktın başkasıyla konuşmadan.

Tüm sakinliğim ve sabırımla azim edip okuyacağım dedim ve benim neredeyse hayatımdan 5 dakikamı çaldın.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgun birisi için bu davranışlar çok korkutucu.

Onca şeyden sonra okulun açıldığı dönemlerden bahsediyorum elimi tuttu sarıldı falan demişsin buna neden müsade ettin ?

Sana ihanet,suçlama,aşşağılama,rencide etme,2.kadın,değersiz,önemsiz ve bunun gibi kötü hisleri barındıran şeyler hissetmiş yetmemiş kaba kuvvet uygulamış yetmemiş eşya derdine düşmüşsun geri ver diye yetmemiş seni itmiş tartaklamış yetmemiş herseyden önce kadınlık gururunu kendi ayaklarınla kendin ezmişsin !

Tüm bu olanlara rağmen o eve , ona gelen mesajın doğruluk payını öğrenmek için direnmişsin ?

Tamam bu olanlara karşılık biriyle konuşmaya ve ya kısasa kısas yapman gerekmiyordu elbette ama fotoğraf görmüşsün,konuşmalar görmüşsün,cilveler oynaşmalar şahit olmuşsun bir sonra ki görüşmede sarılıp yüzük paranızla da alışveriş yapıp sonra ona minnet edip dershane paranı yatırmışsın ??

Değil çocuğa dönüp annesini falan bile aramazdım hele senin hakkında öyle konuşmuşlarken...
Aramaya geri döndüğünde yapacağın tek şey vardı senin ...

"Bohçalarımı x gün gönderin, en kısa zaman da bende bohçaları iade ediyorum. Oğlunuz beni 1 değil bir çok kişiyle aldattı, erkekliğe sığmayacak şekilde hakkımda dedikodu yaptı bu ve bunun gibi durumlardan dolayı oglunuzu ne kendime ne de aileme layık görmüyorum "

Bittiii.

Şimdi sen benim yazdıklarımı sonuna kadar oku .

Vallaha hepsini okudum. Zordu ama yaptım. Sırf artık aklım başıma geldi ayrıldım ondan diyeceksin sonunda diye. Demedin hala o ayrıldı ve geri dönse havada kapacak gibisin. İlk yaptıgı hareket yeterliydi başından def etmen için. Hadi cesaret edemedin falandı falandı benden ayrılmış olan adam bana sonrasında nasıl hesap sorar. Öyle unutulmaz böyle unutulur diye suratına çarpacaktın utanmayacaktın başkasıyla konuşmadan.
Ben de sonunda aklım başıma geldi oh kurtuldum cümlesi bekliyordum :işsiz: ama yokk daha benim yaptığım hataydı demiş. Adamdan ayriyken birisiyle konuştu diye hak ettim diyor. Adam ne haltlar yemiş. Kıyamadım da bir çok küçük birisi herhalde ya da ilk ilişkisi mi ?

Hepsini okumadım, içim şişti yemin ederim. Hadi birbirinize saygınız yok, kendinizede mi saygınız yok bu nasıl rezil bir ilişki! :kusmuk:

O kadar kovuluyorsun, hakaret yiyorsun, aldatılıyorsun yok gittim sarıldım özür diledim :KK57:. Gerçekten üniversitemi okuyorsunuz? Şurada birkaç yıl içinde iş güç sahibi insanlar olup birde bu akılla evlenip çocuk mu yetiştireceksiniz? Aman Allah im

Offf çok uzunnnn... Kii kaldı ki sonuna kadar okumama da gerek yokmuş...
Çünkü sizi bu kadar kısıtlaması zaten bir ayrılık sebebi...
Ne demek yahu 3 kez görüntülü aramak... Ve üstüne size o...!! diye hakaret etmiş...
Üzülmen bile saçma böyle bir insan için...
Nasıl 4 sene sürdü şaşırdım ayol !

Kendimi kesicem yeter artık ya.
Bu eziklik niye?
Azcık karakterli davranın gözünüzü seveyim. Resmen kendinizi ayaklar altına almışsınız.
Size üzülmedim, acıdım.
Malesef bunları kendi ellerinizle kendinize yapmışasınız.
Adam sizi zerre sevmemiş sadece evde hanım hanımcık bir köle otursun benim ihtiyaçlarımı gidersin, karşılasın ben de istediğim gibi at koşturayım zaten ne yapsam kabul ediyor zavallı diye düşünmüş.

Yemin ediyorum hayatımda bu kadar eziklik görmedim. Bu sevgi yada aşk değil. Sizin 'BAĞIMLI KİŞİLİK PROBLEMİ'niz var. Psikolojik bir rahatsızlık. Yoksa bir insanın böyle olabilmesi için hiç bir neden göremiyorum.
Aldatma var
Hakaret var
Aptal yerine koyma var
Hayatı kısıtlama var
Manüplasyon var
Şiddet var
Bir insan bunları nasıl sevebilir?
İnançlı bir kadınsınız. Lütfen yatıp kalkıp şükür namazına durun.
Allah sizi sevmiş ve bu belayı sizden uzaklaştırmak için deli gibi uğraşıyor.
Bu hayıra karşı çıkmayın yatıp kalkıp dua edin şükür edin. Daha hangi işareti göndersin Allah. Daha ne yapsın?
Bu adamın size yaptığı kişilik manüplasyonunu atlatmak için de lütfen yardım alın bir psikologdan.
Yoksa kişiliğinizde onarılmayacak yaralar kalacak.
Üniversite öğrencisisiniz. Eğitim, özellikle öz güven kazanmak için başka iyi bi yer yok. Okuyun , araştırın, eğlenin, kendinizi geliştirin. OKUYUN, OKUYUN, OKUYUN! Kadın nedir, ne olmalı, nasıl olmalı, bize ne yapıyorlar, nasıl manipüle ediyorlar, toplumda yerimiz ne!!! Bunları bilmezseniz ezilip büzülürsünüz ömrünüzce. Size doğuştan öğretilenlerin dışına çıkın. Bir daha böyle adamlardan kaçın!

Ağlayıp zırlamayı bırak sadaka ver kurtuldum diye, beş para etmez insanlara paspas etme kendini. Kendine saygın yoksa seni yetiştiren ailene saygın olsun.

Konu sahibine kurtulduguna sukret falan demissiniz de sevgilisinden bir farki yok ki kendisinin. Bence ayrilmayin siz baskalarinin basini yakmayin tam tencere kapaksiniz.

Ben valla böyle iki kuruşluk ilişkilerin, üç kuruşluk şeref yoksunu sevgililer için kendini heba eden, yataklara düşen, psikolojik destek falan gören tiplere sonsuz bir öfke ve nefret duyuyorum. Yahu dışarıda insanlar ne hayatlar yaşıyorlar, dön bi bak, etrafına bak, hayata bak... İnsanlar kimleri kimleri kaybediyor, toprağa veriyor, ne hastalıklarla uğraşıyor, şehit veriyor, evlat acısı duyuyor ve senin gibiler beş kuruş bile olmayan heriflerin kölesi oluyor, ondan ayrıldı diye üzülüyor. Ben sizin kuracağınız aileyi, yetiştireceğiniz evlatları ülkemiz ve toplum için çok tehlikeli görüyorum ya. Siz böyle boş şeyler için kendinizi parçalayacaksanız gerçekten hayatın hiçbir alanında olmayın. Yok izin istedim, yok bana küfür etti, yok başka kızla nasıl seviştiğini anlattı, yok kapısında köle oldum, yok aşığım bilmem ne. Bu aşk değil, nedir bilmem ama aşk değil. Aşkı kirletmeyin böyle saçma şeylerle. Silkelen ve kendine gel, dön gerçek hayatlara bak. Üç kuruşluk sevgili derdinizi Seveyim sizin ben ya. Şaka gibisin gerçekten.
+1000

Bu nasıl saçma sapan hastalıklı bir ilişki?
ilişki değil hatta ne olduğunu tanımlayamıyorum
herşeyden öte sana O... diyen birisine seviyorum demek pesss :kahve:

Şuan görev yapıyor musunuz yapmıyor musunuz bilmiyorum ama. En kısa zamanda bir uzman danışman yardım alın. Bizler öğretmenin ama aynı zamanda insanız ve yasadigimiz olaylar, duygularimiz illaki mesleki hayatımızı da etkileyecektir. Biz farkindayken ya da farkında olmadan. O yüzden öğrencilerinize faydalı olmayı düşünüyorsanız bir uzman yardımı alın. Beyninizde bir yerlerde saklamayin ki. Sanırım zaten bunun için yazmışsıniz.
Yasadiklariniz normal bir insanın yasayabileceklerinden çok fazla ve bu yaşanmışlıkla normal bir hayata devam etmeniz çok zor.

Psikolojik destek alıp ergenliği atlatmadan bir ilişkiye daha başlamaman hayrına olur diye düşünüyorum. Çünkü seni alabildiğine kısıtlayan ve kendi seninleyken ne cevizler kıran utanmadan millete anlatan, sana şiddet uygulayan, hakaret eden ahlak yoksunundan ayrılmak yerine peşinde koşmak normal bir şey değil. Biz burada bunun birini bile yaşayan kadına boşan diyoruz. Resmen ataerkil düzenin resmi ilişkiniz, erkek istediğini yapar, kadına istediğini der kısıtlar ama, çünkü onun organı var. Daha kısıtlaması bile ayrılma sebebiyken, hadi Türk kadınının %70'i kısıtlanmaya bayılıyor kıskanılıyorum çok seviyor falan sanıyor da, o hakareti sindirebilmen üstüne senin kendini affettirmeye çabalaman... Kuzum sen iyi misin? Bir erkeğin ağlamasının samimiyetine güvenirdim bu konudan evvel de, demek ki numara yapabileni de varmış. Ya da sen evlen bu çocukla da piyasadan böyle manyak herifler kalksın başka kızın canını yakmasın, sen nasılsa alışıksın. Gerçi buna kanacak kıza müstahak derim artık zaten. Adam rol yapmamış baştan belli etmiş. Son iki üç cümlem sert oldu kusura bakma ama o senden ailesi sayesinde ayrılana kadar sen hala evlenmeyi düşündüğüne göre bence gözlerin hala açılmamış zaten.

Son düzenleme:
Konu sahibine kurtulduguna sukret falan demissiniz de sevgilisinden bir farki yok ki kendisinin. Bence ayrilmayin siz baskalarinin basini yakmayin tam tencere kapaksiniz.
Yani şimdi o pislik adam gidip gururlu normal bir kızın başını mi yaksin
Konu sahibi de gitsin gayet normal kendine deger veren bir adamin mi başını yaksin

Eminim evlendim eski aşkımı unutamıyorum kocam bana çok iyi davranıyor ama ben beni döven aldatan hakaretler eden erkek arkadaşımı arıyorum konusu açar
O yüzden birbirlerini bulmuşken birakmasinlar

Bu sizin ilk ilişkiniz ne bileyim ilk aşkım diye nitelediğiniz bir şey mi? Muhakkak öyle olmalı. Yoksa insan kendine neden bu kadar eziyet eder ki. Bence uzun bir süre erkeklerle konuşmayın. Kendi halinize kalın birkaç sene. Kendinizi dinginleştirmeye çalışın. Haklılık boyutunuzu soruyorsanız, siz de en az o şahsiyetsiz kadar hatalisiniz. Hastalıklı bir hale getirmişsiniz kendinizi. Okurken acıdım resmen ya. Çok dengesiz davranmişsiniz.

Bunlari unutun. Bir süreç başlatin kendinize. Kimseyle konuşmayın. Ne internette tanımadığınız insanlarla ne de o şahsiyetsizle. Başka türlü iyileşemezsiniz.

İyi davranışlar yapın bundan sonra kendinize karşi, çevrenize karşı. Özsaygınızı kazanmanıza yardım edecek ve kendinizi dinginleştirmenize yardımcı olacak davranışlar mesela turlarla gezilere falan katılın. Yeni yerler görün. Böyle şeylerle ilgilenin. Kendinize boş vakit bırakmayın.

Ve bu yaşadiklarinızı en yakın kız arkadaşınıza dahi anlatmayın. Sizin hakkınızda çok kötü hisler uyandırır insanlarda. Hem de unutmanizi engeller. Bilen arkadaşlarınız varsa da onlardan uzak durun. Şu çocuğa ümit vermişsin falan diyen arkadaşınızdan varsa daha bilen kişilerden uzak durun.

Özet kendinizi bulmaya çalışın. Ve dingin bir hayatınız olsun. Çok boş vaktiniz varsa ibadet yapın.

Unutmayın ki dünyaya bu kadar boş ve gereksiz şeyler yaşayıp kafayı yemek için gönderilmedik.

X