Ben valla böyle iki kuruşluk ilişkilerin, üç kuruşluk şeref yoksunu sevgililer için kendini heba eden, yataklara düşen, psikolojik destek falan gören tiplere sonsuz bir öfke ve nefret duyuyorum. Yahu dışarıda insanlar ne hayatlar yaşıyorlar, dön bi bak, etrafına bak, hayata bak... İnsanlar kimleri kimleri kaybediyor, toprağa veriyor, ne hastalıklarla uğraşıyor, şehit veriyor, evlat acısı duyuyor ve senin gibiler beş kuruş bile olmayan heriflerin kölesi oluyor, ondan ayrıldı diye üzülüyor. Ben sizin kuracağınız aileyi, yetiştireceğiniz evlatları ülkemiz ve toplum için çok tehlikeli görüyorum ya. Siz böyle boş şeyler için kendinizi parçalayacaksanız gerçekten hayatın hiçbir alanında olmayın. Yok izin istedim, yok bana küfür etti, yok başka kızla nasıl seviştiğini anlattı, yok kapısında köle oldum, yok aşığım bilmem ne. Bu aşk değil, nedir bilmem ama aşk değil. Aşkı kirletmeyin böyle saçma şeylerle. Silkelen ve kendine gel, dön gerçek hayatlara bak. Üç kuruşluk sevgili derdinizi Seveyim sizin ben ya. Şaka gibisin gerçekten.