Nişanlımdan ayrıldım..

Adamın çok elinin altındasın yani senin ondan gitmeyeceğini biliyor. Dondurma falan bahane. Nefes alıp başka arayışlara girmiş seni manipüle etmiş sende bunu yemişssin barışsanız bile bir sonu yok. Burda ki yorumları okuyup ama ben seviyorum diyeceksin belki ama kusura bakma o seni sevmiyor.

Nisanlin daha bastan gözden cikardi seni, baska kadinlarla görüsüp affedersin keyfini sürdükten sonra senin ona pesinden gitmen basli basina s*lklik diyorum.. senden sonra baskasiyla bedeni degmis vucudu insanin midesine nasil alir ya? Ihanetin affi olmaz hic bir zaman. Yeni sayfa ac zamanla unutursun

Evlensen de boşanirdin gerçi ruh hastası gibi bağımlı kopuk saçma bı ilişki bosanamazdin da Halime kendi haline dön dua et sevgili kulmuşsun kimseye de umut verme... nişanlın tam bi o... Muş o yüzden seni akşam dışarı çıkarmak istememis kişi kendinden bilir işi...

Senin tanidiklarinla kafede bi cay jcmeni bile cok goruyosa aman aman zaten kac sakın barışma hepsini okuyamadim ilk bastakiler yeterince sinir bozucu asla bi damla gozyasi dahi dökme sevgi bu degil seni kısıtlamak sevgi olamaz mutlu olmaya bak uzerinden bi yuk kalkmış sevinmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…