Nişanlımdan ayrıldım..

Yaş kaç ? Bu kadar saçmalığı ancak taş çatlasa 17 21 Allah akıl fikir vermiş kullanalım diye hepsini okudum ..içimden bir kız kendini anca bu kadar alcatabilir dedim ...adam zaten seni aldatmış hergün karı kizla düşüp kalkmış dövmüş evden atmış daha neler neler ve daha kendini suçlayıp kendine hareketler ediyorsun diyecek söz bulamadım ...o adamdan kurulduğuna şukredip okuluna bak olmadı psikolojik destek al ...hal ve hareketlerin dikkat et aklını başına al artık ..

Aile ayrılmış başkalarının evinde sığıntı gibi yaşamak zorunda kalmış. İnsanlar neden bunu göremiyor acaba. Bence Halime anne baba sevgisi şefkati görmediği için bu adamda bulduğunu sanmış. 4 yıl birlikte olduğu için.
Gözünü onda açtığı için ayrılmak zor geliyor.
Alışkanlık olmuş.

Bence onu düşünme artık. Kendi gelecegini düşün. Kpss ye çalış. Atan. Kendi düzenini kur. Karşına iyi insanlar çıkar inşallah bundan sonra.

fena çook fena. ne diyecegimi bilemedim bende nişanlimın ilk sevgililik yıllarımızda birbirimize alışana kadar çok şeyine katlandım ama huyuna gittikçe 1 yıl içinde herşey geçti düzeldi bidaha ne izin istemek ne kısıtlanmak kaldı. ya size güveni yokmuş ya kendine en önemliside aldatılmak vs nasıl katlandınız keşke bu kadar yüz vermeseydiniz büyük ihtimal anne babanız ayrı ve dedenizin yanında iyi hissetmediğiniz için karşı cinsten birine sığınmak istediniz yaşı kaç bilmiyorum ama sanki lise öğrencisi gibi çok saçma davranmış mide bulandırıcı hareketleri

Hatunlar yaşadıklarınin kızın meslegiyle ne ilgisi var.sonucta 10 yillik ogretmen değil genç bir insan hata yapma olasılığı yüksek.Belki sığınacak kimsesi kalmadigi için bu duruma düşmüştür.o da biliyor yasadiklarindan bu adamin bu b.k a benzemedigini ama saplantı olmuş.Unut halime o öküzü kendini meslegine ada..inan bak daha iyisi cikacak karşına..

Ben sevgisinden öldügüm insanı baskasi ile sevisme resmini arkadasina gonderip ve 2 saat belim koptu gibi bir yazi gorsem çıldırirdim sanirm.. Hicbir sevgi bu kadar seyi affettirmeye degmez. Birde ailesi seni alacak.diye oglunu vazgeciriyor sana güvenmiyor. Bazi aileler kendi cocuklarini melek filan saniyor galiba.. Diyecek kelime zor buluyorm ama daha yeni universite bitirmissin koca heryerde bulursun. Seversinde hic merak etme canim. Allah yardimcin olsun kendinede dikkat et dogru karar verirsin insallah..

Doktora git halime.Boyle bi kisiligin pesinden kosmak normal insan isi degil.Tedavi ol sonra o pislikten kurtulduguna sevineceksin.

Yargilamak ne kadar kolaymis gercekten hayir universite seviye bunlarla dalga gececek kadar kotuler aynen dedigin gibi oldu gormedigim baba sevgisini gormedigim aile ilgisini ne yazikki o hayvanda gördüm

Allahım ne kadar varoş, avam, arabesk bi yaşam tarzı bu böyle yaa !!! Hiç bir mantık barındırmayan saçma sapan bir ilişki..

Adam millete "kızla şöyle seviştim belim koptu" diye hava atıyor bişey olmuyor.. Ama sen 12 de çay içtin diye o..pu, o başkalarıyla görüşürken sen de başka biriyle görüştün diye yalancı, güvenilmez oluyorsun...

Yemin ediyorum çok acıyorum sizin gibi kendini erkek milletine paspas eden kızlara.. Kendine gram değer vermeyi bilmiyorsun, özgüven sıfır, öz saygı desen ne olduğu hakkında fikrin bile yoktur... Yazık bir de üniversite okuyorsun.. Hayat sana hiç bir şey mi öğretmedi !! Böyle haysiyetsiz bir adamà bir de affet diye dil döktün öyle mi? Acil ama çok acil bi psikoloğa görün...

Ama yeter artik... bak yasadiklarimla universitenin ne alakasi var okulumun ne alakasi var soylesene. Yargila eyvallah ama okudugum okul gazi universitesi ve derceye giren biriyim. Hayat bana cok sey ogretti babamin yaptiklari suanda yasadigim hayat. Herseyi de ama universiteyi okulu karistirmayin artik yeter. Bana iyi gelecegini sanarak buraya yazdim bu anlattiklarimi hic bir kimseye soylemedim sadece icimde yasadiklarimi acizligimi buraya yazmak istedim kusura bakmayin da sizin de seviye yargilamaktan baska bi halt yaptiginiz yok yazmayin universite ile alakali seyler yeter artik.

Varoslukla ne alakasi var bunun soylesene

üniversite ne alaka bende anlamadm insanlar ne okursa ne olursa olsun günumüzde psikologlar bile intihar ediyosa ne okul ne meslek insanın beynini değistrmez annemde böyle o kadar universite okudun nişanlının sözünden cıkmıyosun der hep ne alaka okumakla bazı hislerin. yanlış yaptığının halimede farkında ama üniversitede hocalarimız beynimizi hislerimizi değiştirmiyor ki okul ayrı özel hayat ayrı

Canım benim
Tek yapman gereken o adamı ölene kadar hayatından çıkarmak
Tamam bu şu an sana dünyanın en zor en imkansız en acı şeyi gibi gelebilir
Ama çok değil bi 6 ay sonra " iyi ki " diyeceksin
Onu öldü kabul et
Ne yaparsa yapsın kapında yatsın ailesi kapında yatsın sabahlara kadar da yalvarsın hayır bitti bitti
Seni aldatmış güzelim
Başka bir tende rahatlamış
Alacak mı miden?
Unutacak mısın?
Kendine bunu reva görme
İnan dünya onun üstüne kurulmamış
Defolsun gitsin
Şahsiyetsiz
Sen önüne bak yoluna bak
Mesleğini al eline
Emin ol senin tırnağına bile layık değil
Lutfen affetme tek bir adım atma geri dönme ona da açık kapı bırakma
Allahın şanslı kulusun ki evlenmeden bunları görmüşsün
Lutfen bu şansı değerlendir
Olmaz mı canım
Allah daima yardımcın olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…