Nişanlımdan ayrıldım..

Ohannes!
Halime delirdin mi tatlım kalmadı bunlardan sakın bırakma git kapısına yalvar yakar altına batırılmış çünkü çü(n)kü
Sadece yasadiklarimi anlattim sorguladigim sey kendimin nasil bu hale gelmesi disardan nasil gozuktugum haklilik boyutum onunla bi alakam kalmadi eminim ki eski sevgilisi koynundadir onun ve ailesinin gozdesidir. Sadece aci cekiyorum napicagimi bilemiyorum bu yuzden yazdim herseyi

Teşekkür ederim gercekten dalga gecmeden yorum yapan tek sizi gördüm Teşekkürler

Evli olmadığınız halde kocam demediğin için mi kızıyor :s
maddi manevi bir sürü hakarete uğramışsın hala nasıl soğumazsın anlayamıyorum.
öğretmen olcakmıssın öğrencilerine acıdım şimdiden

Bacım seni kendine getirecek tek şey bu yorumlar. Ne hale geldiğini gör kendi kendine daha fazla sızlanma. Tokat etkisi yapsın anlıcağın.

Meslegimle karistirmasan olayi cunku ogrencilerim ayri onlar beni seviyor ve ben onlara bu yasadiklarimi yansitmiyorum

Evli olmadığınız halde kocam demediğin için mi kızıyor :s
maddi manevi bir sürü hakarete uğramışsın hala nasıl soğumazsın anlayamıyorum.
öğretmen olcakmıssın öğrencilerine acıdım şimdiden

Uff icim sisti. Cok karisik yazmissiniz. Karsinizda oturan bi arkadasa anltir gibi yazmissiniz. Virgul vs olmadan yazi yazilmaz.

Eklentiler

• 20170321_114254.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 171
  • 20170321_114115.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 170
Bak bunlar ogrencilerimin yazdiklarinin sadece ikisi meslegimle yasadiklarim arasindaki ayrimin ben farkındayım

Insanların 30 senede yaşayamadığını siz 4 yılda yaşamışsınız tebrikler

Sinirini kontrol edemiyorsun ev basıp kapı kırıyorsun. Bundan öğrencilerinin de nasiplenebileceğini düşündüm. Öğrencilerin seni sevmiyor demedim dikkat et

Keske sende kendini sevsen
Sanirim bu yaşadıklarımi kendimi sevmeme borcluyum
Sinirini kontrol edemiyorsun ev basıp kapı kırıyorsun. Bundan öğrencilerinin de nasiplenebileceğini düşündüm. Öğrencilerin seni sevmiyor demedim dikkat et
Ogrencilerimle esim olacak insani eski sevgilisiyle koynunda yakalayacak olmam arasinda nasil bi fark var bi dusunsene yaptigimi kesinlikle savunmuyorum ama ayni sey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…