- 13 Ağustos 2017
- 42
- 10
- 31
-
- Konu Sahibi Bitti250514
Sadece yasadiklarimi anlattim sorguladigim sey kendimin nasil bu hale gelmesi disardan nasil gozuktugum haklilik boyutum onunla bi alakam kalmadi eminim ki eski sevgilisi koynundadir onun ve ailesinin gozdesidir. Sadece aci cekiyorum napicagimi bilemiyorum bu yuzden yazdim herseyiOhannes!
Halime delirdin mi tatlım kalmadı bunlardan sakın bırakma git kapısına yalvar yakar altına batırılmış çünkü çü(n)kü
Bazen tanimadigin insanlar yorum yapar ve sen iyi hissedersin bu yuzden yazdim.Allah akıl fikir versin...
Teşekkür ederim gercekten dalga gecmeden yorum yapan tek sizi gördüm TeşekkürlerAhh Halime vay haline!
Neden bu kadar değer görmediğiniz bir insanın (!) kapısına gider de açmayınca kırar girersiniz?
4 yılınız geçmiş gitmiş, bu kişi size fiziksel olarak kalıcı bir hasar vermeden kendinizi kurtarın. Profesyonel yardım almanızda fayda var bu davranışlarınız patolojik gözüküyor.
Altina batirilmis degil sadece aptalca sevmistim Allah sana yasatmasin boyle biseyOhannes!
Halime delirdin mi tatlım kalmadı bunlardan sakın bırakma git kapısına yalvar yakar altına batırılmış çünkü çü(n)kü
aynen..Halime sen en iyisi bir psikologa falan görün...
Bacım seni kendine getirecek tek şey bu yorumlar. Ne hale geldiğini gör kendi kendine daha fazla sızlanma. Tokat etkisi yapsın anlıcağın.Sadece yasadiklarimi anlattim sorguladigim sey kendimin nasil bu hale gelmesi disardan nasil gozuktugum haklilik boyutum onunla bi alakam kalmadi eminim ki eski sevgilisi koynundadir onun ve ailesinin gozdesidir. Sadece aci cekiyorum napicagimi bilemiyorum bu yuzden yazdim herseyi
Meslegimle karistirmasan olayi cunku ogrencilerim ayri onlar beni seviyor ve ben onlara bu yasadiklarimi yansitmiyorumEvli olmadığınız halde kocam demediğin için mi kızıyor :s
maddi manevi bir sürü hakarete uğramışsın hala nasıl soğumazsın anlayamıyorum.
öğretmen olcakmıssın öğrencilerine acıdım şimdiden
Aynen baya tokat ustune tokat yiyorum ama dedigin gibi oluyor gercektenBacım seni kendine getirecek tek şey bu yorumlar. Ne hale geldiğini gör kendi kendine daha fazla sızlanma. Tokat etkisi yapsın anlıcağın.
Evli olmadığınız halde kocam demediğin için mi kızıyor :s
maddi manevi bir sürü hakarete uğramışsın hala nasıl soğumazsın anlayamıyorum.
öğretmen olcakmıssın öğrencilerine acıdım şimdiden
Sanirim bu yaşadıklarımi kendimi sevmeme borcluyumKeske sende kendini sevsen
Ogrencilerimle esim olacak insani eski sevgilisiyle koynunda yakalayacak olmam arasinda nasil bi fark var bi dusunsene yaptigimi kesinlikle savunmuyorum ama ayni sey degilSinirini kontrol edemiyorsun ev basıp kapı kırıyorsun. Bundan öğrencilerinin de nasiplenebileceğini düşündüm. Öğrencilerin seni sevmiyor demedim dikkat et