Nişanlımdan ayrıldım..

O neydi gıııız
Halimecigim darılma lütfen yorumuma ama ikiniz de birbirinizden kötü bir psikolojidesiniz. Hata üstüne hata. Bir de o fotoğrafları koyarak neyi ispat etmeye calisiyorsun. Hem kişiliğin oturmamış, hem de hayvanseversin.
Acil kurtul şu psikolojiden ve o adamdan. 10 yıl sonra bize dua edeceksin..

Halime profesyonel yardım alman senin için iyi olacak.

Ne kadar aşık olursan ol, gururunu ayaklar altına alma. Ergenken yapılır böyle hatalar. Sana saygı duymayan, değerini bilmeyen kimseyle beraber olma ne kadar aşık olsan dahi. Normal ilişkilerde insanlar birbirini aldatmaz, küfür edilmez, şiddet uygulanmaz. Bunlar dönüşsüz ayrılık sebebidir gururlu güçlü bi kadın için.

Hepsini okuyamadım, saçma sapan bir ilişki. Küfürler havada uçuşuyor, sonra hepsi yeniyor yutuyor, çok fazla yüzgöz olunmuş. Bitmesi isabet

Hayatımda gördüğüm en korkunç ilişkilerden biri . Yani sizi yüzlerce kez aldatmış , kovmuş , şiddet uygulamış , küfür etmiş adamla evliliği mutluluk mu görüyorsunuz ? Yarın birgün evlenirseniz çocuklarınızla ortada kalacaksınız haberiniz olsun . İnsan Allahtan ancak bu kadar belasını isteyebilir . Cidden bırakın artık ya illa en beterini görene kadar istemeyin . O dondurma olayında bıraksaydınız bu iğrenç seyler olmazdı . İnceldiği yerden kopmasına izin vermezseniz gün gelir en sağlam yerden kopar .

Son düzenleme:
Bi de ne öğretmeni oluyosunuz inş türkçe değildir
Öğretmen mi?

Bu yazıyı yazan ve bu manyakca ilişkiyi yaşayan insan öğretmen mi olacakmış?

Bu sitede okumuş tiplerden Türkçe katliamı yapan ne kadar çok insan var uyarınca da alınıyorlar

Yazini sonuna kadar okudum kuzum ayrılman iyi olmuş Allah kurtarmiş evli olsan eminim daha fazla üzüp canını sıkar senin. Ama eminim birazcık yumuşasa sana gelse yine kabul edersin psikolojik destek almalısın. Burda da kimse sana barışın falan demez ilişkiniz lackalaşmış saygı kalmamış

Çok uzun yazmışsınız
Bitmesi iyi olmuş bence
Bir daha izin almak zorunda kalacağınız biritle olmayın
Ve lütfen şöyle pislikleri seviyorum demeyin
Bu kadar halt yemiş ben olsam gururmdan seviyorum demem. İnsanın midesi bulanır.

Bana ORospu diyen
İnsanla işim olmaz. Ne kadar aşağılık ve aciz göstermişsin kendini. Allah hakkında hayırlısını versin ne desek boş.

Adam erkeğin o..su olmuş. Sen biriyle konuşunca mı yanar döner oluyosun yoksa gece 10 dan sonra dışarda olduğun için mi?
aslında tam birbirinize göreymişsiniz de neyse fazla konuşursam ağır konuşucam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…