Nişanlımdan ayrıldım..

psikolojik destek al aldatilmis şiddet görmüs küfür hakaret iftiraya uğramışsın hala çabaliyorsun yazik etme kendine daha fazla

Halime sadece bir an mi ?
Ciddi misin ?
Buradan bakınca farklı görünüyorda, şaşırdım.
Dogru diyorsun ben 4 yillik bi salaklik yaptim. Hala salagim. Ama yorumlari dikkate aliyorum cunku bir soguma sebebi gercekleri bazen unutuyorum saplantili olmusum ne yazikki unutcam ama yasamadigim sey kalmadi lutfen dalga gecmek yerine biraz farkli seyler yazarmisiniz. Rica ediyorum buna ihtiyacim oldugu icin yazdim

Bisey sorabilir miyim benim hakkimda neden boyle bisey dedin

tamamını okumadım, zaten gerek yok,
bir akşam yakınlarınla çıkıp bir kafeye oturdun diye sana küfür eden adamla barışmışsın ya,
bir insan kendini daha fazla ne kadar aşağılayabilir, benim hayal gücümün ulaşabileceği son nokta bu yani.

B Bitti250514
Dondurma yememişsiniz de neden çiğ köfte yemişsiniz.. Adamın bunu sorgulayıp size hakaret etmesini normal bulup üstüne kendinizi affettirmeye çalışıyorsunuz. Bunu yadırgamıyorsunuz, adamın diğer yaptıklarını neden yadırgıyorsunuz ki? Bence normal bir ilişki nasıl olmalı, önce kendinizde bunu sorgulayın..

Ahh Halime vay haline!
Neden bu kadar değer görmediğiniz bir insanın (!) kapısına gider de açmayınca kırar girersiniz?
4 yılınız geçmiş gitmiş, bu kişi size fiziksel olarak kalıcı bir hasar vermeden kendinizi kurtarın. Profesyonel yardım almanızda fayda var bu davranışlarınız patolojik gözüküyor.

yarısına kadar okuyabildim.
sen kendine değer vermeyip onun vermesini bekliyorsun.
gece çıkmak için izin alıyorsun dediklerine inandıramıyorsun ve yine de onu haklı görüyorsun.
adamın yemediği nane yok yine de kendimi nsl affettireyim diyorsun pes.
sen onu bunu bırak önce özsaygı edin. karşındaki erkek sana güvenmiyorsa sen ona güvenmiyorsan zaten ortada ilişki yoktur. insanın söylediklerinin karşı tarafta bir ağırlığı kıymeti olmalı.
bu adamdan kurtul yarın öbür gün kurban kesersin kurtulduğuna.

Kendine gel halime
Adamin sana saygisi yok. Daha da kötüsü senin kendine saygin yok..
Kendini sev ve say. Degerlisin her insan gibi. Senden sadece birtane var bu dunyada.
Senin arkadasina boyle muamele yapilsa ne tavsiye ederdin ona?

Allah akıl fikir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…