Üniversite insana daha çok farkındalık sahibi olma imkanı sunar.. Onlarca insan tanırsınız, öğrenir, deneyimler, hata yapar, ders alırsınız.. Tabiki de Üniv. okuyan insanlar asla hata yapmaz demiyorum.. Ama en azından tek başına başarma, yaşama çabası insana bi özgüven vermeli.. Okumamış, sosyal hayatı olmayan, pek fazla çeşit insan tanımaya imkan bulamamış biri olsa deriz ki yakın çevresindeki insanlardan ne gördüyse onu biliyor demek ki.. Ama üni'e gitmiş, hiç mi kendine değer veren, özgüven sahibi, hakkını savunan, ezdirmeyen bi insan tanımamış.. Ben böyle insanları gerçekten anlamıyorum. Şu anlatılanlar bana bambaşka bi'dünya gibi geliyor.. Ki günümüzde artık kadının da sesi çıkıyor.. Kadın erkek eşitliği diye bağırıyoruz heryerde... É bu kızlar nerede yaşıyor.. Adamlar çılgınlar gibi sevişsin, kadın 12de çay içti diye o... olsun..
Buradaki yorumlara kızmayın boşuna... Bi tokat yiyip kendine gelmek istiyorsan tam yerindesin.. Ki bence de bian önce kendine gelmelisin... Burda kimse size kişisel bi kin besleyerek hakaret etmez.. Tanımayız, etmeyiz.. Burası size sizin bakamadığınız pencereden bakmayı öğretir. Bin bir türlü insan var burda.. Kırdıysam, ki kırdım affola.. ama sen benim en yakın arkadaşım olsan daha da fazlasını söyler sana gerenkten bi tokat patlatırdım..
Sana yapılmış bu muamele tüm kadınlığa yapılmışcasına sinirleniyorum.. Bu ülkenin bu vara vara, geri kafalı erkeklerinden bıktık artık.. Siz ezdirmeyeceksiniz kendinizi! Bu düzen değişecek...