Nişanı Attık

Öyle büyük bir yanlıştan dönmüşsün ki dik duruşun için tebrik ederim. Ben de boşanmış bir annenin evladıyım ve bizler yuva kurarken daha temkinli ve kaygılı oluyoruz. Güzel insanlarla karşılaşman dileğimle.

Maalesef eski nişanlım bu kaygı ve endişelerini anlıyorum dese de gereğini yapamadı. Üstelik üstüne daha birçok hata yapıldı kalp kırıldı. İnşallah kalbi güzel, gerçekten merhametli, ince insanlara denk geliriz

Hanımlar, inanılmaz derecede manipülasyon altındayım, yardımcı olun. Allah’ını seven defansa gelsin

Ne oldu?

Gelmiştir, kapıya dayanıp ağlayıp sızlıyordur.
Sana kaç kere söyledik. Telefonu değiştir hediyeleri geri gönder. Kesinlikle bitir. Heryerden engelle diye ısrarla beni aramaz etmez dedin. Üç kere annesi aradı. Sosyal medyadan da engelle denildi. Neden takip ediyorsun?

dün konuşmak istediğini söyledi mesaj attı cevap vermedim annesi aradı bugün açmadı. Her yerden sildim onları. Bir tek Twitter hesabı var açık, bana ulaşamayınca oraya döktürüyor. Ama kendisi ve benimle ile ilgili neler neler yazıyor. İşte çocukluğumu gençliğimi yaşayamadım sevgi göremedim oralardan başladı. “Seninle ilgili hikayemi gerçekleştirmeyi çok isterdim, hala bir umut bekliyorum sonunu bilsem de, umut ile unut arasında hayat gidip geliyor.” Yazmış da yazmış yani

Yapıldı hepsi. Bana ulaşamadığı için herkese açık Twitter hesabı var oradan döktürüyor.

Yapıldı hepsi. Bana ulaşamadığı için herkese açık Twitter hesabı var oradan döktürüyor.

Aklına hayaline gelmeyecek şekilde farklı Fake hesaplardan bile yazar en son gelir, hakaret eder. Kesinlikle adam ölmüş gibi yapacaksın. Sinirlendirip küfür ettirmeye bile çalışabilir.

Sen hediyeleri gönderdin mi? Sen göndermediğini sürece ve gönderdikten sonra da bir süre devam edecek. Hazırlıklı ol.

Kesinlikle konuşma. 5 dakika göreyim falan hikaye. Kibar olayım falan deme. Sktr git dersin en fazla. Polis çağıracağım şikayet ederim bu kadar. Telefon numarana farklı hatlardan arama mesaj gelebilir

Hepsini yaptım. Zaten şehir dışında öğretmen. Şubat tatili bitince oraya gitti. Yüz yüze görüşemeyiz. İnşallah ailesi de gelmez.

İnanmıyordum bize hiç şaşmıyor ya insan psikolojisi hep aynı. Acındırma kısmına geçtiyse bir sonraki adım sert çıkışlar olur normalde ama siz konuşmadıgınız için bunu size yapamaz neyseki. Sonra tekrsr kazanmaya yönelik romantizm olur hediyeler gönderir yine aileyi sokmaya çalışır araya binbir türlü şey :) hiç yüz vermeyin sakın sizle iletişim kuracagı bahane bırakmayın varsa

Öncelikle Twitter hesabına bence bakmayın, düğün menüsü belirlenirken bile ayrılmayı bu kadar basit bir şekilde ağzına alabilen, kendini bu kadar seven adamdan asla hayır gelmez.Şu an cok zorlaniyorsunuz biliyorum ama evlenince aklınıza gelmeyen neler neler yaşayacaksınız, bu sefer boşanmak ,kucağınızda çocukla hayata donmeye çalışmak cok daha zor olacak.Şu an sıfırdan sizi hakeden mutlu olabileceğiniz bir hayat için halen şansınız var.Umarim bunu başarabilirsiniz

Dediğim gibi mesaj attılar, aradılar kesinlikle açmadım. Bitirdim, her yerden sildim. Bana ulaşabileceği sadece Twitter hesabına bir şey yazmak. Ben de oraya bakıyorum arada istemsizce. Resmen günlük gibi döktürmüş. Günah çıkarmış, benle ilgili neler neler yazmış. Merak etmeyin gerekeni yaptım yapacağım. Sadece şu an hayal kırıklığı ve yorgunluğu yaşıyorum.

Gayri ihtiyari arada kontrol ediyorum. Bana ulaşamayınca oraya döktürmüş günah çıkarmış resmen. Pişmanlığını dile getirmiş. Manipüle ediyor, şefkat göstermemi ve yazmamı sağlamaya çalışıyor. Biliyorum, merak etmeyin. Beni yolda herkesin içinde ağlattığı zamanları unutmayacağım. Yarın öbür gün karşıma düzgün biri çıktığında aradaki farkı da göreceğimi iyi biliyorum. Bilerek ateşe dalmayacağım.

Bu konu pek çok kişiye rehber niteliğinde olmalı görsünler işte bazı hemcinslerimiz fazla polyanna oluyor ve inanmıyor

Bu konu pek çok kişiye rehber niteliğinde olmalı görsünler işte bazı hemcinslerimiz fazla polyanna oluyor ve inanmıyor
Yaptığı manipülasyonların farkındayım. Bana kendini acındırıp pişman olduğunu gösterip yazmamı sağlamaya çalışıyor. Sonra yine başa dönecek kısır döngü. Aklı varsa tedavi olur. Ancak o zaman onun da bu hayatta bir şansı olur.

Seni koca bir yürekle tebrik ediyorum. Onsuz ölürüm yapamam diyenlerden değilsin helal olsun. Kendine diline sahip çıkmayanla işin selamın bile olmasın.

Sizi tebrik ediyorum ,akıllı ve kendi değerini bilen birisisiniz.Inanin hayatta her şeyi kontrol edemeyiz ,evleneceğimiz insanında illaki defoları olacaktır, kimse mükemmel değildir ancak sizin ex nisanliniz gibi nevrotik kişileri görüp, görmezden gelip,safa yatan sonrada ağlayanlara tahammülüm yok maalesef ,ortada iste her sey ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…