Nişanı Attık

Sizi tebrik ediyorum ,akıllı ve kendi değerini bilen birisisiniz.Inanin hayatta her şeyi kontrol edemeyiz ,evleneceğimiz insanında illaki defoları olacaktır, kimse mükemmel değildir ancak sizin ex nisanliniz gibi nevrotik kişileri görüp, görmezden gelip,safa yatan sonrada ağlayanlara tahammülüm yok maalesef ,ortada iste her sey ortada
Öyle tabii.Birçok kişi belli bir süre sonra özellikle sizi kafaladıklarını hissettikleri anda gerçek yüzlerini gösteriyorlar, belirti vermeye başlıyor. İlk başta kabul etmiyorsun, konuşur, düzelir diyorsun olmuyor. O zaman çizgi çekip kurtulmak gerekiyor. Nişanlılık süreci zaten bunun için. Gerçekten çok teşekkür ederim, bu sözler beni o kadar motive ediyor ki. O yüzden buraya yazıp paylaşıyorum ❤️ Belki birilerine rehber oluruz.

Yapıldı hepsi. Bana ulaşamadığı için herkese açık Twitter hesabı var oradan döktürüyor.
Engelle hesabı. Şu an ne kadar yalvarabileceğini merak ettiğin için takiptesin ama o takip aslında çok tehlikeli her an vicdanına yenik düşebilirsin. O günah çkarmaların temel amacı da senin vicdanına oynamak, gelme bu oyuna.

Engelle hesabı. Şu an ne kadar yalvarabileceğini merak ettiğin için takiptesin ama o takip aslında çok tehlikeli her an vicdanına yenik düşebilirsin. O günah çkarmaların temel amacı da senin vicdanına oynamak, gelme bu oyuna.
Farkındayım merak etmeyin. Bu insanlara verilecek en büyük ceza, tepkisizliktir. O da bir süre sonra cevap almayınca sönüp gidecektir.

Zaten tek üzüldüğüm o yalnız, tek ruh haline geri dönmek. Planların, hayallerin, hazırlıkların boşa gitmesi. Yoksa verdiğim kararın doğru olduğunu düşünüyorum.

Gayri ihtiyari arada kontrol ediyorum. Bana ulaşamayınca oraya döktürmüş günah çıkarmış resmen. Pişmanlığını dile getirmiş. Manipüle ediyor, şefkat göstermemi ve yazmamı sağlamaya çalışıyor. Biliyorum, merak etmeyin. Beni yolda herkesin içinde ağlattığı zamanları unutmayacağım. Yarın öbür gün karşıma düzgün biri çıktığında aradaki farkı da göreceğimi iyi biliyorum. Bilerek ateşe dalmayacağım.
Erkekler kadınları kandırmak için yaratılmıştır, acımayın acınacak hale düşersiniz , evlenip boşanmak daha yorucu ve yıpratıcı

Erkekler kadınları kandırmak için yaratılmıştır, acımayın acınacak hale düşersiniz , evlenip boşanmak daha yorucu ve yıpratıcı
Biliyorum şimdi barışsak tekrar nasılsa yine beni affetti deyip daha da tepeme çıkacak, değişen bir şey olmayacak. Biraz daha zaman geçsin, bu histen de kurtulurum inşallah

Her son yeni bir başlangıçtır.Yaptığın hiç bir şey boşa gitmeyecek.Daha olgun,daha güçlü ve daha mutlu olacaksın.
Yani bir yandan o kadar çeyiz dizdim, diyorum ki her şey pahalılanıyordu, iyi ki aldım bir daha hayatıma biri girerse kullanırım. Olgun ve güçlüyüm ama artık cidden mutlu olmak da istiyorum. Hak ediyorum çünkü

Yani bir yandan o kadar çeyiz dizdim, diyorum ki her şey pahalılanıyordu, iyi ki aldım bir daha hayatıma biri girerse kullanırım. Olgun ve güçlüyüm ama artık cidden mutlu olmak da istiyorum. Hak ediyorum çünkü
Şu an mutlu olamazsın.Ayrılık yasını tutman gerekir canım.
Biz kızlar fazla duygusalız.Emin ol erkekler öyle değil.Bizim için ayrılık kararı olmak daha zor oluyor.Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.
Taşlar yerine oturunca rahatlayacaksın.İyi ki diyeceksin.

Şu an mutlu olamazsın.Ayrılık yasını tutman gerekir canım.
Biz kızlar fazla duygusalız.Emin ol erkekler öyle değil.Bizim için ayrılık kararı olmak daha zor oluyor.Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.
Taşlar yerine oturunca rahatlayacaksın.İyi ki diyeceksin.
Bir acıyı dibine kadar yaşamazsan geçmezmiş zaten. İyi ki’yi şu anda diyorum. Şimdi o yalnızlık hissi, hayal kırıklığı, boşluk hissi bir müddet bunaltacak…

Çok tebrik ederim sizi . Rabbim karşınıza hep iyi niyetli insanları çıkarsın inşallah 🤲🏻 Bende bir nişan atmış güzel bir evlilik yapmış şu an bebişi için bekleyen biriyim. Erkekler sadece kendilerini düşünür ve önem verirler. Ta ki sen vazgeçene kadar. Sen ne zaman bırakırsan o zaman değerli olursun. O yüzden hiç bir dediğine inanma şu an. Çünkü sen vazgeçtin. Onun için artık her yol mübah gibi.

Kararında sabit kal ve önüne bak. Küçük çapta bir tatil bile yapabilirsin imkanın varsa. İletişimi tamamen kopart. Hiç bir yerden bakma görme. Ve tabi ki kesinlikle numaranı değiştir. Allah bu süreçte yar ve yardımcınız olsun.

Çok tebrik ederim sizi . Rabbim karşınıza hep iyi niyetli insanları çıkarsın inşallah 🤲🏻 Bende bir nişan atmış güzel bir evlilik yapmış şu an bebişi için bekleyen biriyim. Erkekler sadece kendilerini düşünür ve önem verirler. Ta ki sen vazgeçene kadar. Sen ne zaman bırakırsan o zaman değerli olursun. O yüzden hiç bir dediğine inanma şu an. Çünkü sen vazgeçtin. Onun için artık her yol mübah gibi.

Kararında sabit kal ve önüne bak. Küçük çapta bir tatil bile yapabilirsin imkanın varsa. İletişimi tamamen kopart. Hiç bir yerden bakma görme. Ve tabi ki kesinlikle numaranı değiştir. Allah bu süreçte yar ve yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar sadece 1-2 kere mesaj attı ve annesi aradı ama kesin bir dille kararımın arkasında olduğunu belirttik. Eski nişanlıma hiç cevap bile vermedim zaten.
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Benim nedende doğru kişiyi bulup mutlu bir evlilik yapacağıma yönelik inancım çok azaldı bu süreçte ama inşallah olur. Hayırlı olsun size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

Çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar sadece 1-2 kere mesaj attı ve annesi aradı ama kesin bir dille kararımın arkasında olduğunu belirttik. Eski nişanlıma hiç cevap bile vermedim zaten.
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Benim nedende doğru kişiyi bulup mutlu bir evlilik yapacağıma yönelik inancım çok azaldı bu süreçte ama inşallah olur. Hayırlı olsun size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Benim Kv adayı çalıştığım yerde görmüştü beni. Bizim buralarda görücü üsülü hala vardır. Böyle talip olunca bana bir terslemiştim. Çünkü zerre evlilik istemiyordum. Ama kadın vazgeçmedi. Bende annemle görüşün dedim anneme havale ettim. Dedim zaten annem yok der gönderir. Ama kader işte. Eşim çok koştu ve inancımı değiştirdi.

Eminim ki sizde hiç ummadığınız bir anda kalbinizin sahibini bulacaksınız 🤲🏻 kalbiniz kadar temiz insanlar nasip olsun inşallah🤲🏻💞

Benim Kv adayı çalıştığım yerde görmüştü beni. Bizim buralarda görücü üsülü hala vardır. Böyle talip olunca bana bir terslemiştim. Çünkü zerre evlilik istemiyordum. Ama kadın vazgeçmedi. Bende annemle görüşün dedim anneme havale ettim. Dedim zaten annem yok der gönderir. Ama kader işte. Eşim çok koştu ve inancımı değiştirdi.

Eminim ki sizde hiç ummadığınız bir anda kalbinizin sahibini bulacaksınız 🤲🏻 kalbiniz kadar temiz insanlar nasip olsun inşallah🤲🏻💞
Ne güzel. Çok mutlu oldum sizin adınıza. Benim şu an buna yönelik inancım çok düşük ama inşallah olur dediğiniz gibi. Amin ❤️

Teşekkür ederim annem de yanlış bir evlilik yaptı babamla sonradan boşandı. Onun çok desteği oldu ben de aynı hatayı yapmak istemedim. Ama 28 yaşındayım ve tek annem var o yüzden evlenip yuva kurmayı çok istedim. Olmadı maalesef
Sizi anlıyorum üzüntünüz kişiden biraz bağımsız. Hayaliniz yuva aile kurmak ben de bunun üzüntüsünü yaşıyorum birkaç zamandır. Ancak daha öncr hiç böyle kaygılar endişeler yoktu bende. Arkadaşlar tek tek evlenip dağılınca başladı ailemle de uzakta yaşıyoruz. Aslında çevre ve akran durumu bizi buna itiyor. Sağlam bir sosyal çevre ve aile yaşantısı aslında bu kaygı endişeyi yok edebilir…

Sizi anlıyorum üzüntünüz kişiden biraz bağımsız. Hayaliniz yuva aile kurmak ben de bunun üzüntüsünü yaşıyorum birkaç zamandır. Ancak daha öncr hiç böyle kaygılar endişeler yoktu bende. Arkadaşlar tek tek evlenip dağılınca başladı ailemle de uzakta yaşıyoruz. Aslında çevre ve akran durumu bizi buna itiyor. Sağlam bir sosyal çevre ve aile yaşantısı aslında bu kaygı endişeyi yok edebilir…
Merhaba. Evet sanırım ben de endişesini yaşıyorum. Annemle yaşıyorum, birkaç sağlam dostumla sosyal çevrem var. Bir de öğretmenim çalışıyorum. Ama sanırım artık evlilik, yuva istiyorum. Onun istediği, hevesi var. Dedikleriniz doğru.

X