Nişanı Attık

hiçbir şey için üzülme, bak hayat ne kadar anlık. 24 saat içinde 3 binden fazla can gitti. gelene sevin, gideni uğurla, hayat çok kısa, üzülme, kafana da takma.

hiçbir şey için üzülme, bak hayat ne kadar anlık. 24 saat içinde 3 binden fazla can gitti. gelene sevin, gideni uğurla, hayat çok kısa, üzülme, kafana da takma.
Tabii ki, çok şükür. Dün, bir kez daha anladım. Hem Allah beni böyle bir insandan yanlış bir evlilikten kurtardı gözü ile bakıyorum. Allah kimseyi canı ile, sevdikleri ile, sağlığı ile imtihan etmesin.

Öğretmeniz demiştiniz sanırım yanlış hatırlıyor da olabilirim siz ya da eski nişanlınız doğu tarafında değilsiniz dimi aklıma geldi de

Dünden sonra dertlerimizi cidden gözden geçirmemiz lazım. Cidden her şey üst üste geliyor. Allah okullar 1 hafta daha yok da toparlanıyorum psikolojik olarak
konu sahibi bu süreçte nişanlınız ve ailesi hiç aramadı mı ısrarcı olmadı mı ailenizi aramadılar mı mekan falan tutulmuştu anladığım kadarıyla

konu sahibi bu süreçte nişanlınız ve ailesi hiç aramadı mı ısrarcı olmadı mı ailenizi aramadılar mı mekan falan tutulmuştu anladığım kadarıyla
Eski Nişanlım 2 kere aradı mesajlar attı cevap bile vermedim. Annesi daha dün aradı, dil döktü anneme kesinlikle istemediğimizi bir daha söyledi. Annesi beni de arıyor ama hiçbir şekilde açmıyorum. Allahtan farklı şehirde oturuyoruz da gelemiyorlar. Eski nişanlım zaten öğretmen görev yerine gitti.

Merhaba. Size tek diyebileceğim şey kurtuldugunuz için sevinmenizdir. İnanın bir ömür boyu en ufak şeye sinirlenen, sizin tabirinizle sessizlikle cezalandıran ve aslında sizin haklı oldugunuz olayları kafasında bir zihin sisi yaşayarak sanki siz onu zorluyormussunuz gibi gösteren biriyle inanın siz en sonunda kendinizi yerdiniz. Yakın zamanda sizin nişanlınızla aynı manipülasyonları uygulayan bir hasta ruhlu adamla ayrıldım. Bu tiplere en güzel cevap sessizce hayatlarından çıkıp tamamen sessizliğe ve umursamazlıga bürünmektir. Bunlara laf anlatarak sen öylesin şöylesin diyerek ancak kendimizi yorarız. Bir ay üzülürsün sonrası sağlıklı bir zihindeki doğru insanla aşk yaşarsın emin ol. Her şey güzel olsun senin için

Merhaba, çok teşekkür ederim. 7 ay çok mücadele verdim, ama daha fazla dayanamadım hele böyle biriyle evliliği hiç düşünemedim. Şimdi kendimi rahatlamış, savaştan çıkmış olarak hissediyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim amin

Önceki konularınıza da baktım bu ilişki çoktan bitmiş belki de yıpranmış ama sırf alışkanlık olduğu için devam ettirmişsiniz gibi.

Önceki konularınıza da baktım bu ilişki çoktan bitmiş belki de yıpranmış ama sırf alışkanlık olduğu için devam ettirmişsiniz gibi.
Çok yanlış davranışları oldu bana. Ailesi ile sorunlar yaşadı geldi bana patladı. Böyle bir insanla yürüyemezdim. Az çok karakterinin nasıl olduğunu çözmüşsünüzdür okuduysanız?

Sanki içinde birşeyler bitmiş de mobilya bahane olmus gibi
İçinde bir şeylerin bittiği için böyle davrandığını düşünmüyorum. Çünkü iyi olduğumuzda çok iyiydi. İlgiliydi hala, sürprizler yapardı, romantikti. Sevdiğini söylerdi ama böyle kötü anlarda bir şeyleri yanlış anlar, küçük şeyleri sorun yapar, sinirlenirdi. Yetersizlik duygusu hissettiği için böyle yaptığını itiraf etti zaten. Ama bu durumda sinirini benden çıkaramaz.

İyiyken herkes iyidir önemli olan kötü zamanında sana sabırı ve töleranslı olması zaten

Tabii ki. Bir şeylere kızıp, yetersizlik hissedip, ailesi ile sorun yaşayıp bana patlayamaz ben de stres topu değilim sonuçta.

Senin nisanlınla benim eski sevgilimin hal ve tavırları o kadar benzer ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. O pismanım öyleyim böyleyim manipülasyonlarına kanmayın sakın. Duygu sömürüsü yapıyorlar. Bizzat yaşadım bizzat. Kimse travmalarını baskalarını yaralamak için bahane olarak kullanamaz hepimizin kendince sıkıntısı travması var. Biz yapıyor muyuz ? Hayır. Ben sizi anlıyorum simdi bosluk üzüntü hissiniz var. Seviyor musunuz hala elbette ama siz zor olanı yapıp mantıgınızı öne koyarak bitirdiniz kalbinizin de anlaması biraz zaman alacak. Yasınızı sağlıklı sekilde yaşayın. Ne kadar yanlıs adam olarak bilsek de tak diye duygumuzu söküp atamıyoruz. Bu tiplere en güzel tepki tepkisizliktir sessizliktir. Onunla tartısmak bile ona taviz verir.

Ben duygu sömürüsü yapmasına bile fırsat vermiyorum artık. Mesaj atıp konuşmak istedi ama hiç cevap bile vermedim dediğiniz gibi. Annesi de sürekli arıyor bir yandan açmıyorum. Şimdi Twitter hesabında ağlıyor, pişmanlığını süslü cümlelerle söylüyor bana ulaşamayınca. Dediğiniz gibi en güzel tepki, tepkisizliktir. Bu zamana kadar bu kadar konuştuktan da ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…