Nişanı Attık

Eski nişanlım bana geri döner mi bilmiyorum ama benim de kesinlikle yapmam gereken bu tebrik ederim sizi

Eski nişanlım bana geri döner mi bilmiyorum ama benim de kesinlikle yapmam gereken bu tebrik ederim sizi
açıkçası ayrılıktan çok kısa bir süre sonra dönmeye kalktığında kafa bi karışmıyor değil. belki kafan net bile olsa duyguların karman çorman oluyor ve insan kendini kötü hissediyor. aklın hayır dediğine kalp evet demeye kalkıyor falan. ama üzerinden 2-3 hafta gibi bi zaman geçtikten sonra duygular da soğumaya başladığı için geri dönüşü olmuyor. her ilişki, her insan farklı tabii. ama ilk 1 hafta 10 gün çok kritik. yokluğuna alışmakta zorlandığın bi an dönmeye kalkarsa tehlikeli. ama üzerinden 2 hafta, 3 hafta gibi bir zaman geçmişse zaten yokluğuna da alışmış oluyorsun, o alışkanlıklarından da sıyrılmış oluyorsun. unutamıyoruz sandığımız şey aslında alışkanlıktan başka bişey değil. 2-3 haftanın sonunda her iki tarafın üzerinden de bu alışkanlıklar kalkıp gittiği için bu süre zarfından sonra dönme isteğinin sebebi çok özlemek veya çok sevmek olamaz pek. karşı taraf aranmıştır, kimseyi bulamayınca sana gelmek istemiştir benim gözümde. ben böyle düşünüyorum. çünkü zor günleri o da geride bırakmış oluyor aslında, mantıken. ilk 1 hafta 10 gün içinde dönmek istediyse evet sahiden pişmanlık yaşamış olabilir, özlemiş olabilir, yapamamış olabilir ama bu süreden sonrakiler tamamen gezip gezip kürkçü dükkanına dönmek benim gözümde.

Evet, zaten o kritik dönem atlatıldığında her şey yoluna giriyor. Benimkisi ona karşı duyduğum sevgi Özlem değil ama sanırım. Ben 28 yaşındayım, ilk defa bana güvenip seven sadık biriyle yuvamı birleştireceğimi hissetmiştim. Onun hayal kırıklığı, o kadar hazırlık ve çabanın boşa gitmesi, bir daha yeni birini tanı sev güven bunlara giriyor olmak artık üzüyor beni. Yoksa kararımın doğru olduğunu biliyorum. O da büyük ihtimal gurur ve kibirinden bana yazmayacaktır.

Narsistlik tedavi ile düzelen bir şey değil maalesef. Onlardan korunmanın en iyi yolu, onlardan uzaklaşmak.
Tedavi ile toparlanan insanlar var ama sıkıntı şu tedaviye ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorlar. İkna ölen terapiye gidenler de çok verim alamıyor. Kendilerinde problem görmemeleri asıl sorun

evet sizinki nişan olduğu için süreci zorlaştıran bazı şeyler var maalesef. ama hep, zararın neresinden dönersem kar diye düşüneceksin sen. evlensen boşanman daha zor olurdu emin ol. bir daha yeni birini tanıma gibi şeyleri bu dönemde hiç düşünme. ben geçen sene zor bir ayrılık geçirdim ve kafamda hep, bir daha nasıl seveceğim düşüncesi vardı, o beni çok rahatsız ediyordu. bu defa hiiç öyle bi daha nasıl severim, kime güvenirim diye düşünmüyorum ki ihanete uğramış biri olarak diyorum bunu. sadece biraz zaman. zaman geçtikten sonra çok da güzel seviyorsun. ben geçen senekinden aylar aylar sonra, yazın başlarında birinden hoşlandım mesela. oh be dedim, benim de bir kalbim varmış. sonra o kişiyle hiçbir şey başlamadı aramda, yaşanmışlık olmadığı için üzülmedim bile. aradan birkaç ay geçti, son sevgilimle tanıştım. açıkçası daha çok sevdim, daha fazla güvendim ama sonuç ayrılık. şimdi arayışta da değilim ki bi daha nasıl severim diye düşüneyim. o düşünceyi sil kafandan. yaralar kabuk bağlayınca bal gibi de yeniden seviyor insan.

Tedavi ile toparlanan insanlar var ama sıkıntı şu tedaviye ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorlar. İkna ölen terapiye gidenler de çok verim alamıyor. Kendilerinde problem görmemeleri asıl sorun
Benim eski nişanlım da 1-2 kere seans almış geçmişte söylemişti. Hatta psikoloğu hayatını sabote ediyorsun gibi bir yorum yapmış. Ne kadar haklı olduğunu şimdi daha net görüyorum. Güzel giden aslında sorun olmayan küçük şeyleri büyüttü de büyüttü. O yüzden sen hastasın dediğimde şuurunu kaybetti öfkelendi. Ama gerçek buydu

İlla birileri girer hayatına. Ama kimya tutar mı güvenebilir miyim ciddi olur mu değer verir mi bunları düşünmek o kadar zor ve yorucu ki. Artık ben de takılmalık ilişki aramıyorum çünkü. Yeni başlangıçlar yapmak bu aşamaya gelmek çok zor geliyor. Nişanlımla çorap söküğü gibi bu süreçte bulduk kendimizi. Güvendik, güzel anlar, anılar, duygular, güzel bir sohbet de vardı. Ama yetmedi maalesef

Keşke ben de en başında gördüğüm davranışta konuşmayı kesseydim. Nişanlandım. 7 ay ancak sürdürebildim.
Bu karakterler çok farklı oluyorlar.Anlasanız bile kopamıyorsunuz.Kendinizi iyi tanıyın.Bu insanlar düzelmez.Bunların düzelmesi için bu karakter özelliklerinden dolayı büyük kayıplar yaşaması lazım.Travma yaşaması lazım.
Bu insanlar kimseyi sevemezler..

İşte beni tamamen kaybedecek, belki onun için bir travma olur. Sevmişse tabii azıcık da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…